Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
planlar değişir, hedef asla.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 155559" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]FWOfnhJ-Mkg, list: PLd747d5uLHSr99qCkf5Imy_noLq8l5N0D[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>OH MY GOD!</em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>OMG! THE SEX BURADA! Val Venis ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor! İnanılmaz bir destek var. Şirketin gelmiş geçmiş en iyi takımı The Sex geliyor. Tauntlarını attıktan sonra ringe doğru geliyorlar. Val Venis her zamanki gibi karı kıza iş atmayı unutmuyor, Johnny ise suratsız, konsantre bir halde ringe giriyor. Seyircilerin sesinin ve müziğin kesilmesinin ardından Johnny konuşmaya başlıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4212[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Johnny Mayhem </strong></span><strong><span style="color: null">: Aklınızda bir çok soru olduğunu biliyorum, biz bunları cevaplandırmak için buradayız. Her şeyden önce Otis yavşağının ihaneti hakkında konuşalım. O aptal şişmanı aramıza alıp bir spot ışığı vermeye çalıştık, kendini göstersin diye uğraştık. Ama o yavşak bizi rakibimizd satmayı tercih etti. İyileştiğini iddia eden bağımlıların yanında durmayı tercih etti. Ona kızmıyorum aslına bakarsanız, çünkü o bir aptal. Kolay manipüle edilebilir bir kişilik. Benim ona duyduğum nefretin sebebi, onları bize tercih ederken tereddüt etmemesi. Onun bir kaşar olduğunu ilk günden beri biliyorum ve bu yüzden ona saldırdım. Haklı olanın acelesi yok nihayetinde. Bu Otis konusunu bir daha açılmamak üzere kapatıyorum, o artık bizden bir değil. Bir diğer aklınızı kurcalayan soru ise şovun sonunda Ben ve Val'ın yaşadığı olay. Val, sana karşı dürüst olacağım dostum. Bunca zamandır en çok istediğim şeyin o kemer olduğunu biliyorsun, her şeyden çok istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağımı da biliyorsun. Yapmam gereken eğer seninle kapışmaksa... Dostum, seninle hep sırt sırta dövüştüm. Sana karşı olmayı hiçbir zaman istemedim, istemeyeceğim. Her kazandığın başarı da sana yardım ettim, bu sefer de sen bana yardımcı ol ve yoluma çıkma. Çünkü ben her şeyini kaybetmiş bir adamım, elimde bir tek dostluğumuz kaldı. Bunu da bir kemer uğruna feda etmek istemiyorum. Lütfen Val, bu sefer bana yardım et.</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: null"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: null">[USER=63]@KALKTI!!!![/USER] </span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 155559, member: 126"] [CENTER][MEDIA=youtube]FWOfnhJ-Mkg, list: PLd747d5uLHSr99qCkf5Imy_noLq8l5N0D[/MEDIA] [B][I]OH MY GOD![/I][/B] [I]OMG! THE SEX BURADA! Val Venis ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor! İnanılmaz bir destek var. Şirketin gelmiş geçmiş en iyi takımı The Sex geliyor. Tauntlarını attıktan sonra ringe doğru geliyorlar. Val Venis her zamanki gibi karı kıza iş atmayı unutmuyor, Johnny ise suratsız, konsantre bir halde ringe giriyor. Seyircilerin sesinin ve müziğin kesilmesinin ardından Johnny konuşmaya başlıyor.[/I] [ATTACH type="full" alt="IMG_0693.jpeg"]4212[/ATTACH] [I][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]Johnny Mayhem [/B][/COLOR][B][COLOR=null]: Aklınızda bir çok soru olduğunu biliyorum, biz bunları cevaplandırmak için buradayız. Her şeyden önce Otis yavşağının ihaneti hakkında konuşalım. O aptal şişmanı aramıza alıp bir spot ışığı vermeye çalıştık, kendini göstersin diye uğraştık. Ama o yavşak bizi rakibimizd satmayı tercih etti. İyileştiğini iddia eden bağımlıların yanında durmayı tercih etti. Ona kızmıyorum aslına bakarsanız, çünkü o bir aptal. Kolay manipüle edilebilir bir kişilik. Benim ona duyduğum nefretin sebebi, onları bize tercih ederken tereddüt etmemesi. Onun bir kaşar olduğunu ilk günden beri biliyorum ve bu yüzden ona saldırdım. Haklı olanın acelesi yok nihayetinde. Bu Otis konusunu bir daha açılmamak üzere kapatıyorum, o artık bizden bir değil. Bir diğer aklınızı kurcalayan soru ise şovun sonunda Ben ve Val'ın yaşadığı olay. Val, sana karşı dürüst olacağım dostum. Bunca zamandır en çok istediğim şeyin o kemer olduğunu biliyorsun, her şeyden çok istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağımı da biliyorsun. Yapmam gereken eğer seninle kapışmaksa... Dostum, seninle hep sırt sırta dövüştüm. Sana karşı olmayı hiçbir zaman istemedim, istemeyeceğim. Her kazandığın başarı da sana yardım ettim, bu sefer de sen bana yardımcı ol ve yoluma çıkma. Çünkü ben her şeyini kaybetmiş bir adamım, elimde bir tek dostluğumuz kaldı. Bunu da bir kemer uğruna feda etmek istemiyorum. Lütfen Val, bu sefer bana yardım et. [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
planlar değişir, hedef asla.
Menü
Giriş yap