Galatasaray - Tartışma Konusu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Ben 75'de 6-0'a falan bayağı okey olmuştum, 4-0 bitti. W in my book. Geceyi güzel kapadık o açıdan.

Lang ağabeyimin parmağı kopmuş ona gerçekten çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşir, aramıza döner.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Başımıza gelmeyen kalmadı oynayabileceğimiz en kötü topu oynadık. Bu kadar yaslanmamalıydık.
Okan Buruk'a hoca değil dediğimizde Osimhen'in formda olduğu haftaları bekleyip başımıza kakmasını çok iyi biliyorlar ama. Ben artık öfkelenip kendimi yırtmayacağım, Okan bu takımın başında olduğu sürece Edirne'nin ötesinde her sene farklı mecralarda farklı takımlara karşı aynı senaryoları yaşamaya devam edeceğimizi biliyorum çünkü. Kaderimize teslim oldum artık.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Okan Buruk'a hoca değil dediğimizde Osimhen'in formda olduğu haftaları bekleyip başımıza kakmasını çok iyi biliyorlar ama. Ben artık öfkelenip kendimi yırtmayacağım, Okan bu takımın başında olduğu sürece Edirne'nin ötesinde her sene farklı mecralarda farklı takımlara karşı aynı senaryoları yaşamaya devam edeceğimizi biliyorum çünkü. Kaderimize teslim oldum artık.
Yani ofansif karakterli takım bu kadar yaslanmamalı, yaslanamaz. Stoper hattın bile ona göre kurulmuş. Bizim defans anlayışımız 2. ve 3. bölgede top kapmak. Kale ve forvet çok çok iyi stoper hattı ve orta saha değişmeli artık. 4 yıllık kadronun sonu geldi değişmezse seneye de üç aşağı beş yukarı aynı performans sergileriz. Okan Buruk'un hatalarından ders çıkartacağını düşünüyorum, düşünmek istiyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yani ofansif karakterli takım bu kadar yaslanmamalı, yaslanamaz. Stoper hattın bile ona göre kurulmuş. Bizim defans anlayışımız 2. ve 3. bölgede top kapmak. Kale ve forvet çok çok iyi stoper hattı ve orta saha değişmeli artık. 4 yıllık kadronun sonu geldi değişmezse seneye de üç aşağı beş yukarı aynı performans sergileriz. Okan Buruk'un hatalarından ders çıkartacağını düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
Bu takıma orta saha ve stoper yedeği alın diye bağırıyoruz yıllardır ama dinletemiyoruz. Lemina'yı bile biz aldırdık Okan burun kıvırıyordu geçen sezon başında ne çabuk unutuluyor. Futboldan, oyuncu grubu yönetmekten, maraton koşmaktan bir cacık anlamayan bir adam. Liverpool'a elenmekte sorun yok, zaten eleniriz diyorduk ama topun yüzünü bile görmeden; adından tek söz ettireninin kalecin olacağı bir maç oynayamazsın. Sen Galatasaray'sın abi, ve her ne olursa olsun bu takımı aynı sezon içinde iki kere yendin sen. Öyle ezilip büzülmenin manası yok. Boey-Sallai kanadıyla Anfield dep'e çıkan adamın çarmıha gerilmesi gerekirken hala "ağbi uğbi ama o bu şu" edebiyatı yapıyorlar. Kabullenemiyorum. Hala çok öfkeliyim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi