Seninki çok ekstrem bir tahlilizlik. Astım olmaya çok müsait bir yapın varmış hoca. Geçmiş olsun. Senin atış yapman serbest.
Benim için övülecek yanları var. Yemek üzerine, alkole ve kahveye mükemmel eşlik ediyor. Sohbet ederkende içmenin verdiği bir keyif var. Benim salakça bulma sebebim bu sene 25 gün gibi bir süreyle bırakmıştım. İlk bir haftadan sonra hiçbir şekilde canım çekmedi. Bırakmayı deneyecek arkadaşlara bilgi olsun, ilk üç gün geçirilen kriz ve gerginliği atlatırsanız gerisi geliyor. Neyse bırakınca yukarıda saydığım övülecek tarafları da yokluğunu hissettirmedi. Ama işte can sıkıntısından tekrar içince başa döndüm. Sigara bağımlılığı içmeyenler için hafife alınan bir durum. Gelişigüzel şekilde enayi demek, kendine zarar veriyor demek kolay geliyor. İçen herkes bir şekilde keyif alıyor ve almasa bile ha deyince bırakamıyor. Şu an günde 1.5 paket içiyorum, içilmesini salakça buluyorum evet. Ancak bağımlılık üzerine empati yapın. Eğer vaktinde bağımlısı olmadıysanızda bu empatiyi kolay kolay yapamazsınız.