RPG İsyan Ateşi


Danke

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
762
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
DEVIL'S SKY!

r768zzd.png


Kenny Omega'nın giriş müziği duyulur duyulmaz seyircilerinden kendisine yoğun bir destek geliyor. Birkaç saniye sonra da kendisini girişte görüyoruz. Seyircilerle selamlaşarak ringe doğru ilerliyor. Görevlilerden bir mikrofon rica edip konuşmaya başlıyor.

Kenny Omega: Merhaba, merhaba, merhaba, bayanlar ve baylar. Öncelikle sizin bana olan desteğinizden ötürü size minnettarım. Çok teşekkürler. [seyirciler alkışlar] Burada olmaktan ne kadar mutlu olsam da maalesef beni üzen bazı şeyler de var. Mesela henüz bir maç kazanamadım. Bazı şanssızlıklar olmuş olabilir ama bu yine de maç kazanamadığım gerçeğini değiştirmiyor. Size söylemiştim, her kapanan kapı başka bir kapı açar. O kapı da tepede asılı olan çanta olacak. Fakat o kapıyla ilgili aklımı kurcalayan birkaç şey var. Örneğin, Joe Gacy. Joe, Joe, Joe. Kendini ne kadar sert, korkunç sanıyorsun öyle değil mi? Benim röportajıma gelip sözlerimi yarıda kesiyorsun, benim şovuma gelip benim için kemere açılacak kapıyı kırmaya çalışıyorsun. Sen kimsin? Yanındaki donuk adamla birlikte beni korkutmaya mı çalışıyorsun? Beni iyi dinle, Joe. Beni korkutmuyorsun. Beni etkilemiyorsun. Beni hatta eğlendirmiyorsun. Sen sadece ucuz bir palyaçosun, Joe. Kimse seni çocuklarının 3. yaş doğum günü partisine palyaço olarak işe almaz dostum. Çünkü sen orijinal değilsin, yenilikçi değilsin, yaratıcı değilsin. Hadi bir gerçeği açıklayayım sana, dostum. Ben dünyanın en iyileriyle yüzleştim ve her zorluğun üstesinden geldim. Senin küçük sirk numaran beni etkilemez. Benimle karşılaştıktan sonra hatırladığın tek şey, vereceğim dayağın anısı olacak. Sana öyle bir yenilgi yaşatacağım ki, bu işe hiç bulaşmasaydın diyeceksin. Seninle hiç karşılaşmamış olmanın pişmanlığını yaşatacağım sana. Seni ağlatacağım, Joe. Seni bir bebek gibi ağlatıp bırakacağım. Ardından beni şampiyon yapacak çantayı almak için yola çıkacağım. Yolun sonunda da çantayı alacağım. Günün sonunda da kemeri belime takacağım.

Seyircilerden bir tanesi ringe replika kemer fırlatıyor. Omega kemeri iplere astıktan sonra konuşmaya devam ediyor

q2526y6.png


Kenny Omega: Kemerlerden bahsetmişken, buradaki genel durumdan da bahsedeyim. Birkaç şovdur güreşçiler MITB maçına çıkmak için eleme maçlarına çıkıyor ve söylemeliyim ki, etkilenmedim. Sözde yeni şampiyonlardan da etkilenmedim. Onlara sözde meydan okuyan kişilerden de etkilenmedim. Şampiyon olmak için kıçını yırtan adamlardan da etkilenmedim. Aslında, PGW'deki hiç kimse beni etkilemiyor. Buraya gelmeden önce tam tersini düşünüyordum fakat burada geçirdiğim bir ay düşüncelerimi kesinleştirmeme neden oldu. Buradaki hiç kimsede ruh yok. Buradaki ruhsuz adamlardan hiçbiri bana dokunamaz. Üzgünüm çocuklar ruhsuz bir adamdan şampiyon falan olamaz.

Kenny Omega: Japonya'da iken... ben dünyanın en iyi güreşçisiydim. Tekrardan dünyanın en iyi güreşçisi olmak istediğim için buraya geldim. Çünkü Dünya'ya göstermek istiyorum ki, PGW'deki herkesten daha iyiyim. Dünya'ya göstermek istiyorum ki Japonya'daki herkesten daha iyiyim. Dünya'ya göstermek istiyorum ki, Jeff Hardy'den daha iyiyim. Dünyaya göstermek istiyorum ki, Alberto El Patron'dan daha iyiyim. Dünyaya göstermek istiyorum ki, kendilerine şampiyon diyen herkesten daha iyiyim. Ardadaki bütün güreşçilere bir mesaj göndermek istiyorum: Vaktiniz doldu, ve Kenny Omega da sizin peşinizde. Bu yüzden hazırlanın, PGW Evreni, çünkü Kenny Omega, en iyinin ne anlama geldiğini yeniden tanımlamaya geliyor. Kenny Omega buraya oyun oynamaya değil, tarih yazmaya, dünyayı değiştirmeye, en iyi olmaya geldi. Ve kimse beni durduramaz. Son olarak hoşça kalın ve iyi geceler. BANG!

Kenny Omega tetiği çektikten sonra seyircilerin ona olan desteğiyle birlikte arka alana doğru gider.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: