Galatasaray - Tartışma Konusu

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Bizim bu başarısızı yeme refleksleri çok başarılı ama camiaya kazık çakan bunun gibileri eceliyle gitsin diye bekleme işini hiç sevmiyorum, Liseli adamın eceli beklenir mi abi 90'dan önce ölmüyor hiçbiri.
Liseliler bazen hata veriyor. Burak Elmas gibi birini de bunlar seçmişti. 2017-18 sezonunda takım 2'nciyken ve liderle arasında puan farkı yokken Dursun, güven tazelemek için seçime girdi Mustafa Cengiz'i seçtiler, 2 başkan geçtikten sonra Dursun'u yine seçtiler. Enteresan bir yer harbiden.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Liseliler bazen hata veriyor. Burak Elmas gibi birini de bunlar seçmişti. 2017-18 sezonunda takım 2'nciyken ve liderle arasında puan farkı yokken Dursun, güven tazelemek için seçime girdi Mustafa Cengiz'i seçtiler, 2 başkan geçtikten sonra Dursun'u yine seçtiler. Enteresan bir yer harbiden.
Burak Elmas o dönem seçilebilecek en iyi adaydı çünkü. Elmas dışındaki diğer adaylardan biri seçilse aynı başarısızlıkları yine izlerdik ama mali açıdan da ibra edilecek halde olmadı o yönetimler bence, o yüzden anlayabiliyorum Elmas seçimini. Dursun’un yaşadığı olaylar silsilesi ise camiadaki “Aslolan Galatasaray’dır” düsturunun ne denli önemsendiğini gösteriyor bence. Şahıslara odaklanılmadan, camiaya faydası olup olmayacağını düşünerek hareket ediyorlar her zaman.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
tükürdüm üstlerine
bağlanamam birine
artık yaşlarımın yerine
kanlar oturdu gözlerime

n6yast2.jpg

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Yangın yapmayın transferler gelecek diyen kim varsa selam yolluyorum. Sol beki yetistireme, sağ bek alama, orta sahaya iki tane sağlam adam bulama, top oynamayan Ndombele ve Ziyech'e bu paraları ver, ondan sonra da ben iyi yöneticiyim diye gez ortalıkta. Daha Tete rezaletini saymadım. Allah'a bin şükür ne Erden Timur'a ne de Dursun Özbek'e bir gün bile guvenmedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-X
Torreira-X
Rashica-X/Mertens-Kerem
Icardi

23/24’e başlamak senin için bu kadar basitti. 22/23’ü şahane bir havada geçirmiş, Icardi’sinden Ali Yiğit’ine kadar kulüpteki herkesin birbiriyle uyum ve dostluk içinde olduğu bir ekibin dinamiğine ancak bu kadar gaddarca çomak sokulabilirdi. Bu takıma geçen sene marttan beri ihtiyacı olduğu bas bas bağıran mevkilere bir tane bile adam almıyorsun, onun yerine PR transferiyle hem vakit hem de fazlasıyla nakit harcıyorsun. Üstüne bir de ocak ayında takımının en önemli oyuncusundan rekor bonservis alıp bunu hiçbir şekilde değerlendirmiyorsun bile. Kiralık aldığın sol bekin tutmuyor, tamam olabilir gayet doğal ve o adamı yine doğal olarak gönderiyorsun. Ama ikamesini UEFA listesine yetiştirmek için en ufak bir çaba sarf etmiyorsun bile. Biz de bugün zaten yeteneği kısıtlı, 4 aydır Genoa’da elin parmağı kadar anca süre alabildiği için maç eksiği olan Berkan’ı sırf sol ayaklı diye sol bekte izlemek zorunda kalıyoruz. Futbolcu olarak bir gram hazetmesem dahi ben Berkan’dan bile razıyım ama. Üstte saydığım şartlara rağmen takımı için fedakarlık yapıp hocanın planına halel getirmemek için elinden geleni yaptı. Benim razı olmadığım tek şey bu berbat yönetim. Geçen sezonki başarıları ve muhteşem işleri tek kalemde unutturmayı başaracak kadar berbat iş çıkardılar son 7-8 ayda. Sadece bu kansızlara rağmen hocası ve topçusuyla ligde şampiyonluğu, sonrasında da bu kansızların ellerini camiamızdan çekip hayatımızdan sonsuza kadar yok olmalarını beklemeye koyuldum. Söylenecek daha çok şey var, velakin tüm bunları sezon sonuna saklıyorum.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-X
Torreira-X
Rashica-X/Mertens-Kerem
Icardi

23/24’e başlamak senin için bu kadar basitti. 22/23’ü şahane bir havada geçirmiş, Icardi’sinden Ali Yiğit’ine kadar kulüpteki herkesin birbiriyle uyum ve dostluk içinde olduğu bir ekibin dinamiğine ancak bu kadar gaddarca çomak sokulabilirdi. Bu takıma geçen sene marttan beri ihtiyacı olduğu bas bas bağıran mevkilere bir tane bile adam almıyorsun, onun yerine PR transferiyle hem vakit hem de fazlasıyla nakit harcıyorsun. Üstüne bir de ocak ayında takımının en önemli oyuncusundan rekor bonservis alıp bunu hiçbir şekilde değerlendirmiyorsun bile. Kiralık aldığın sol bekin tutmuyor, tamam olabilir gayet doğal ve o adamı yine doğal olarak gönderiyorsun. Ama ikamesini UEFA listesine yetiştirmek için en ufak bir çaba sarf etmiyorsun bile. Biz de bugün zaten yeteneği kısıtlı, 4 aydır Genoa’da elin parmağı kadar anca süre alabildiği için maç eksiği olan Berkan’ı sırf sol ayaklı diye sol bekte izlemek zorunda kalıyoruz. Futbolcu olarak bir gram hazetmesem dahi ben Berkan’dan bile razıyım ama. Üstte saydığım şartlara rağmen takımı için fedakarlık yapıp hocanın planına halel getirmemek için elinden geleni yaptı. Benim razı olmadığım tek şey bu berbat yönetim. Geçen sezonki başarıları ve muhteşem işleri tek kalemde unutturmayı başaracak kadar berbat iş çıkardılar son 7-8 ayda. Sadece bu kansızlara rağmen hocası ve topçusuyla ligde şampiyonluğu, sonrasında da bu kansızların ellerini camiamızdan çekip hayatımızdan sonsuza kadar yok olmalarını beklemeye koyuldum. Söylenecek daha çok şey var, velakin tüm bunları sezon sonuna saklıyorum.
Rashica

maalesef onları eğitemem @Danke

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: