Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟑 "𝘊𝘩𝘢𝘮𝘱 𝘷𝘴. 𝘊𝘩𝘢𝘮𝘱"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Emrevitus" data-source="post: 169116" data-attributes="member: 222"><p>Lee'ye bak anasını satayım.</p><p>Havalara gel.</p><p></p><p>Angel sert girdi be!</p><p></p><p>Olm kavga da söylenmez lan jsjskdkdd</p><p></p><p>JBL haklı kanka.</p><p></p><p>Cole sakin ol adamım. Kdkdkdkdks</p><p></p><p>Garza cidden psikopat olm. West Lee iyi yapmasına yaptı da Garze etkilenmedi galiba.</p><p></p><p>Olm bu adam harbi sinir bozucu teklife bak lan.</p><p></p><p>Hak etti ama cidden karılars kızlara bulaşmayın azıcık erkek olun olm.</p><p></p><p>Bu Mahal bana erkekliğini göstermeyecek miydi bana ulan ne kaypak bir karakter la. Kdkdsksjsjsk</p><p></p><p>Uluslararası g*t s*kme festivali mi jdkdkdlddkskf</p><p></p><p>Mahal yine kaçtı şaşırtmadı. :)</p><p></p><p>İşte gerçek erkekler geliyorrrrrrrrrrr</p><p></p><p>Vay be haftaya şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Fena bir Promo patlatırız.</p><p></p><p>Omega ve yenilgiyi kabul etmek mi wow?</p><p></p><p>Ahaaa la şampiyon alanda bakalım neler olacak?</p><p></p><p>Omega kemer için mi yalvarıyor ben mi yanlış anladım. Kdkdddkf</p><p></p><p>Şampiyonun aklında pis şeyler var haftaya takip ederiz.</p><p></p><p>Muhterem bizim reis çıkmasın sakın.</p><p></p><p>Rhodes sağlam konuşuyor ama öyle konuşmakla şampiyon olunmuyor.</p><p></p><p>Gördüğüm en sinir edici tip la.</p><p></p><p>Vay be Cody yenildi şaka gibi ya!</p><p></p><p>Yine mi bu adam la sıktı artık.</p><p></p><p>Masanın başı Reigns kskdkdkddkzk</p><p></p><p>İşler kızışacak lan...</p><p></p><p>Ospreay kazanamazsın boş güven yapma ya.</p><p></p><p>Yalnız sinirlerini fena bozdu Ospreay hakkını verelim.</p><p></p><p>Champ vs Champ he ciddi güzel maç olacak.</p><p></p><p>Ne oluyor lan Alberto k*çına dikkat et koçum.</p><p></p><p>Okurken başım ağrıdı bu ne lan.</p><p></p><p>Alakaya fena patladık. Kdkdkdkdks</p><p></p><p>Mox şaşırtmadı. Kxkskkxz</p><p></p><p>Olm bu nasıl psikopatlık lan.</p><p></p><p>Hardy kazandı beklediğim bir durumdu.</p><p></p><p>Genel anlamda çok beğendim şovu. Geceyi galibiyetle kazanmamız da çok hoştu. ME maçı beklediğimden çok iyiydi. Cody'nin bu kadar basit kaybetmesini beklemiyordum. Bugün bir Promo patlatırız. Güzel şovdu yönetimi tebrik ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrevitus, post: 169116, member: 222"] Lee'ye bak anasını satayım. Havalara gel. Angel sert girdi be! Olm kavga da söylenmez lan jsjskdkdd JBL haklı kanka. Cole sakin ol adamım. Kdkdkdkdks Garza cidden psikopat olm. West Lee iyi yapmasına yaptı da Garze etkilenmedi galiba. Olm bu adam harbi sinir bozucu teklife bak lan. Hak etti ama cidden karılars kızlara bulaşmayın azıcık erkek olun olm. Bu Mahal bana erkekliğini göstermeyecek miydi bana ulan ne kaypak bir karakter la. Kdkdsksjsjsk Uluslararası g*t s*kme festivali mi jdkdkdlddkskf Mahal yine kaçtı şaşırtmadı. :) İşte gerçek erkekler geliyorrrrrrrrrrr Vay be haftaya şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Fena bir Promo patlatırız. Omega ve yenilgiyi kabul etmek mi wow? Ahaaa la şampiyon alanda bakalım neler olacak? Omega kemer için mi yalvarıyor ben mi yanlış anladım. Kdkdddkf Şampiyonun aklında pis şeyler var haftaya takip ederiz. Muhterem bizim reis çıkmasın sakın. Rhodes sağlam konuşuyor ama öyle konuşmakla şampiyon olunmuyor. Gördüğüm en sinir edici tip la. Vay be Cody yenildi şaka gibi ya! Yine mi bu adam la sıktı artık. Masanın başı Reigns kskdkdkddkzk İşler kızışacak lan... Ospreay kazanamazsın boş güven yapma ya. Yalnız sinirlerini fena bozdu Ospreay hakkını verelim. Champ vs Champ he ciddi güzel maç olacak. Ne oluyor lan Alberto k*çına dikkat et koçum. Okurken başım ağrıdı bu ne lan. Alakaya fena patladık. Kdkdkdkdks Mox şaşırtmadı. Kxkskkxz Olm bu nasıl psikopatlık lan. Hardy kazandı beklediğim bir durumdu. Genel anlamda çok beğendim şovu. Geceyi galibiyetle kazanmamız da çok hoştu. ME maçı beklediğimden çok iyiydi. Cody'nin bu kadar basit kaybetmesini beklemiyordum. Bugün bir Promo patlatırız. Güzel şovdu yönetimi tebrik ederim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟑 "𝘊𝘩𝘢𝘮𝘱 𝘷𝘴. 𝘊𝘩𝘢𝘮𝘱"
Menü