Galatasaray - Tartışma Konusu


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
123
Mesajlar
1,974
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Michy ve Icardi birbirlerini tamamlayan profildeler. Gelecek sezon birçok maçta çift santrafor izleriz. Bu transfere en çokta Icardi için sevindim. Ailevi mevzuları, tatil keyfi, sakatlık ve kilo problemlerinden 10-15 maç ghost takıldı geçen sene. Batshuayi hem o tür dönemlerde orayı kapatacak en iyi isimlerden biri hem de forma için savaşacak biri. Icardi forma konusunda geçmiş senelerdeki gibi rahat olmayacak. Ego savaşından ziyade forma savaşı olursa bizler ve takım her türlü kârda.
 

Danke

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
800
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
GS'nin "muhabirleri" dünyadaki bir bok yapmayan tek meslek sahibi olabilir. X ismi çıkar X gündemde değil daha üstü isteniyor denilir, Y ismi çıkar hoca istemiyor hoca şunu istiyor denilir, Z çıkar Z gündemde yok X imzaya kaldı denir. Herkesin girdiği Q ismi gündemde yoktur. Ağustos ayında T ismi daha iyisi için bekletilir falan. Branş fark etmeksizin dünyanın en beleş işini yapıyor olabilirler.
🤣
 

slade

unbesiegt
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
248
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
500
Konum
Ordu
RPG Karakteri
Jinder Mahal
Favori Güreşçi
GUNTHER
Muslera ve Abdülkerime bu akşam o kadar sövdüm ki şimdi burda sınırsız ban yemeyelim. İkisinin de acilen defolup gitmesi lazım. Maçı kaybettik onlar yüzünden. Son yıllarda hiçkimseye bu kadar sinirlenmedim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: