Türk Olmayan Kovulur

Kamos

PG.com Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
0
@The Mandalorian promo malzemesi naçizane..
Belki de yanlış karakteri aldık.

TikTok'un yasaklanması gerektiğini düşünmeye başlamama 🤏 bu kadar kaldı... Icardi editleri hariç diye şerh düşelim.
Nereye varmaya çalışıyorsun? Solcular gibi önderlerini (Kaypakkaya) zindanlarda paramparça eden bir rejimin mimarına tapmıyorum, bir diğerini (M.Suphi) de öldürten makyavelisti kendi ideolojimle harmanlamaya çalışan birisi değilim. Rıza Nur ve Nihal Atsız benim ideologlarımdır, her zaman da böyleydi. Bu adamlarla da Kemalizm yan yana gelmez. İdeoloji karmaşası yaşayanlar buradan yaş çıkarımı yapıp dursun. Önce kendi halinize bakın. Siz nesiniz, o bile belli değil. TikTok'tan bir şeylere heves eden birisi en fazla cahil gariban bir anadolu zombisidir. Siz kendinizi akıllı zannedenler olarak bir tane tutarlı duruş sergileyebiliyor musunuz!
Narsist, faşist, had bilmez bir köpeği savunduğuna göre Bilgi eksiğin çok.
Kalkıp karşımda Kadir Mısıroğlu'nun kutsal kitabını tarihi belge görüp konuştuğuna göre, tarihi bakış açın ziyadesiyle yanlış.
Mustafa Kemal'den "Atatürk" diye bahsetmeye korktuğuna göre, tarihi vicdan ve insafının olmadığı bariz.
Bir insanla ilgili eleştirilere "ama geçmişte şunu bunu yapmıştı" diyerek savunmaya çalışmana bakılırsa, argümantasyon bilgin zayıf.
İnönü'yü Kürt, Renda'yı Bozok'u Arnavut, Orbay'ı Abaza diye kendi küçük aklıyla karalamaya çalışan bir adamı savunmaya çalıştığına bakılırsa Türklük bakış açın da yanlış.

Yaşını eğitimini bilmem, fakat anladığım kadarıyla revizonist tarihçilerin zırvaları altında zehirlenmekte olan bir gençsin. Tartışma üslubundan da lise öğrencisi olduğunu tahmin ediyorum. Hararetli ve heyecanlı bir genç olduğun da bariz. Tavsiyem zihnini daha geniş ve açık tutman, en azından Atatürk'e Türkçü değil diyen bir salağın sözlerine itibar etmemendir. Türklük öğrenmek istiyorsan Rıza Nur, Atsız, Mısıroğlu gibi deyyuslardan değil, Ziya Gökalp'ten, Atatürk'ten öğrenmeni öneririm.
Senin bu Amerika Kıtasını yeniden keşfetmişçesine sıraladığın saçma sapan ve temelsiz argümanları yıllardır dinlemekten tahammülünü yitirecek kadar yaşlıyım. Burada uzun uzun cevap verip senin kendini değerli hissetmene sebep olmayacağım. Yazdığın şeyleri daha önce defalarca kişi yazdı, ben de o dönemki blogumdan toplu cevap verdim Rıza Nur ile ilgili tüm tahrifat çalışmalarına. 7 yıl geçmiş hala aynı laflar. Kemalistlerden asla deha çıkmaz. Kendilerini sulandırılmış bazı masalların kölesi yaparlar ve asla ondan çıkamazlar. Çöl bedevileri bile dinlerini reforme etmeye çalışır, kemalistlere sorsak tüm dünyanın güvenlik paradigması değişse yine Gazinin 80-90 yıl önce makyavelist bazı sebeplerle söylediği lafları ayet gibi tekrar ederler. Enerjime yazık, senin enerjine gelince daha faydalı kullanabileceğimiz bazı yöntemler var. Psikoanalizine gelirsek, sana öyle terminolojik kelimeler kullanırım ki cevap vermeyi bırak kendini direkt Mazhar Osman'a kapattırırsın. Bu da yeni moda oldu. Herkes kendini Freud zannediyor. Kepazelikten başka bir şey değil.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Hala Atatürk demeye çekiniyor karnıma ağrılar girecek KLMDFJNALKSJDFJMLDSA

Gel gelelim, söylediğim hiçbir şeye akılvari bir cevap vermemişsin. Senin 7 yıl önce blogda ne yazdığın zerre umurumda değil. Aptal yerine konmak istemiyorsan öyle davranacak, cevap vereceksin. Yapmadığın sürece forumdaki diğer insanlar gibi seni aptal yerine koymaktan zerre çekinmem.

Benim Kemalist olduğumu düşündüğüne göre analiz yapmak çok da senlik bir iş değilmiş zaten. Otur oturduğun yerde, gereken analizi biz yaparız.

Terminoloji diye bir şeyler kusmuşsun. Burada iki makara çevirdik diye beni başkalarıyla karıştırma, ezer geçerim seni akademide. Hadsizlik yapma.

Kamos

PG.com Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
0
Hala Atatürk demeye çekiniyor karnıma ağrılar girecek KLMDFJNALKSJDFJMLDSA

Gel gelelim, söylediğim hiçbir şeye akılvari bir cevap vermemişsin. Senin 7 yıl önce blogda ne yazdığın zerre umurumda değil. Aptal yerine konmak istemiyorsan öyle davranacak, cevap vereceksin. Yapmadığın sürece forumdaki diğer insanlar gibi seni aptal yerine koymaktan zerre çekinmem.

Benim Kemalist olduğumu düşündüğüne göre analiz yapmak çok da senlik bir iş değilmiş zaten. Otur oturduğun yerde, gereken analizi biz yaparız.

Terminoloji diye bir şeyler kusmuşsun. Burada iki makara çevirdik diye beni başkalarıyla karıştırma, ezer geçerim seni akademide. Hadsizlik yapma.
Söylediğin akıldışı şeyleri söyleyenlere, senin gibi düşünen zehirlenmiş tonla insana topluca cevap verdim ve o cevabı da yakında buradan paylaşacağım. Ama sırf sana özel uzun uzun yazacak değilim. Arşivimi alınca paylaşırım.

Kemalist değilsen daha feci. Kemalist olmayan birisi şunları söylüyorsa ideoloji karmaşası yaşıyordur hahahah!

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Söylediğin akıldışı şeyleri söyleyenlere, senin gibi düşünen zehirlenmiş tonla insana topluca cevap verdim ve o cevabı da yakında buradan paylaşacağım. Ama sırf sana özel uzun uzun yazacak değilim. Arşivimi alınca paylaşırım.

Kemalist değilsen daha feci. Kemalist olmayan birisi şunları söylüyorsa ideoloji karmaşası yaşıyordur hahahah!
Okumayacağım zahmet etme. Bundan sonra sana Önder Özen Hasan Şaş muamelesi, hadi yoluna.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Nereye varmaya çalışıyorsun? Solcular gibi önderlerini (Kaypakkaya) zindanlarda paramparça eden bir rejimin mimarına tapmıyorum, bir diğerini (M.Suphi) de öldürten makyavelisti kendi ideolojimle harmanlamaya çalışan birisi değilim. Rıza Nur ve Nihal Atsız benim ideologlarımdır, her zaman da böyleydi. Bu adamlarla da Kemalizm yan yana gelmez. İdeoloji karmaşası yaşayanlar buradan yaş çıkarımı yapıp dursun. Önce kendi halinize bakın. Siz nesiniz, o bile belli değil. TikTok'tan bir şeylere heves eden birisi en fazla cahil gariban bir anadolu zombisidir. Siz kendinizi akıllı zannedenler olarak bir tane tutarlı duruş sergileyebiliyor musunuz!
Rıza Nur ve Nihal Atsız hanımefendiler kimler? Eljif Elmas'ın Napoli orta saha rotasyonundan arkadaşları mı?

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: