Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Senin İçin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 163430" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tommaso Ciampa burada! Tommaso girişte gözükür gözükmez gözünü havada asılı olan çantaya dikiyor. Uzun bir süre ona baktıktan sonra girişteki spiker masalarından bir mikrofon ona tahsis ediliyor ve elinde mikrofonla sert adımlarla girişin yarısına gelen Tommaso konuşmaya başlıyor:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> Merhaba, PGW severler! Ve en kötü şekilde selamlarımı yollayacağım şampiyonlar! Sizlere ayrı bir şekilde merhaba diyorum çünkü yarından sonra bana "a" dememek için bile maçlara çıkamayacak hale geleceksiniz! Güney Amerikalı kurye p.ç'in elebaşı ve bağımlı 2 şampiyon. Birine bağımlı denmesi için o kişinin bir maddeye, bir telefona veya bir ekrana bağımlı olması gerekmez. Bağımlılıkların en tehlikelisi koltuğa bağımlılıktır, güce bağımlılıktır. VE, EMİN OLUN Kİ! Onların içini yiyen bitiren şey bu çantayı benim veya başkasının alacak olması değil, o güçlerinin her an rahatsız edilecek olması. Size kötü bir haberim var ki, ben o rahatsızlık hissinin 2 katını hatta 3 katını yaşadım hem de 21 gun boyunca! Ben evimde bile rahat oturamıyordum. Hatta bazı zamanlar bu güç bağımlısı kişilerin beni rahatsız etmemesi için yatağım yerine dolabımın içine sıkışıp uyuduğum zamanlar oldu. Benim bir kemer için verdiğim bu mücadelenin sefasını şimdi bir <strong>TOHUM</strong> sürüyor. Hakettiğim şampiyon ünvanını tekrar almak için, daha güçlü bir şampiyon olmak için yarın onu(eliyle çantayı işaret ediyor) alacağım. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Gene sert bakışlar atarak ringe giriyor Ciampa.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Tommaso Ciampa:</strong> Ben bu şirkette birşeyler elde etmem için hep 1 kişiyi değil 1'den fazla kişiyi yenmek zorunda kaldım. PURE Championship'i almak için 5 kişiyi yendim. Battle Royal'de şans ele etmek için 20 kişinin arasında mücadele ettim, bu çanta için şans elde etmek için gene 3 kişiyi yendim. Ve yarın 7 kişinin arasından çıkmak zorundayım. (Sol elini kafasından aşağı götürerek) Bu kişi hiçbir zaman bir kişiyle yüz yüze gelmedi. Hep kurtlar sofrasından çıktım ve kendi şanslarımı kendim oluşturdum. Artık şansın kendisi olmak için son 1 gün kaldı. Eyyy, PGW seyircisi! Size soruyorum;</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"O maçtan bir kişi şu an benim karşıma çıkıp benimle face to face yapacak-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[SPOILER]<strong>Jey Uso'nun müziği çalıyor!! Tommaso hafif p.ç şekilde gülerek onu beklemeye başlıyor.</strong>[/SPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=19]@The MANIAC[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 163430, member: 85"] [CENTER][MEDIA=youtube]3F-cgB0RXQ0[/MEDIA] Tommaso Ciampa burada! Tommaso girişte gözükür gözükmez gözünü havada asılı olan çantaya dikiyor. Uzun bir süre ona baktıktan sonra girişteki spiker masalarından bir mikrofon ona tahsis ediliyor ve elinde mikrofonla sert adımlarla girişin yarısına gelen Tommaso konuşmaya başlıyor: [B]Tommaso Ciampa:[/B] Merhaba, PGW severler! Ve en kötü şekilde selamlarımı yollayacağım şampiyonlar! Sizlere ayrı bir şekilde merhaba diyorum çünkü yarından sonra bana "a" dememek için bile maçlara çıkamayacak hale geleceksiniz! Güney Amerikalı kurye p.ç'in elebaşı ve bağımlı 2 şampiyon. Birine bağımlı denmesi için o kişinin bir maddeye, bir telefona veya bir ekrana bağımlı olması gerekmez. Bağımlılıkların en tehlikelisi koltuğa bağımlılıktır, güce bağımlılıktır. VE, EMİN OLUN Kİ! Onların içini yiyen bitiren şey bu çantayı benim veya başkasının alacak olması değil, o güçlerinin her an rahatsız edilecek olması. Size kötü bir haberim var ki, ben o rahatsızlık hissinin 2 katını hatta 3 katını yaşadım hem de 21 gun boyunca! Ben evimde bile rahat oturamıyordum. Hatta bazı zamanlar bu güç bağımlısı kişilerin beni rahatsız etmemesi için yatağım yerine dolabımın içine sıkışıp uyuduğum zamanlar oldu. Benim bir kemer için verdiğim bu mücadelenin sefasını şimdi bir [B]TOHUM[/B] sürüyor. Hakettiğim şampiyon ünvanını tekrar almak için, daha güçlü bir şampiyon olmak için yarın onu(eliyle çantayı işaret ediyor) alacağım. Gene sert bakışlar atarak ringe giriyor Ciampa. [B]Tommaso Ciampa:[/B] Ben bu şirkette birşeyler elde etmem için hep 1 kişiyi değil 1'den fazla kişiyi yenmek zorunda kaldım. PURE Championship'i almak için 5 kişiyi yendim. Battle Royal'de şans ele etmek için 20 kişinin arasında mücadele ettim, bu çanta için şans elde etmek için gene 3 kişiyi yendim. Ve yarın 7 kişinin arasından çıkmak zorundayım. (Sol elini kafasından aşağı götürerek) Bu kişi hiçbir zaman bir kişiyle yüz yüze gelmedi. Hep kurtlar sofrasından çıktım ve kendi şanslarımı kendim oluşturdum. Artık şansın kendisi olmak için son 1 gün kaldı. Eyyy, PGW seyircisi! Size soruyorum; "O maçtan bir kişi şu an benim karşıma çıkıp benimle face to face yapacak- [SPOILER][B]Jey Uso'nun müziği çalıyor!! Tommaso hafif p.ç şekilde gülerek onu beklemeye başlıyor.[/B][/SPOILER] [USER=19]@The MANIAC[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Senin İçin
Menü
Giriş yap