Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-X
Torreira-X
Rashica-X/Mertens-Kerem
Icardi
23/24’e başlamak senin için bu kadar basitti. 22/23’ü şahane bir havada geçirmiş, Icardi’sinden Ali Yiğit’ine kadar kulüpteki herkesin birbiriyle uyum ve dostluk içinde olduğu bir ekibin dinamiğine ancak bu kadar gaddarca çomak sokulabilirdi. Bu takıma geçen sene marttan beri ihtiyacı olduğu bas bas bağıran mevkilere bir tane bile adam almıyorsun, onun yerine PR transferiyle hem vakit hem de fazlasıyla nakit harcıyorsun. Üstüne bir de ocak ayında takımının en önemli oyuncusundan rekor bonservis alıp bunu hiçbir şekilde değerlendirmiyorsun bile. Kiralık aldığın sol bekin tutmuyor, tamam olabilir gayet doğal ve o adamı yine doğal olarak gönderiyorsun. Ama ikamesini UEFA listesine yetiştirmek için en ufak bir çaba sarf etmiyorsun bile. Biz de bugün zaten yeteneği kısıtlı, 4 aydır Genoa’da elin parmağı kadar anca süre alabildiği için maç eksiği olan Berkan’ı sırf sol ayaklı diye sol bekte izlemek zorunda kalıyoruz. Futbolcu olarak bir gram hazetmesem dahi ben Berkan’dan bile razıyım ama. Üstte saydığım şartlara rağmen takımı için fedakarlık yapıp hocanın planına halel getirmemek için elinden geleni yaptı. Benim razı olmadığım tek şey bu berbat yönetim. Geçen sezonki başarıları ve muhteşem işleri tek kalemde unutturmayı başaracak kadar berbat iş çıkardılar son 7-8 ayda. Sadece bu kansızlara rağmen hocası ve topçusuyla ligde şampiyonluğu, sonrasında da bu kansızların ellerini camiamızdan çekip hayatımızdan sonsuza kadar yok olmalarını beklemeye koyuldum. Söylenecek daha çok şey var, velakin tüm bunları sezon sonuna saklıyorum.