İtiraf ve Dertleşme Konusu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
43
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
280
Favori Güreşçi
The Undertaker
İrengi gözümde söndü dünyanın. Yalan dünyanın. Yaşama isteği yıllardır yoktu da artık temelli bitse de gitsek modundayım ne zamandır. Yaşamaktan tiksinir oldum. Keşke ölsem. Hiçbir şeyin kıymeti kalmadı gözümde.

Ama olur bir gün, umuyorum bir gün; bu halden anlayanların da günü gelir bir gün.

Konular
273
Beğeni sayısı
1,674
PG Nakit
1,260
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
İrengi gözümde söndü dünyanın. Yalan dünyanın. Yaşama isteği yıllardır yoktu da artık temelli bitse de gitsek modundayım ne zamandır. Yaşamaktan tiksinir oldum. Keşke ölsem. Hiçbir şeyin kıymeti kalmadı gözümde.

Ama olur bir gün, umuyorum bir gün; bu halden anlayanların da günü gelir bir gün.

Ben varım ya.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
706
Beğeni sayısı
1,154
PG Nakit
1,735
Favori Güreşçi
Liv Morgan
İnsanlar yola çıktıklarını neden yolda bulduklarıyla değişir gerçekten anlamıyorum. Bir zamanlar “kardeşim” dediğin insanların, birkaç yeni ortam, birkaç yeni yüz görünce bambaşka biri olması çok garip geliyor. Hani sanki bana garnizon komutanı oldu şey yaptığımın oğlu. Arkadaşlık-dostluk kavramı yalan. Ya da benim çevremde düzgün adam yok. İkinci şık daha olası. O yüzden asosyallik daha huzurlu geliyor bana. Başkası benim yerimde olsa bu kadar yalnızlıktan çoktan kafayı yerdi, abartmıyorum. Ben bir şekilde bir şeylerden zevk alabiliyorum. Kimi zaman WWE açıp saatlerce maç izliyorum, kimi zaman gece NBA takip ediyorum. Bazen tarih-siyaset videolarına dalıyorum. Futbolu hiç saymıyorum bile. Zaten şu hayatta en iyi dostum bilgisayarım. En kötü girerim CS’ye 2 adam vurur kafa dağıtırım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi