Panathinaikos’un Yeni Transferi Bakasetas’ın İlk Açıklaması

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,110
Beğeni sayısı
4,483
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Alanya’dan beri gıpta ile izlediğim adam. TS’ye gittiği zaman da gündemimize gelmiş, temaslar ciddileşemeden TS almıştı. Bu sene de aynısı oldu. Bizde izleme ihtimali varken izleyemediğim için bu kadar üzüldüğüm çok az futbolcu vardır herhalde. Kariyerinin yeni sayfasında başarılar.

KAT

tsuji fan
Konular
107
Beğeni sayısı
390
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Alanya’dan beri gıpta ile izlediğim adam. TS’ye gittiği zaman da gündemimize gelmiş, temaslar ciddileşemeden TS almıştı. Bu sene de aynısı oldu. Bizde izleme ihtimali varken izleyemediğim için bu kadar üzüldüğüm çok az futbolcu vardır herhalde. Kariyerinin yeni sayfasında başarılar.
Katılıyorum. Oynamak istediğinde takımına bambaşka seviyelerde katkı sağlıyor. Nitekim bunu oynadığı takımlarda gösterdi. Gittiği yerlerdeki katkısını tartışmaya gerek yok. Ben de kendisini Galatasaray’da görmeyi çok isterdim, üzdü diyebilirim; özellikle kendisinin 1 milyon Euro bedelle transfer olması daha da üzdü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,110
Beğeni sayısı
4,483
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Katılıyorum. Oynamak istediğinde takımına bambaşka seviyelerde katkı sağlıyor. Nitekim bunu oynadığı takımlarda gösterdi. Gittiği yerlerdeki katkısını tartışmaya gerek yok. Ben de kendisini Galatasaray’da görmeyi çok isterdim, üzdü diyebilirim; özellikle kendisinin 1 milyon Euro bedelle transfer olması daha da üzdü.
Bence de inanılmaz düşük bir paraya gitmiş bu arada, ben 2-3.5 skalasında bir bonservis bedeli ödenir diye bekliyordum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: