Galatasaray - Tartışma Konusu

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Fred ağabey bana Gedson aşkımı unutturabilecek tek oyuncu... Mertens isimli kuğu gölü balerinine yapılan teklif doğruysa satıp parasıyla Rashica + Fred'e ATLANMALI

Edit: Adını zikrettiğimiz adamlara bak... Çok şükür daha Saniye Elmas'ın müstakbel oğlu bile gelmeden güncel yönetim modelini bağırıp cik cik öttürüyorduk milleti... Bana 2 sene öncesinden kucağa adam aldırdığınız için teşekkürler Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Yüce AĞABEY hehe

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Fred ağabey bana Gedson aşkımı unutturabilecek tek oyuncu... Mertens isimli kuğu gölü balerinine yapılan teklif doğruysa satıp parasıyla Rashica + Fred'e ATLANMALI.

Mertens’ten gelen parayı olduğu gibi bu adama sıkmaz mıyız be renkto…

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Zaniolo'yu MORUTSAN yedekler ya...
Zaniolo’yu sağ iç değil de direkt 10 numara oynatalım diyenlerdensin o zaman. Aslında o da makul ama benim Dybala’ya özel bir fetişim varken ve alınabilecek bir imkan da oluşacakkan gelmesini çok isterim ya.

Bu arada Morutzan’ın hali ne olacak harbi, geldiğinde çok umutluydum bu çocuktan. Hala da yeteneğinden şüphem yok ama mentali toparlaması şart.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Zaniolo’yu sağ iç değil de direkt 10 numara oynatalım diyenlerdensin o zaman. Aslında o da makul ama benim Dybala’ya özel bir fetişim varken ve alınabilecek bir imkan da oluşacakkan gelmesini çok isterim ya.

Bu arada Morutzan’ın hali ne olacak harbi, geldiğinde çok umutluydum bu çocuktan. Hala da yeteneğinden şüphem yok ama mentali toparlaması şart.
Ya Zaniolo gibi adam var elimizde kaleye koyalım orada oynasın ne fark eder... Son rekabetçi maçına 1 yıl önce çıkmışken Peres + Ferdi'yi Sami Yen turuna çıkarttı adam. Kaldı ki Okan Hocu'nun forvet arkası epey AKIŞKAN bence, yeri geliyor Kerem sağdan Icardi'nin kafaya orta kesiyor vs. vs. Rashica alındığı sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum kimin 10'da kimin sağ önde oynayacağının.

Morutsan, Yunus'tan da Yusuf'tan da iyi bence güncel olarak ama game-changer'lığı yok gibi geliyor bana. Yabancı durumunu da göz önünde bulundurursak Yunus'un sonradan oyuna girip etki etme olasılığı daha fazla bence. O yüzden 12. veya 13. adam olarak bulunup düzenli katkı veremediği bir ortamda bu profille çok katkı veremez bence. Lig içinden bir kiracı bulsak iyi olabilir o açıdan.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: