Wes Lee erkekliğine laf gelince dayanamamış ama biraz da dikkatli olması lazım. En son duygulara yenik düştüğünde ben topladım bunu sağdan soldan. Eşekliğe lüzum yok.
Üçlü contender maçı bayağı keyifli geçecek gibi duruyor ama Breakker bir rövanşa hak kazanır diye düşünüyorum sürprize mahal vermeden. İstemeden kelime şakası da yaptık.
Hawkins ve Ryder'ı sırf şarkılarından dolayı destekliyoruz sonuna kadar. Cage ve Jericho tecrübeleriyle yalandan bir galibiyet almışlar diyelim.
Omega ve Velveteen hikayesinin devam etmesi hoşuma gitti. Şampiyonu tuş etmek biraz zor bir iş diye düşünüyorum ama bu evrende pek dokunulmazlıkları da yok gibi açıkçası. O yüzden merakla bekliyorum maçı.
Angelico'da Pensilvanya'daki bir eşeği aramış gibi bir hava sezdik ama hayırlısı...
Bu Joe Gacy denen herife akıl oyununun büyüğünü oynamak lazım ya kendini medyum falan zannediyor herif. Yanındaki bebeye de hile hurdadan başka bir şey öğretememiş belli ki. Biz bu hayatta neler kaybetmişiz oğlum size böyle yenilmek neymiş...
Tasma masma derken Reigns ve Ospreay'i bir dog collar maçında görelim ya. RPG'de hiç görmedim bu zamana kadar galiba.
Şovun sonu biraz daha karışsa gang warsa doğru gidiyormuş. Hardy için çok sağlam galibiyet ama Del Rio'nun yeni oğlanlarla ilk sınavında karizmayı çizdirmesi biraz sıkıntılı olmuş onun adına.
İşte olduğum için yoktum buralarda. Bu hafta bir promo atacağım tezimle ilgili birkaç şeyin yanına sıkıştırabilirsem. Karakterin gidişatını da görmeyi bekledim biraz. Güzel şov olmuş, ellerinize sağlık.