Kral üzüldüm valla, inşallah daha ciddi bir sorun ortaya çıkmaz. Bence bir de şova da aktiflik göstermene gerek yok. Durumun herkes tarafından anlayışla karşılanır.Eyvallah reis. Ablam gibi gördüğüm eşimin ablası kalp krizi geçirdi ve başında bekliyoruz. Eşim yıkılmış durumda. :(
Bende öyle umuyorum bu hafta aktiflik olmazsa sorun olmaz umarım. :( @BossKral üzüldüm valla, inşallah daha ciddi bir sorun ortaya çıkmaz. Bence bir de şova da aktiflik göstermene gerek yok. Durumun herkes tarafından anlayışla karşılanır.
Aynı şekilde, sadece attığın promo gönderisine takım arkadaşın yanıt atacak. İçerik olarak birbirnizle uyuşsanız yeter.Beyler takım Promosu nasıl kesilir yardımcı olacak olan varsa yarın konuşalım bu konuda baya cahiliz ya!
Eyvallah reis teşekkür ederim.Aynı şekilde, sadece attığın promo gönderisine takım arkadaşın yanıt atacak. İçerik olarak birbirnizle uyuşsanız yeter.
Özelden mesaj atarım sana konuşuruz.Beyler takım Promosu nasıl kesilir yardımcı olacak olan varsa yarın konuşalım bu konuda baya cahiliz ya!