Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanatçıların, tanınmış insanların şöhretini diğer insanları ezmek için kullanmasını sevmiyorum. Karşıdaki kişi her ne kadar kendini bilmez, densiz olursa olsun.
Sanatçıların, tanınmış insanların şöhretini diğer insanları ezmek için kullanmasını sevmiyorum. Karşıdaki kişi her ne kadar kendini bilmez, densiz olursa olsun.
Bu şeye benziyor kötüleri yenmek için sende kötülük yapıyorsun klişe Hollywood film senaryosu. Cidden haklısın ve haklıylen haksız duruma düşmüş o kadının yerinde olsam dava açardım izinsiz fotoğraf ifşa etmek suçtur @Beast Incarnate reis yanlış mı doğru mu sen söyler misin?
Bu şeye benziyor kötüleri yenmek için sende kötülük yapıyorsun klişe Hollywood film senaryosu. Cidden haklısın ve haklıylen haksız duruma düşmüş o kadının yerinde olsam dava açardım izinsiz fotoğraf ifşa etmek suçtur @Beast Incarnate reis yanlış mı doğru mu sen söyler misin?
FZA görebildiğine göre hesap ve dolayısıyla fotoğraflar herkese açık, isim de vermediği için dava falan da edemezler. Nerden baksan temiz hareket:d
@Beast Incarnate KVKK bu noktada işliyor mu? Instagram'ın bildiğim kadarıyla dava durumları olmasın diye kendi tüketici politikaları var. Hesap açıksa teorik olarak uygulama içinde tekrar paylaşıldığından ötürü bir şekilde açmaza girmez mi bu durum?