RPG Senin İçin

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

Tommaso Ciampa burada! Tommaso girişte gözükür gözükmez gözünü havada asılı olan çantaya dikiyor. Uzun bir süre ona baktıktan sonra girişteki spiker masalarından bir mikrofon ona tahsis ediliyor ve elinde mikrofonla sert adımlarla girişin yarısına gelen Tommaso konuşmaya başlıyor:

Tommaso Ciampa: Merhaba, PGW severler! Ve en kötü şekilde selamlarımı yollayacağım şampiyonlar! Sizlere ayrı bir şekilde merhaba diyorum çünkü yarından sonra bana "a" dememek için bile maçlara çıkamayacak hale geleceksiniz! Güney Amerikalı kurye p.ç'in elebaşı ve bağımlı 2 şampiyon. Birine bağımlı denmesi için o kişinin bir maddeye, bir telefona veya bir ekrana bağımlı olması gerekmez. Bağımlılıkların en tehlikelisi koltuğa bağımlılıktır, güce bağımlılıktır. VE, EMİN OLUN Kİ! Onların içini yiyen bitiren şey bu çantayı benim veya başkasının alacak olması değil, o güçlerinin her an rahatsız edilecek olması. Size kötü bir haberim var ki, ben o rahatsızlık hissinin 2 katını hatta 3 katını yaşadım hem de 21 gun boyunca! Ben evimde bile rahat oturamıyordum. Hatta bazı zamanlar bu güç bağımlısı kişilerin beni rahatsız etmemesi için yatağım yerine dolabımın içine sıkışıp uyuduğum zamanlar oldu. Benim bir kemer için verdiğim bu mücadelenin sefasını şimdi bir TOHUM sürüyor. Hakettiğim şampiyon ünvanını tekrar almak için, daha güçlü bir şampiyon olmak için yarın onu(eliyle çantayı işaret ediyor) alacağım.

Gene sert bakışlar atarak ringe giriyor Ciampa.

Tommaso Ciampa: Ben bu şirkette birşeyler elde etmem için hep 1 kişiyi değil 1'den fazla kişiyi yenmek zorunda kaldım. PURE Championship'i almak için 5 kişiyi yendim. Battle Royal'de şans ele etmek için 20 kişinin arasında mücadele ettim, bu çanta için şans elde etmek için gene 3 kişiyi yendim. Ve yarın 7 kişinin arasından çıkmak zorundayım. (Sol elini kafasından aşağı götürerek) Bu kişi hiçbir zaman bir kişiyle yüz yüze gelmedi. Hep kurtlar sofrasından çıktım ve kendi şanslarımı kendim oluşturdum. Artık şansın kendisi olmak için son 1 gün kaldı. Eyyy, PGW seyircisi! Size soruyorum;

"O maçtan bir kişi şu an benim karşıma çıkıp benimle face to face yapacak-

Jey Uso'nun müziği çalıyor!! Tommaso hafif p.ç şekilde gülerek onu beklemeye başlıyor.

@The MANIAC

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
594
Beğeni sayısı
1,182
PG Nakit
1,825
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Müziği duyulan PGW PURE şampiyonu Jey Uso ringe doğru geliyor.

1706283635464.png

Jey Uso: Ciampa Ciampa CIAMPA , yine saçma sapan konuşuyorsun adamım. Aklın sıra geçmiş burada ahkam kesiyorsun. Maçı kazanacağını düşünüyosan çok büyük şekilde yanılıyorsun adamım. Diğer salakların ve seninde gram şansınız yok çünkü ben talibi değil sahibi olduğum çantayı alacağım. Bu ringe gelip yaptığın en iyi şey zırvalamak. Şunu iyi bil ki çok konuşan değil çok çalışan kazanır. Ben buralara gelmek için türlü olaylar atlattım. Babamla savaştım, kemerim haksız şekilde elimden alındı ve cabası. Ayrıca PURE şampiyonluğuma laf etme detayınıda unutmayalım, bu kemerin ''başını'' alırsın. Devrilmez denilen adamı devirdim ve mutlak başarıya ulaştım. Şimdi sen burada ne anlatıy....

Ciampa Jey'in lafını bölüyor ve konuşmaya başlıyor...

@Spear of Chaos

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

Tommaso-Ciampa-March-16-b.jpg

Tommaso Ciampa: Senin "deeeev adam" diye bahsettiğin kişi sana yenildiği zaman -ilk yenilgisini aldığı zaman- arkasına bakmadan kaçtı dostum. 2 maçla şampiyon olan kişinin temeli bir yenilgiyle sarsılacak kadardır. Benim anlattığım bu Jey. Ben, taşıdığın o kemeri 6 kişinin arasından aldım tam 6 kişi. Ve kemeri kaybetmeme rağmen senin karşına çıkmayı cesaret olarak gördüğün bir kişiyim. O kemerle geçirdiğim 3 haftadan sonra önüme yeni yollar, yeni kapılar çıktı ve o kapıları teker teker açtım. Peki ya sen onu kaybettikten sonra ne yapacaksın ha? Babanın kucağına gidip ağlayacak mısın yoksa Bron gibi arkana bakmadan bu şirketin güreşçisi olmayı bırakacak mısın?

Tommaso Ciampa: (Eliyle çantayı gösteriyor gene) Unutma ki bu çanta sadece o 2 kemer için değil. Senin elinde bulunan o lanet kemer---

Jey Uso önce gülüyor sonra hey diyor Ciampa'ya. Ve sözü eline alıyor.

@The MANIAC

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
594
Beğeni sayısı
1,182
PG Nakit
1,825
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
1706292661721.png

Jey Uso: Lütfen çeneni kapat Ciampa. Sen önce çantayı kazanda sonra bana cash-in yaparsın. Bazıları bana bu kemerin yeteceğini sanıyor ama ben durdurulmazım. Kemerimin yanına dünya şampiyonluğunu da ekledikten sonra tarihin en iyisi ben olacağım. Önüme kimse çıkamayacak çünkü ben en iyisiyim. Söylesenize babası ile savaşan kaç güreşçi var bu şirkette. MITB katılımcılarına buradan seslenmek isterim, boşuna o çantayı kazanmayı ümitlenmeyin çünkü o maçta ben olacağım. Ve Ciampa sana meydan okuyorum. MITB'den sonraki ilk Payback şovunda kemer için benle savaş. Tabii yüreğin varsa...

Ciampa tam ringden çıkarken Jey Uso'ya yumruğu geçiriyor ve tam çıkarken Jey onu tutuyor ve kavgaya başlarlar.

1706293792593.png

Güvenlik güçlerinin zor bir şekilde müdahalesiyle ayrılıyorlar. MITB öncesi bunları izlemek keyifliydi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: