RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟏 "𝐼̇𝑏𝑛𝑒 𝐴𝑣ı"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
21.png

PAYBACK #21
12 Ocak Cuma - 21.00 - CANLI
Bud Walton Arena
Fayetteville, AR


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


1- Alberto El Patron, LA Knight'dan hesap soruyor!

2- Money in the Bank Qualifying Match I
Chris Jericho vs. Velveteen vs. Tommaso Ciampa vs. Wes Lee

3- "Kiminki daha büyükse o kazansın"

4- Money in the Bank Qualifying Match II
Cody Rhodes vs. Nic Nemeth

5- Malakai Black, Ospreay'e bu sefer ringden sesleniyor!

6- Ana olay PGW Pure Championship Open Challenge'ı
Bron Breakker (c) vs. ??

E X C L U S I V E

Kameraların karşısında PGW'nun taze güreşçisi Angelico var. Onunla röportaj yapmak üzere hazırda bekleyen muhabirimizi de görüyoruz.

6abnn29.jpg


Cathy Kelley: Angelico, öncelikle Prestige Grand Wrestling'e hoş geldin. İnsanlar seni gördüğüne fazlasıyla sevinçli olsa da ilk görünüşünü şirketin en tehlikeli şampiyonlarından birine karşı yapmanı pek akıl karı bulmadılar. Bu konuda neler düşünüyorsun?

Angelico: Ah Cathy, senin gibi bir meleğin bile bana bu soruyu sormasına ne diyebilirim ki... İnsanların tek konuştuğu şey bu. Fakat anlamadıkları şey de şu; büyük yıldızlar, büyük görünümler yapmalıdır. Pure potası bu şirketteki en büyük sahnelerden biri. Fakat o potanın başındaki adam ise bu durumun tam tersini kanıtlayacak niteliklere sahip. Sence Bron Breakker denilen kas yığınını önemli buluyor muyum? Peki sence onu tehlikeli buluyor muyum? Tanrı aşkına hayır. Arkasında bıraktığı cesetler umurumda değil. Onun içindeki ezikliği hissedebiliyorum. Geçen şov ise sadece bir ön gösterimdi.

Cathy Kelley: Kendisi Cuma günü ana olayda bir Open Challenge'a daha imza atacak. Bu senin için bir şey ifade ediyor mu?

Angelico gülüyor.

Angelico: Sürprizi bozmak istemezdim Cathy ancak o maçtaki soru işareti tam olarak karşında duruyor. Çünkü bu PGW denilen yerde şu soytarı heriften korkmayan tek kişi ben olarak kaldım. Cuma gecesi patlamış mısırlarınızı ve biralarınızı hazırlayın. Bir balonun sönüşüne tanıklık edeceksi-

SPEAR!

20230606_NXT_BronIlja--69530e0edfefa7958403f7c6f750eb76.jpg


BRON BREAKKER! PGW Pure Şampiyonu, Angelico'yu gafil avlıyor. O yerde kıvranırken saçından çekerek ayağa kaldırıyor ve karnı masaya çarpacak şekilde kenardaki masaya fırlatıyor! Angelico acı içinde bağırırken Bron geçen hafta uğradığı saldırının intikamını almışcasına ona bakıyor. Olay yerine hakemler geliyor ve Angelico'nun baya kötü durumda olduğunu söylüyorlar. Fakat birden Bron hakemleri de korkutarak gitmelerine neden oluyor. Cathy Kelley korkarak oradan uzaklaşmak istese de Bron ona durmasını ve mikrofonu uzatmasını söylüyor.

bron-breakker-1.jpg


Bron Breakker: Cuma günü ana olayda karşıma çıkmayı düşünen ibne kim olacaksa...

Breakker ayağıyla demin Spear vurduğu Angelico'nun karnına bastırıyor. Angelico'nun çığlıkları resmen tüm alanı kaplayınca ayağını çekiyor ve cümlesini bitiriyor.

Bron Breakker: İbret alsa iyi olur.

Breakker nefes nefese, tarif edilemez bir öfkeyle orayı terk ederken sağlık görevlileri olay yerine akın ediyor. Hepsi Angelico ile ilgilenirlerken kayıt sona eriyor.

PYRO.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #21 BAŞLIYOR!


tumblr_mslqfybtmH1rkf4k0o1_1280.jpg


Şov bu şarkıyla birlikte başlıyor! Pyroların ardından direkt bu şarkı çalıyor! Şarkının çalmasıyla birlikte yuhalamaların ardı arkası kesilmemeye başlıyor. Şovu World Heavyweight Şampiyonu Alberto El Patron açıyor! Üzerinde kaliteli bir takım elbise ve omzunda da kemeri... Kendisinin arka alandan, stage'ye gelmesiyle birlikte ''Boo''lar iyice tavan yapıyor! Kendisi omzundaki kemeri havaya kaldırarak reaksiyon gösteriyor. Bir taraftan da sırıtmayı da ihmal etmiyor tabii ki. Alberto seyircileri izleyerek ağır adımlarla ringe ilerlediğini görüyoruz. Belli bir zamanın ardından ringe varıyor ve fazla duraksamadan çelik basamaklara yöneliyor. Basamakları teker teker çıktıktan sonra apron'a çıkmış oluyor. İplerin arasından ringe girdikten hemen sonra kemerini havaya kaldırıyor!

BOO!

Ringin dışarısında yer alan görevlilerden bir tanesi, ringin içine doğru bir mikrofon uzatıyor. Alberto eğilerek o mikrofonu aldıktan sonra mikrofonu ağzına doğru götürüyor ve konuşmasına başlıyor.

maxresdefault.jpg


Alberto El Patron: Fayetteville! Altına imza attığım ve bunlar vesilesiyle bu endüstrinin tarihinde altın harflerle yazılı bir yerimin olması sizde bir rahatsızlık yaratıyor, inanın bunu biliyorum. Fakat monoton hayatın size dayattığı davranış biçiminden sıyrılın ve bu şovu sağlayan şirketin en büyüğüne, şampiyonunuza saygı duyun (kendisi yuhalanıyor, Alberto ise kahkahaya boğuluyor)! SUPERSTARS şovunda olan biteni hepiniz çok iyi bir şekilde gördünüz. Sanırım hepsini uzun uzun anlatmama gerek yok. Az çok neler söyleceğimi ve hatta neler hissettiğimi biliyorsunuz. Duygularını içinde saklamayı sevmem. Buraya da içimdekileri dışa vurmaya geldim. Nitekim SUPERSTARS şovunda karşımda aptalca gülen o ismi buraya çağırarak, bu söylediklerimde ne kadar ciddi olduğumu da anlayabilirsiniz! Yanlış duymadınız, LA Knight'ı buraya davet etmiyorum; çağırıyorum! Fakat fazla heveslenmesine gerek yok, bu sadece bir hesaplaşma olacak. Kendisi kemerimi ortaya koyma iddiasını ortaya atacağım kalibrede değil! (Kendisini çeken kameraya bakarak konuşuyor) Şimdi buraya gel ve benimle yüzleş!


sddefault.jpg


Evet! LA Knight burada! Kendisi stage'de beliriyor ve gözlüklerini çıkartıyor! Kendisi uzun bir süre etrafını izledikten sonra kendisinden emin adımlarla ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Bu esnada bir hakemin ringin içine girdiğine ve kendisinin de anonsunun yapıldığını söylemek lazım. LA Knight ringe vardıktan sonra Alberto'yu uzun uzun süzüyor. Sonrasında kendisini tahrik etme amaçlı gülmeye başlıyor! Alberto'nun bundan rahatsız olduğunu ama duygularını gizlemeye çalıştığını rahatlıkla anlayabiliyoruz. LA Knight çelik basamakları kullanarak apron'a çıktıktan sonra iplerin arasından ringe giriyor ve kendi köşesine geçiyor. Bir taraftan üstündeki tişörtü de çıkartıp seyircilere fırlatıyor.

Artık maçın başlaması için hiçbir eksik kalmadı. Güreşçiler burada, hakem de burada. Alberto kemerini ringin dışındaki görevlilere teslim ettikten sonra köşesine dönüyor. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanına giderek kontrollerini gerçekleştiriyor. Sonrasında ringin merkezine dönüyor ve güreşçilere son birer kez daha baktıktan sonra elini havaya kaldırıyor. Hakemin işareti vermesiyle birlikte maçın başladığı anlamına gelen zil sesi de işitiliyor. Böylelikle maç başlıyor!

Non Title Match
Alberto El Patron (c) vs. LA Knight


Maçın başlamasıyla birlikte iki güreşçinin de ringin merkezine doğru temkinli adımlarla ilerlediğini görüyoruz. LA Knight, Test of Strenght yapmak üzere yavaşça elini uzatıyor. Alberto'nun da kayıtsız kalmadığını ve onun da elini üstten bir şekilde uzattığını gözlemliyoruz ki... Alberto'dan beklenmedik bir tekme geliyor rakibinin karnına. LA Knight karnını tutarak eğiliyor, Alberto ise hemen onu iplere gönderiyor. LA Knight iplerden sektikten sonra Shoulder Block yapıyor. Alberto yerde, LA Knight rakibinin üstünden atladıktan sonra iplere koşuyor. Bu esnada Alberto hızla ayağa kalkıyor, LA Knight iplerden sekiyor ve Alberto'dan Dropkick geliyor. Hareketin etkisiyle yere devrilen LA Knight, iplerden destek alarak ayağa kalktıktan sonra köşeye geçiveriyor. Bu esnada Alberto'nun koşmaya başladığını görüyoruz. Alberto'dan Corner Clothesline girişimi, başarılı! Sonrasında LA Knight'ı kafasının arkasından itiyor, LA Knight'ın ileriye savrulduğu esnada Alberto'nun da Second-rope'ye çıktığını görüyoruz. LA Knight'ın arkasına dönmesini bekliyor ve arkasına döndüğünde hızla Double Axe Handle yapıyor! Bu hareketin ardından ekranların karardığını ve reklamların devreye girdiğini görüyoruz.

image.png


Reklamlardan döndüğümüzde Alberto'yu tek dizinin üstüne çökmüş bir biçimde, rakibini Head Lock'a bağlamış durumdayken görüyoruz. Seyirciler ritimli bir şekilde alkışlıyorlar ve bununla birlikte LA Knight'ın da ayağa kalktığını görüyoruz. Aradan belli bir müddet geçtiğinde ikilinin tamamen ayakta olduklarını görüyoruz. Ayakta olmalarına rağmen Alberto rakibini bırakmamakta ısrarcı. LA Knight'tan rakibinin karnına bir yumruk, rakibinin affalamış olmasından fırsat bilerek bir tane daha ve bir tane daha! Alberto rakibini tamamen bırakıyor. LA Knight tam da doğrulur gibi oluyor ki... Alberto'dan rakibinin karnına bir tekme geliyor. LA Knight karnını tutarken Alberto iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve o da ne? LA Knight'tan inanılmaz bir Skylord Slam geliyor! Bu hareketin ardından iki güreşçimiz de yerde kalıyor. Zamanla birlikte önce LA Knight'ın, sonra da Alberto'nun ayağa kalktığını görüyoruz. LA Knight koşmaya başlıyor ve Running Elbow Drop yapıyor. Alberto hızla ayağa kalkıyor ve bir Running Back Elbow daha geliyor. Alberto biraz daha ağır biçimde kalkıyor ve bu sefer de Big Boot geliyor! Hemen sonrasında da bir tuş denemesi geliyor, hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

20130217_ADRShow2_642.jpg


3 olmadı, Kickout geliyor! LA Knight hızla ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor. Alberto'yu köşeye gönderiyor, Alberto sırtını çarptıktan sonra yaslanarak dinleniyor. LA Knight o tarafa gittikten sonra Alberto'yu Top-rope'ye oturtuyor. Bacaklarını iplerin üstünden sırasıyla geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. LA Knight, Superplex yapacak! Hayır! Alberto rakibinin bacaklarının arasından geçerek ringin zeminine ayak basıyor. Fakat rakibini bırakmıyor, onu Powerbomb pozisyonuna alıyor! Birkaç adım ilerledikten sonra Powerbomb! Bu sahiden inanılmazdı! Alberto rakibini hızla ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor. Sonrasında da rakibine doğru koşuyor ve Step-up Enzuigiri ile tamamlıyor! LA Knight sersemlemiş bir biçimde ilerliyor yere devrilmek yerine. Alberto hız kesmeden ayağa kalktıktan sonra onun saçını tutarak durduruyor ve beklenmedik bir Backstabber ile devamını getiriyor kombosunun. LA Knight'ın durumu hiç iyi gözükmüyor. Peki Alberto'nun sıradaki hamlesi ne olacak? Alberto yerdeki rakibinin tek kolunu tuttuktan sonra etrafını izliyor. Kendisine yöneltilen yuhalamaların iyice yoğunlaştığı esnada...

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4667747a4c6337586a4d57644a513d3d2d3435313837303535382e3134643833306661356637613765663235363237333.jpeg


CROSS ARMBREAKER! CROSS ARMBREAKER GELİYOR! BU SAHİDEN OLACAK GİBİ DEĞİL! CROSS ARMBREAKER GELDİ! LA KNIGHT'IN PES ETMEMEKTE GÜÇLÜK YAŞADIĞINI HİSSEDEBİLİYORUZ. İŞLER KENDİSİ İÇİN HİÇ DE İYİ GİTMİYOR DEMEK MÜMKÜN. ALBERTO DİŞLERİNİ SIKARAK, ADETA KİNİNİ KUSARAK RAKİBİNİ BAĞLAMAYI SÜRDÜRÜYOR! LA KNIGHT ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR. AŞAĞIDAN-YUKARIDAN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR!


image.png


CHRISTOPHER'IN ŞARKISI ÇALIYOR BİRDEN! ALBERTO BIRAKIYOR. CROSS ARMBREAKER'I BOZUYOR VE ARKA ALANDAN GELMESİNİ BEKLEDİĞİ CHRISTOPHER DANIELS'I GÖRMEK ÜZERE STAGE'Yİ İZLEMEYE BAŞLIYOR. ARADAN BELLİ BİR MÜDDETİN GEÇMESİYLE BİRLİKTE KAFASINI KALDIRMADAN, BAŞI EĞİK BİR BİÇİMDE İLERLEYEN BİRİSİNİ GÖRÜYORUZ. KAFASI BANDAJ İLE SARILMIŞ, GÖZÜNDE SİYAH GÖZLÜĞÜ BULUNMAKTA. KAFASINI HİÇBİR ŞEKİLDE KALDIRMADAN, ÖYLECE DURUYOR STAGE'DE! ALBERTO, CHRISTOPHER GİBİ GİYİNMİŞ OLAN BU İSİMİN BÖYLE DAVRANMASINDAN İYİCE GERİLİYOR! BU GERGİNLİK BU KİŞİNİN SADECE ONUN DAVRANIŞLARINDAN YA DA CHRISTOPHER'A BENZEMESİNDEN DEĞİL, BU KİŞİNİN ASLINDA CHRISTOPHER'IN TA KENDİSİ OLABİLECEĞİNDEN DE KAYNAKLANIYOR! KENDİSİNİN HAYKIRARAK BAĞIRDIĞINI VE RAKİBİNE GELMESİ YÖNÜNDE İŞARETLER YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ! AMA HİÇBİR YANIT BULMUYOR BU ÇAĞRI. HİÇBİR ETKİ YOK, HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK. SADECE ÖYLECE DURUYOR.

image.png


ALBERTO ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE NE GÖRSÜN? SPİKER MASASININ YANINDA... TAMAMEN AYNISINDAN... BİR TANE DAHA VAR! ALBERTO PATIR PATIR TER DÖKÜYOR! RİNGİN SPİKER MASASININ TARAFINDA KALAN BÖLÜMÜNE İLERLEDİKTEN SONRA İPLERE TEKME ATIYOR! BİR TARAFTAN DA İSPANYOLCA BİR ŞEYLER SÖYLEDİĞİNİ FARK EDİYORUZ! UZUN BİR SÜRE BOYUNCA BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR SPİKER MASASININ YANINDAKİ KİŞİYE!

image.png


ALBERTO ARKASINI DÖNÜYOR! İŞLER İYİCE SORUNLU BİR HAL ALMAYA BAŞLIYOR. NEDEN Mİ? AZ ÖNCE STAGE'DEKİ O ADAM... ŞU ANDA APRON'DA! ALBERTO'YA UZUN UZUN BAKIYOR. GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARTMIYOR ELBETTE. UZUNCA BİR BAKIŞMA SÖZ KONUSU. ALBERTO AĞIR ADIMLARLA APRON'DAKİ O KİŞİYE YAKLAŞIYOR. ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR BUNU YAPARKEN. ÇÜNKÜ KENDİSİ DE EMİN DEĞİL, KENDİSİNİN DE SORGULADIĞI BİR ŞEYLER VAR. KAFASINDA OTURTAMADIĞI ŞEYLER VAR. BUNLAR CHRISTOPHER'IN KOPYALARI MI YOKSA BİRİSİ CHRISTOPHER'IN KENDİSİ Mİ?

HİÇ BEKLENMEDİK ANDA ROLL-UP! LA KNIGHT ROLL-UP'A BAĞLIYOR! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: LA Knight

469ed744ca24f396fcbb48f167cd3f4c.jpeg


Maç bitti! Hakem elini üçüncü kez vurdu ve maç bitti! LA Knight kazandı! La Knight şampiyonu mağlup etti! Kendisinin kazandığının anonsu yapılıyor ve şarkısı çalmaya başlıyor. Bu arada kendisinin ayağa bile kalkmadan, yuvarlanarak ringin dışına bırakıverdiğini görüyoruz kendisini. O da şaşkın durumda! Ringin dışına çıkıyor hızla. Hakemimiz de onun yanına giderek elini havaya kaldırıyor! Arenadaki herkesin alkışlamaya başladığını görüyoruz. Alberto'nun sinirinden çıldırdığını görüyoruz, çıldırmış! O da bunların yaşandığı esnada ayağa kalkıyor ve koşarak apron'daki kişiyi düşürmeye yelteniyor ki... O kişi oradan iniyor. Alberto kendi saçını yolacak adeta! Ringin tabanını yumrukluyor! LA Knight'ın yüzü ringe dönük bir şekilde arka alana doğru gittiğini görüyoruz. Alberto öfke dolu eylemlerini sürdürmeye devam ediyor. Ringi yumrukluyor, ipleri tekmeliyor! Ringin dışındaki iki kişi mevcut konumlarını koruyorlar. Alberto sinirinden kafayı yemiş durumda!

Alberto'nun bu ikilinin kendisine saldırma potansiyeline karşılık temkinli durduğunu ve arkasını sürekli kontrol ettiğini görüyoruz bir anda. Alberto olası bir kavgaya hazır duruyor. Ama kendisinin beklediğinin aksine hiçbir saldırı olmuyor. Çünkü dev ekrandan bir video girdiğini görüyoruz. Seyircilerin o tarafa döndüklerini görüyoruz. Alberto da oraya bakıyor. Dev ekrana giren bu görüntüler, ekranlarının başında izleyen izleyicilerin de tam ekran olarak karşılarında.

Karşımızda kafasında bandaj sarılı bir şekilde oturan Christopher Daniels var. Gözündeki gözlüğü çıkartıyor. Geçen hafta yaşananların etkisinden pek çıkmış gibi durmuyor. Olanların yarattığı kin hâlâ kendisinde mevcut. Kendisine yapılanları unutacak gibi durmuyor. Belki bir özür talep etmek, belki de intikam almak için karşımızda. Kendisi derin bir nefes alıp verdikten sonra oturduğu yerden konuşmasına başlıyor.

image.png


Christopher Daniels: İnan olanları tekrardan anlatarak işleri daha dramatik bir hale getirmeyeceğim. Nitekim o yönde yapacağım bir konuşmanın senin üzerinde hiçbir etkisi olmayacak. Ama sen beni etkiledin Alberto. Bana yaşattıklarınla beni etkilemeyi başardın. Bana yaptıklarını bir defter sayfasıymışçasına silip atacak değilim. O kötü dakikaların tamamı burada (kafasını işaret ediyor). Sanırım yapabileceğin en büyük hatayı yaptın Alberto. Kanatları kırık melek'in çıktığı yolun yarısından dönmeyeceğini ve sonu nereye çıkarsa çıksın rotasını tamamlayacağını unuttun. Çünkü o varmayı hedeflediği yere gitme sürecinde geçtiği ara yollardan ziyade, varmayı hedeflediği yere odaklanmış durumda. Sanırım işleri daha ekstrem boyuta getirmek bir anlık öfkenin sonucuydu fakat benim istediğim kıvama geldin. Oradaki binlerce insan ve sen... Bunu herkes biliyor ki... Ben seni tuş etmek ve kemerine el koymaktan da fazlasını istiyorum! Beni anlayabiliyor musun?

Kameralar bir anlığına Alberto'ya dönüyor. Kendisinin dişlerini sıkarak izlediğini görüyoruz. Dişlerini kırdı kıracak, o raddede artık. Ter döküyor! Aşırı terliyor!

Christopher Daniels: Hayatta her zaman birden fazla kişiliğin olmalı Alberto. Ben asla tek profilli bir insan olmadım. Karşısına geçtiğim durumların karşısında daima farklı perspektiflerim oldu. Hayatta her zaman birden fazla kişiliğin olmalı çünkü diğer insanlar muhakkak o profillerden bir tanesini mahvediyor. Sana da bunun bilincinde olmanı tavsiye ederim. Sana önerebileceğim şey budur, Alberto (bunu söyledikten sonra uzun bir süre duraksıyor)... Tetikte ol!

E-pfSpcXsAIME7G.jpg


Christopher'ın sözlerini tamamlamasıyla birlikte kameralar tekrardan ringe dönüyor. Alberto içerisine daldığı ruh halinden kurtulabilmiş değil. Bir saniye! Bir saniye! Işıklar kesiliyor! Işıklar kesildi! Koskoca arenadaki bütün ışıklar kapandı! Göz gözü görmüyor! Yaklaşık 30 saniye boyunca bu durum sürüyor!

Nihayet ışıklar geri geliyor! Alberto eliyle terlerini siliyor! Birden ringin dışındaki iki kişinin gözden kaybolduğunu fark ediyor! Kendisinin bundan kaynaklı irkildiğini ve bunu gizleyemediğini fark ediyoruz. Kameralar bunları görüntüledikten sonra kapanıyor ve reklamlar giriyor.

9puq4fz.gif


Arka alana geçiş yapıyoruz... Bizi karşılayan isimler Rehabilitation ikilisi! PGW şampiyonu Jeff Hardy, yanındaki Jon Moxley'e bir şeylerden bahsediyor.

mox.jpg


Jeff Hardy: ...Demek istediğim, sürekli etrafımda olmak zorunda değilsin Mox. Burada, PGW'de kendi yolunu da çizmelisin. Hayallerinin benim yüzünden çalınmasını istemiyorum. Başarmak istediğin şeylere karşın benimle vakit kaybetmeni de.

Jon Moxley: Jeff, bu mesele değil. Johnny ve Val birlikte oldukları sürece ben de burada, seninle duracağım. Ama yine de, sanırım o gece seninle o maçta olamayacağım. Zaten bunu istediğini sanmıyorum. Yapmam gereken şey o çanta maçına bir şekilde girip, Mr. Money in the Bank olmak ve... Alberto üzerinden bunu kullanmak. Fakat bunun dışında hep senin yanında olmalıyım. Bunu yapmalıyım Jeff. MAYHEM #6'yı hatırla.

Jeff Hardy: Hiç unutmadım ki hatırlayayım Mox. Ama bu hep böyle oldu ve böyle olacak. Jeff Hardy vs. All'a alışkınım. Eğer bu olursa ilk kez yaşanacak şey değil.

Maziyi hatırlamak iyidir...

jeffff.jpg


Sözü söyleyen kişiyi görüyoruz.

1.jpg


Johnny Mayhem: Ama bu sefer durum biraz farklı. Orada senden alan Val'dı. Bu sefer... Ben olacağım. 3 Slammy ödülünün ve şirketin açık ara farkla en uzun takımlar şampiyonluğu saltanatı pastasının üstüne bir çilek... Bu arada, leş gibi şarap kokuyorsun Mox. Burnumun direği kırılmış durumda.

Jon Moxley: (aldırmayıp gülüyor) Muhtemelen şirketin en büyük loserı olmak bazı duyu organlarını yok etmiş Johnny çünkü bu dediğin imkansız bir şey!

Johnny Mayhem: En azından böğürüp sağa sola kustuğum bir geçmişim yok.

otis.jpg


Otis: HEY! Rehabilite Otis her an senin o götünü sikebilir piç! Buradan ayrılsan iyi edersin!

Jon Moxley: Hey! Otis! Bu bize uygun değil!

Otis: Rehabilite Otis söylediği şeyden ötürü özür diliyor.

Mayhem bir süre Otis'e baktıktan sonra onu pek umursamayıp Jeff'e dönüyor ve söyleyeceği sözü tamamlıyor.

2.jpg


Johnny Mayhem: Ben PGW şampiyonu olacağım Hardy. Bugün değil, yarın değil, ondan sonraki gün değil. Belki de... Belki de Money in the Bank'de bile değil. Haftalar, aylar alacak. Ama sonunda, olacağım.

Jeff Hardy: Çok iyi! O halde var gücünle saldırsan iyi edersin çünkü bunu benden tek isteyen sen değilsin!

Hardy unvanını omzunda düzeltip Mox ile oradan ayrılırken Mayhem onların arkasından öylece bakıyor. Otis ile başbaşa kalıyor. Otis ile birbirlerine bakıyorlar. Sonrasında Otis'de koşarak Hardy ve Mox'un arkasından gidiyor. Mayhem yoluna devam edecekken önüne biri çıkıyor... Val Venis! İkili bir süre omuzlarındaki takımlar şampiyonluklarına, ardından birbirlerine bakıyorlar. Ardından Mayhem söze giriyor.

Johnny Mayhem: Jeff'e ait olan şey için karşından çekilemem Val. Biliyorsun değil mi?

Val Venis: Karşımdan çekilmene gerek yok. Sadece... Sen değil ben başardığımda yanımda ol yeterli.

Johnny Mayhem: Yanında olacağım. Hep olduğu gibi.

Val Venis: Kiminki daha büyükse... O kazansın penisdaş.

VALLLL.jpg
2.jpg


İkili birbirlerine bakıp takımlar kemerlerini tokuşturuyorlar. Ardından ayrı ayrı yerlere gidiyorlar. Kameralar yürürken Johnny Mayhem'i tek çekiyor ve ağzından çıkan bir şeyi zar zor da olsa duyabiliyoruz.

Johnny Mayhem: Daha büyük olan benimki.

9puq4fz.gif



zigg.jpg


Nemeth'in müziği duyulduktan sonra ringin girişinde görünüyor. Şovunu yaptıktan sonra etrafa nefret dolu bakışlarla ringe ilerliyor ve ringe girdikten sonra girişe pür dikkat bakarak Cody'i beklemeye başlıyor.


𝕎ℝ𝔼𝕊𝕋𝕃𝕀ℕ𝔾 𝕀𝕊 𝕄𝕆ℝ𝔼 𝕋ℍ𝔸ℕ
𝕆ℕ𝔼 ℝ𝕆𝕐𝔸𝕃 𝔽𝔸𝕄𝕀𝕃𝕐


coduu.jpg


Kingdom çalmaya başlıyor ve seyirciler aniden ayaklanıyor. Şimdi Cody'nin zamanındayız. Seyirciler Cody'nin şarkısına eşlik ederken Cody'i girişte görüyoruz. Seyircilerle selamlaşa selamlaşa ringe giriyor ve ringe girdiği anda Nemeth'e kitlenmeye başlıyor o da. İkisi de ringin ortasına geçtikten sonra hakem maçı başlatıyor.

Money In The Bank Qualifying Match
Nic Nemeth vs Cody Rhodes


Zil çaldı ve ikili lock upa tutuşuyor. Senelerin rekabeti bu sefer de PGW'de hayat buluyor. Lock up sırasında üstün bir taraf çıkmıyor ve ikili ayrılıyor. Bir kez daha ringin ortasında buluşuyorlar. Bu sefer Cody biraz daha üstün olup ringin köşesine doğru götürüyor Nemeth'i. Köşeye yapışan ikiliyi hakem ayırmaya gidiyor. O sırada Nemeth'ten Cody'e hakem görmeden bir Eye Poke geliyor. Cody acının etkisiyle kendisini geriye atarken Nemeth'ten bir de Dropkick geliyor Cody yerde. Nemeth yerdeki rakibini Chin Lock'a alıyor. Cody zor zamanlar geçirse de kimse onun buna pes etmeyeceğini biliyor tabi. Nemeth'te bunu biliyor ama rakibini böyle yıpratıyor. Cody gücünü toplayarak ayaklanıp kilidi bozmak için dirsekler atıyor Nemeth'e. Nemeth kilidi saldığında Cody iplere doğru koşmaya yeltenirken Nemeth onu Neck Snap ile indiriyor. Nemeth yerdeki Cody'e bakıp gülümseyerek durduğu yerden Jumping Elbow Drop yapıyor. Tuşa gidiyor; ama hemen atıyor Cody. Nemeth, rakibini köşeye atıp peşinden koşuyor Stinger Splash için ama ıska geçti. Nemeth sersemlerken bir Clothesline Cody'den. Sonra bir tane daha. Ardından Cody Cutter için iplerden zıplıyor;

zigf.jpg


ZIG ZAG GELİYOR NEMETH'TEN! NEMETH TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

Cody son anda atıyor. Nemeth ringin köşesine geçip Superkick için ayağını yere vurmaya başlıyor. Cody güç bela kalktıktan sonra Superkick! Cody bu sefer altından geçiyor ve iplerden zıplayarak Beautiful Disaster'ı vuruyor. Nemeth yere düşmeden Cody onu ayakta yakalıyor. Cross Rhodes için pozisyonu alıyor ama Nemeth'ten bir roll up 1.....2.... Cody son anda atıyor ve bir süpriz olmasına izin vermiyor. Cody vakit kaybetmeden ringin köşesine çıkıp oradan Cody Cutter'ı vurmayı deniyor bu da ıska oluyor ve Cody sırtını çok kötü yere vuruyor. İki taraf da birbirini çok iyi tanıdığı için birbirlerinin ne yapabileceğini tahmin edebiliyolar. Nemeth, Cody'nin arkasına geçip Cody'nin kalkmasını bekliyor ve kalkar kalmaz da BİR ZIG ZAG DAHA!

HAYIR! Cody, Front Powerslam pozisyonuna alıyor rakibini. Önüne Cross Rhodes pozisyonunda olacak şekilde çekiyor ve CROSS RHODES!

cross.jpg


Tuşa gidiyor Cody! 1...................................2...........................................3!

Kazanan ve Money in the Bank Maçına Katılan: Cody Rhodes

Cody maçını kazanıyor ancak işi henüz bitmemiş olmalı ki yorgunluğunu atabilmek için ringin içinde bekliyor. Sonrasında bir mikrofon alıp Nemeth'e bakarak konuşmaya başlıyor.

prpmo.jpg


Cody Rhodes: Hey Nic, güzel bir efor sarf ettin. Yıllar boyunca bu ringte hem birlikte hem birbirimize karşı toz attık. Gördüğün gibi günün sonunda galip olan değişmiyor. Değişmemeli. Buna ihtiyacım var. Money In The Bank'e oradaki herkesten çok ihtiyacım var. Ancak böyle, PGW'de yarım bıraktığım hikayeyi bitirebilirim! Ancak böyle insanlara bir hayal kırıklığı olmadığımı gösterebilirim ve SUPERSTARS'ı, bizim şovumuzu ayakta tutabilirim. Bana karşı elinden geleni yaptığın için teşekkür ederim. Belki başka bir zamanda şans senin yüzüne güler. Başka bir evrende ayakta duran, yüzü gülen sen olursun.

Cody Rhodes, mikrofonu bırakıyor ve ringten dışarıya atıyor kendini. Nic de kendisine nefret dolu bakarken reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif



ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg


Ogentroost çalıyor ve Malakai Black girişte gözüküyor. Black geçen hafta bir ders vermek istediğini söylemişti. Bu hafta ise o dersi vermek için ağır adımlarla ringe ilerliyor. Ringe girdikten sonra mikrofon istiyor. Kendisine gelen mikrofona bir süre baktıktan sonra konuşmaya başlıyor.

Malakai Black: Bu gece burada olma amacımızı hepiniz biliyorsunuz. Amacım bir kavga çıkartmak değil. Yol göstermek. William'a aslında dersini vermek için Battle Royal'i kazanmayı ve kemerini elinden almayı planlıyordum ancak Otis adındaki vasıfsızın sırasını başkasına vermesi yüzünden kaybettim. Ancak William'a ders vermek için buna ihtiyacım yok. Bunun için kendisine ihtiyacım var. Bunun için beni dinlemesine ihtiyacım var. Çünkü onun hatalarını uzun uzun gördüm. Tüm yeteneğine rağmen neden başarısız olduğunu biliyorum. Ona bir el uzatıyorum. Bu eli yakaladığında, ona başarıların kapısını yeniden açacağım. Biliyorum William, beni izliyorsun. Sana neden başarısız olduğunu söyleyeyim. Kimse sana akıl vermedi de ondan.

Malakai Black: Yanındaki sevgiline ve arkadaşlarına bel bağladın ama onlar seni bir arpa boyu ileri götüremedi. Sonrasında kendine yeni bir yol gösteren aradın. Bu isim ise William Regal oldu. Regal'e tüm gücünle sarıldın ve Regal sana başarıları kazanmanı sağladı. Ancak onu da kaybettin. Kariyerinin en başarılı gecesinde, sana yol gösteren ışığı kaybettin. Sonrasında başı kesilmiş bir tavuk gibi her yere saldırdın. Rakibin olan Goldberg bile sana yol gösterdi ama hepsini tek tek kaybettin. Sonrasında gözden düştün. Adın anılmaz oldu. Yükseltmek için aldığını söylediğin PGW Şampiyonluğu, seninle birlikte unutuldu. Şimdi ise Essex'deki evinde, hüsranla oturuyorsun. Sana bir şans sunuyorum William. Sadece beni dinlemen yeter.


Bring It Down çalmaya başlıyor. Seyirciler bir anda yükseliyorlar ama şarkı çaldıkça kimsenin girişte olmadığını görüyorlar. Will Ospreay gerçekten de gelmiyor mu? Şarkı çaldıktan sonra duruyor. Ringde ise Malakai'nin sinirli bir şekilde girişe baktığını görüyoruz.

ezgif.com-webp-to-jpg-converter_1.jpg


Malakai Black: William, sana bu işi güzellikle halletmek istediğimi söyledim. Ancak bu kadar inatçı olacaksan, seni Essex'den buraya zorla getirmek zorunda kalacağım. William gel buraya.


Bring It Down yeniden çalıyor ancak tekrardan girişte kimse gözükmüyor. Seyirciler de artık bu durumu yuhalamaya başlıyor. Malakai ise sabrının sonuna gelmiş durumda.

Malakai Black: William sana bu-

Will Ospreay: William değil, Will. Anlamıyorum, William dediğinizde havalı falan mı olduğunuzu düşünüyorsunuz.


11.JPG


Bu sefer müzik çaldığında Ospreay girişte gözüküyor sonunda. Elleri cebinde umursamadan, ringe doğru yöneliyor. Seyirciler Ospreay'i gördüğü için mutlu gözüküyorlar. Ospreay ise rahat bir şekilde ringe girip Malakai'nin karşısında dikiliyor.

Will Ospreay: Bruv, bu kadar öfkeli olmana gerek var mı?

Malakai Black: Sana yardım etmek ne kadar zor, tahmin edemezsin.

Will Ospreay: Şu yardım konusunda, düşünmen çok tatlı ama bana ne öğretebilirsin ki? Bu şirketin aylarca tepesindeydim. İki ana kemeri birden omzumda taşıyan tek isimim. Seyircilerin Yılın Superstarı seçtiği kişiyim ve PGW Şampiyonluğum ile tarihi bir rekor kırdım.

ezgif.com-avif-to-jpg-converter.jpg


Malakai Black: Gel gör ki, o unvanı nasıl kaybettin. Belki hatırlamıyor olabilirsin, anılarını sana tazeleyeyim; salak gibi kafanı ringposta vurarak. Bana ihtiyacın var William. Bunu kabul et.

gq.JPG


Will Ospreay: Şu an cidden Essex'de evimdeki kanepede uyumayı tercih ederdim. Black anlattıklarının hiçbiri umurumda değil. PGW Şampiyonluğunu kaybettim evet, bunun için de Jeff'i tebrik ederim. Sonrasında ise kanıtlamak zorunda olduğum bir şey yok. Sana dürüst olayım Black. Şu an kimsenin beni taktığı yok. Herkes kontratımın biteceğini ve gideceğimi düşünüyor hatta son maçımda da sana kaybedip seni yükseltmemi bekliyorlar. Gel gelelim gerçeklere. Sen umurumda değilsin. Derslerin umurumda değil. Birilerini yükseltmek de umurumda değil. Benim adımı kullanarak kendi adını yükseltmeye çalışıyorsun ama olmayacak bu. Benden alabileceğin hiçbir şey kalmadı.

Malakai Black: Ben senden bir şey almak istemiyorum William. Sana bir şey vermek istiyorum. Bunun bir akıl olmasını isterdim ama madem bu kadar inatçısın, sana bu hediyeyi vermeme izin ver.

Malakai Black eliyle girişteki ekranı gösteriyor. Ospreay ise umursamaz bir şekilde bakıyor. Ekranda ise...

intro-import.jpg


Tiffany Stratton: Umarım hediyemizi beğenmişsindir William.

Tiffany Stratton ekranda gözüken isim oluyor. Ospreay anlamamış bir şekilde ekrana bakarken kamera aşağıya doğru kayıyor ve yerde hareketsiz bir şekilde yatan Bea Priestley'i görüyoruz. Tiffany gülerek kadrajdan çıkıyor. Onun peşinden ise sağlık ekipleri apar topar Priestley'e müdahale etmeye başlıyor. Bu sırada Malakai Black'in gülerek Ospreay'e yaklaştığını görüyoruz.

malakai-black1.jpg


Malakai Black: İşte bu yüzden öğrenmeye ihtiyacın var William.

ezgif.com-webp-to-gif-converter.gif


Ospreay iplerde yaslanmış şekilde dururken seyircilerden inanılmaz bir yuhalama geliyor. Ospreay ise iplere yaslanmış şekilde öfkeyle hala ekrana bakıyor. Malakai gülerek Ospreay'in omzuna dokunuyor...

will-ospreay-vbnjhg.jpg


Ospreay öfkeyle dönüp bir anda kafayı gömüyor Malakai'ye. Sonrasında üstüne çıkıp yumrukluyor. Görevliler apar topar gelip Ospreay'i alıyor Black'in üstünden. Ospreay öfke ile arka alana gidip Priestley'i kontrole gidiyor. Ringdeki Malakai'nin burnundan kan geldiğini ama buna rağmen güldüğünü görüyoruz. Böylece reklamlara gidiyoruz...

9puq4fz.gif




Entrance%2B4.gif


JUDAS eşliğinde Chris Jericho, PGW'de ilk girişini yapıyor! Jericho umursamaz tavırları ile göz çarpıyor. Ringe giriyor ve debutundaki maçı için rakiplerini beklemeye başlıyor...


Entrance%2B1.gif


No One Will Survive! Tommaso Ciampa girişte görünüyor ve sakin adımlarla ringin yolunu tutuyor. Ciampa ringe giriyor ve tauntunu yaptıktan sonra Jericho ile kesişiyor ardından ise köşesine çekilip rakiplerini beklemeye başlıyor.


tumblr_pshs5j4Wh21rmv1vdo3_540.gif


PGW Television Şampiyonu Velveteen girişte görünüyor, sislerin ardından girişini usulca yapıyor. Velveteen ringe giriyor ve rakiplerini süzdükten sonra seyircilerle bakışıyor. Ardından o da köşesine çekiliyor ve son katılımcıyı bekliyor...


b8e86-16691742025129-1920.jpg


Fallen Star Boy! Wes Lee tepkisiz bir şekilde ringin yolunu tutuyor, ardından ringe giriyor ve etrafı usulca süzüyor. Kendisinde mutluluk veya mutsuzluğa dair bir tepki reaksiyon olmadığını görüyoruz. Wes Lee de köşesinde yerini alınca zil çalıyor.

Money In The Bank Qualifying Match
Chris Jericho vs Tommaso Ciampa vs Velveteen vs Wes Lee


Maçtaki 4 isim ilk dakikalarda birbirlerine bakıyorlar. Ardından Ciampa, Velveteen'i Jericho ise Wes Lee'ye saldırıyor. Taraflar kavga ediyorlar. Jericho, Wes Lee'yi köşede yumrukluyor. Ciampa ise Velveteen'i Irish Whip'e yolluyor ama Velveteen iplere tutunuyor, Ciampa onun üzerine koşuyor ama Velveteen eğilince Ciampa kendisini ringin dışında bulunuyor ve Velveteen iplerden sekip baseball slide ile Ciampa'yı bariyere gömüyor. Ringde ise Jericho, Wes Lee'yi top turnbuckle'a yerleştiriyor ve Super-Plex deniyor ama Wes Lee direniyor en sonunda Jericho'ya headbutt geliyor. Jericho kendisini ringin ortasında buluyor. Wes Lee ise kendisini toparlıyor ve DIVING ELBOW DROP! Wes Lee tuşa gidiyor: 1-2- Fakat Velveteen gelip tuşu bozuyor. Velveteen ve Wes Lee yerde yumruklaşıyor. En sonunda Wes Lee, Velveteen'i Irish Whip'e yolluyor ama Velveteen iplerden sekip sert bir elbow smash yapıyor. Wes Lee yere düşüyor. Bu arada Jericho'dan Velveteen'e school boy roll-up: 1-2- Velveteen kurtuldu. İki isim ayağa kalkıyor ve Jericho rakibini Irish Whip'e yolluyor ama Velveteen iplerdeyken Ciampa onu ringin dışına çekiyor ve ring merdivenine atıyor. Ciampa ringe gireceği esnada ise Jericho'dan TRIANGLE DROPKICK! Ciampa tekrardan kendisini ringin dışında yerde buluyor. Jericho ringde gövde gösterisinde bulunurken reklamlara gidiyoruz...

Triangle%2BDropkick.gif


Reklamlardan döndüğümüzde Jericho'nun Wes Lee'ye Walls of Jericho bağladığını görüyoruz. Wes Lee zor durumda ama pes etmiyor. Tam bu esnada Ciampa ringe giriyor ve hareketi bozuyor. Ciampa ve Jericho arasında kavga izliyoruz. En sonunda Ciampa onu aprona gönderiyor. Oradan da Apron DDT! Jericho inaktif durumda şu anda. Ciampa ardından Wes Lee'ye yöneliyor ve onu Project Ciampa için kaldırıyor ama Wes Lee'den ani bir kontra ve small package! Hakem sayıyor: 1-2- Olmuyor. İki isim karşı karşıya geliyor. Ciampa rakibini Irish Whip'e yolluyor ama Wes Lee iplerden sektiği gibi müthiş bir dropkick atıp rakibini yere gömüyor. Wes Lee ardından iplerden sekiyor ama CLOTHESLINE! Velveteen girdiği gibi Wes Lee'yi clothesline ile yere seriyor. Ciampa ayağa kalkıyor ve Velveteen onu yakaladığı gibi SPINE BUSTER! Velveteen hiç vakit kaybetmeden tuşa gidiyor: 1-2- Wes Lee bozuyor. Velveteen bunun üzerine Wes Lee ile kavga ediyor ve onu turnbuckle'a yolluyor ama üzerine koştuğunda Wes Lee çekiliyor ve Velveteen turnbuckle'a yapışıyor. Ardından Wes Lee, Velveteen'i top turnbuckle'a yerleştiriyor. Kendisi de çıkıyor. İki adam tepede oyalanırken Jericho da geliyor o da çıkıyor. üç adam top turnbuckle'da kavga ediyorlar. En sonunda Ciampa geliyor ve TOWER OF DOOM! Bütün herkes yerde. Ciampa, Velveteen'i tuşa götürüyor: 1.......................2...........................

3%2BMan%2BTower%2Bof%2BDoom.gif


Wes Lee son anda hareketi bozuyor. Ciampa öfke krizine giriyor ve Wes Lee'yi kaldırdığı gibi ringin dışına atıyor. Velveteen yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Ciampa onun üzerine koşarak gidiyor ama Velveteen çekiliyor. Ciampa arkasını döndüğünde ise Velveteen'den back elbow geliyor. Velveteen ardından rakibini turnbuckle'a yolluyor ve üzerine koşuyor. Fakat tam bu esnada Chris Jericho onun karşısına çıkıyor ve clothesline'ını gömüyor. İki adam da yerde kalıyor. Ciampa köşede kendisini toparladıktan sonra Jericho'yu Project Ciampa için kaldırıyor ama Jericho onu ittiriyor ve Ciampa iplerden sekince PAINMAKER! Ciampa yere düşüyor. Jericho tuşa gidiyor: 1-2- Fakat Wes Lee onu ringin dışına çekiyor ve Jericho'yu bariyere çarpıyor. Wes Lee ardından top rope'a çıkıyor. Fakat Velveteen de onunla birlikte çıkıyor ve SUPER-PLEX! İki adam da yerde! Velveteen yavaş yavaş doğruluyor. Ciampa ona saldırıya geliyor ama Velveteen onu ring posuna çarptıktan sonra ringin dışına atıyor. Velveteen top turnbuckle'da ve PURPLE RAINMAKER! Başarılı! Velveteen, Wes Lee üzerinden tuşa gidiyor: 1..................................2............................3!

Purple%2BRainmaker%2B1.gif


HAYIR! 2.99! JERICHO SON ANDA GİRİP TUŞA ENGEL OLDU! Jericho, Velveteen'i kaldırdığı gibi Irish Whip'e yolluyor. Velveteen birkaç kez iplerden sekip duruyor en sonunda Velveteen'den Jericho'ya clothesline! Wes Lee ayağa kalkıyor. Velveteen onun üzerine gidiyor ama Wes Lee'den sert bir diz darbesi Wes Lee ardından iplerden sekiyor ve missle dropkick! Velveteen adeta uçuyor. Ciampa bu arada ringe girmek üzere ama Wes Lee ona da bir dropkick hediye ediyor! Ciampa direkt bariyere uçuyor! Wes Lee ve Jericho ringde yalnız kalıyorlar. Wes Lee rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Jericho yavaş yavaş kalkıyor ve Wes Lee ikinci ipten atlayıp Jericho'ya Jumping Cutter deniyor ama Jericho çekilince yere düşüyor. Jericho bunun üzerine iplerden sekiyor ve LIONSAULT! HAYIR Jericho ıskaladı! Wes Lee kendisine geliyor ve Final Flash için top rope'a çıkıyor. Velveteen aprona çıkıyor ama Wes Lee ani bir tekme ile onu düşüyor. Wes Le kendisini topluyor ve FALLEN STARBOY! Wes Lee tuşa gidiyor: 1-2-3

Final%2BFlash%2B1.gif


HAYIR CIAMPA BOZUYOR! Ciampa ve Wes Lee çok sert bir yumruklaşmaya tutuşuyor. En sonunda Ciampa Spine Buster ile Wes Lee'yi indiriyor. Jericho ayağa kalkıyor. Ciampa ona da saldırmaya başlıyor ve köşede yumrukluyor. Ciampa ardından Jericho'ya running knee kick yapıyor. Jericho pert durumda. Velveteen apronda, Ciampa onu fark ediyor ve Apron DDT için kavrıyor ama Velveteen onu ittiriyor. Ciampa tekrardan rakibinin üzerine gittiğinde ise HEADBUTT! Ciampa neye uğradığını şaşırırken Velveteen'den ani bir snap suplex geliyor. Ciampa kendisini yerde buluyor. Bu arada Wes Lee'den Velveteen'e school boy roll-up: 1-2- Olmuyor. İki adam ayağa kalkıyor. Velveteen rakibine vurmak isterken Wes Lee sıyrılıyor ve PELE KICK! Velveteen kendisini yerde buluyor. Wes Lee ardından Jericho'nun üzerine gidiyor ama Jericho çekilince ring posuna çarpıyor. Jericho ardından Code Breaker için işaretini veriyor. Wes Lee doğruluyor, Code Break... Hayır Wes Lee'den ENZUIGIRI! FAKAT O DA NE? Jericho, Lee'nin bacağını kavrıyor ve WALLS OF JERICHO! Wes Lee çok amansız bir şekilde yakalandı ve durumu kritik! Wes Lee pes etmemek için kendisini zor tutuyor. Wes Lee elini havaya kaldırıyor!

Reverses%2Ban%2BEnzuigiri%2BKick%2Binto%2Bthe%2BWalls%2Bof%2BJericho.gif


Wes Lee pes etmiyor. Bu arada Velveteen'i top turnbuckle'da görüyoruz. Jericho onu fark etmiyor. VELVETEEN PURPLE RAINMAKER İLE WES LEE VE CHRIS JERICHO'NUN ÜZERİNE ATLAYACAK!

Avalanche%2BProject%2BCiampa.gif


HAYIR! TOMMASO CIAMPA ONU YAKALADI VE AVALANCHE PROJECT CIAMPA BU NASIL BİR HAREKETTİ BÖYLE?! İkili Jericho ve Wes Lee'nin üzerine düşüyor. Jericho'nun Duvarı yıkılmış oluyor böylece! Bütün isimler yerde. Ciampa bu arada doğruluyor ve Jericho'yu tuşa götürüyor: 1.........................2...............................3!

Kazanan ve Money In The Bank Maçına Katılan: Tommaso Ciampa

Celebration%2B1.gif


Tazz: Belki de favorilerden.

Kevin Nash: Daha bu maça eklenenler olacak Tazz. Erken konuşamam. Ama çantaya uzanabilecek güçlü bir isim.

Tommaso Ciampa kazanıyor! Adeta fırsatçılığını konuşturuyor ve müthiş bir galibiyet alıyor. Kendisi Money In The Bank maçına katılan 4. isim olmayı başarıyor. Maçın kader anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde yalnızca Ciampa'yı görüyoruz ve Ciampa tepeyi gösterip çantayı alacağını işaret ediyor. Ardından arka alanın yolunu tutuyor...

9puq4fz.gif


Arka alanda görüntülerimiz Bryon Saxton ile açılıyor.

Bryon Saxton: Hanımlar beyler, bu gece yanımda, Kenny Omega var. Kenny öncelikle sana sormak istediğim soru, geçen hafta Bron Breaker'a karşı büyük bir mücadele verdin ama kazanamadın. Geçen haftaki yenilgin hakkında söyleyeceğin bir şey var mı?

Kenny-Omega-Promo.jpg


Kenny Omega: Bron ile geçen hafta çok iyi bir maça çıktım. Elimden gelen her şeyi yaptım. Maçı kazanıp kemeri alamamış olabilirim ama kazanmaya çok yakındım. Ayrıca geçen hafta insanlara bir şey gösterdim. Bron'u gerçekten yenmek üzere olduğum anda, onun kafasız bir et yığınından ve beceriksiz bir şampiyondan ibaret olduğunu gösterdim. Günün sonunda yine yanılsam da, gözlerim PURE kemerinden daha yukarıda şu anda. Her yenilgi bir zafer kapısı açar. Ben de yeni bir zafer kapısı için fırsat kovalamaya başlayacağım.

Bryon Saxton: Peki Kenny, bu bahsettiğin fırsat nedir? Kenny Omega için sıradaki hedef nedir?

Kenny Omega: Şu anda Money in The Bank dönemindeyiz Brian. Şu an tüm hedefim, bir eleme maçını kazanıp, Money in The Bank merdiven maçına katılmak. Aklımda daha büyük bir hedef var Brian. Mr. MitB Kenny Omega olmak.

???: Ne tesadüf, bizim de aslında hedefimiz o.

ezgif.com-webp-to-jpg-converter_2.jpg
ezgif.com-avif-to-jpg-converter_1.jpg


Röportajı bölen isimler, Joe Gacy ve Nathan Jones oluyor. Kenny gergin bir şekilde iki ismi de süzerken, Gacy gülerek elini, Omega'nın üstüne koyuyor.

Joe Gacy: Kenny, sinirlenmene hiç gerek yok. Bu ilgi çekici röportajı dinlerken, bahsettiğin konu bizim de ilgimizi çekti ve kendimizi katılmaktan alıkoyamadık.

Brian Saxton: Bu çok hoş bir tesadüf oldu aslında, ben sizlerle de röportaj yapmak istiyordum. Hazır sizler de buradayken sorumu sormak istiyorum, Sen ve Nathan arasındaki durum nedir Joe?

Joe Gacy: Aramızdaki dinamik çok basit Brian. Son zamanlarda gördüğün gibi, Nathan biraz yolunu kaybetmiş bir durumda. Geldiği zamanki imajı ve gücünü gölgeleyecek şeyler yaşadı. Ben başkalarına şans vermeye çok açık bir insanım. Nathan, benim adıma ringe çıkıyor ve gücünü gösteriyor. Lockdown'daki Angel Garza ve Alberto El Patron ilişkisi gibi düşünebilirsin. Ancak biz sömürü üzerine kurmuyoruz bu ilişkiyi. Nathan kendi momentumunu kazandığında, kendi kanatları ile gökyüzüne tekrar uçacak ve ben yol gösterebileceğim yeni bir isim arayacağım.

Kenny Omega: İyi güzel de, benimle ne alakası var bu dediğinin?

Joe Gacy: Money in The Bank maçı, Nathan ve benim de bu hedefimiz konusunda ilgimizi çekiyor.

Kenny Omega: Yani siz de adaysınız. Gerçi bana fark etmez, ben kazanmak için orada olacağım. Sizlere bol şans.

Kenny Omega röportajdan ayrılırken, Joe Gacy ise gülerek ona arkasından el sallıyor. Biz de böylece reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif



Entrance%2B1.gif


Gecenin ana olayı! Bron Breakker! PURE Şampiyonluğunun sefiri geliyor! Bir open challenge yapacağını zaten şovdan önce duyurmuştu ve hiçbir şey umrunda değil gibi görünüyor! Kim gelecekse gelsin modunda ringe ilerleyip içeri giriyor ve hemen kenardan bir mikrofon istiyor.

Bron Breakker: Şimdi beni iyi dinle. Arka alanda başarısız olduğu için ağlayıp sızlanan ve dolayısıyla ağzına emzik isteyen herhangi bir orospu evladı, işte bu senin için düpedüz bir fırsat. Burada, benimle bu ringde olmayı göze alıyorsan... PURE Championship'i istiyorsan... Bekliyorum.

Celebration%2B1.gif


Bron öfkeyle mikrofonu atıyor ve beklemeye başlıyor.


916c6d21d057494218e7a9494f21ccef1e3f7048.gifv


Tazz: İşte bu Uso! İşte bu!

Kevin Nash: YEET DEĞİL... SEED!

Jey Uso gaz şekilde içeri giriyor, seyircilerin desteği tam arkasında! Bron ona bakıp öylece kafasını iki yana sallıyor ve unvanını kenara bırakıyor. Ardından hakem gerekli hazırlıkları yapıyor ve maç başlıyor!

PURE Championship
Bron Breakker (c) vs. Jey Uso


Maç başladı. Bron Jey'e bakarak pis pis sırıtıyor. Jey ise maça daha motive gözüküyor. İkili Elbow And Collar Tye Up'a gidiyor. Jey headlock'la Bron'a üstünlük kuruyor. Bron üstünden fırlatıyor Jey iplerden sekiyor. Bron gelişine bir shoulder blocku koyuyor. Jey adeta yıkılıyor fakat hızla köşeye çekiliyor. İpi tutarak kalkıyor. İkili bir kez daha Elbow And Collar Tye Up'a gidecekken Jey arkasına geçiyor. Arkasından Bron'u kavrıyor. Fakat Bron bunu tersine çeviriyor. Jey, Bron'un ellerini çözüp bir anda bacaklarıyla Bron'a çelme takıyor ve yere yatırıyor. Ardından hızlı bir headlock bağlıyor. Bron ayağa kalkıyor. Üstünden Jey'i fırlatmaya çalışıyor fakat başarısız. Jey hızla top rope'a doğru koşuyor ve top rope'tan destek alıp Bron'u yere yatırıyor. Headlockuna orada devam ediyor. Bron bir süre sonra bundan da kalkmayı biliyor. Üstünden Jey'i fırlatıyor. Jey iplerden sekiyor. Bron, Jey'i Gorilla Press'e alıyor. Fakat hayır! Jey bundan kurtuluyor. Sleeper Hold bağlıyor! Bron pes mi edecek!? Jey tepesine çıkıp Bron'u kitliyor! Bron'u sleeper hold pozisyonunda yere yatırıyor! Bron acıyla bağırıyor! Fakat Bron aniden kalkmayı başarıyor! Geri geri iplere doğru gidiyor ve Jey'i köşeye çarpıyor! Fakat Jey bir anda Top Rope'a çıkıyor ve orada sıkmaya devam ediyor! Bron ipleri tutuyor. Hakem sayıyor 1.. 2.. 3.. 4.. Bron'un 2 Ropebreak hakkı kalıyor!

Jey bu hareketten sonra bırakıyor. Bron sersemleyerek ringin ortasına geliyor. Jey Top Rope'a çıkıyor ve Crossbody'le Bron'un üstüne atlıyor. Fakat o da ne!? Bron karnına hızlı bir yumruk! Jey karnını tutarak acı içinde kıvranıyor. Bron, Jey'i kaldırıyor ve kafasından tutuyor. Hızla ringposta fırlatıyor! Jey bodoslama ringposta giriyor! Jey sersemleyerek oradan geliyor. Bron sağlam bir yumruk koyuyor! Hakem Bron'u uyarıyor! Bir daha yaparsan diskalifiye ederim diye Bron'u tehdit ediyor! Bron bunu gülerek okeyliyor. Ardından Jey'i kaldırıyor. Front Headlock şeklinde tutup sıkıyor! Jey bir anda ayaklanıyor ve bunu Jackknife Pin'e çeviriyor! 1.. 2.. Kickout! İkili hızla kalkıyorlar. Jey iplerden sekiyor. Bron gelişine Tilt A Whirl Backbreaker! Ardından kaldırıyor ve hızla German Suplex vuruyor! Peşinden Jey'i yüzüstü çevirip tekrardan Front Headlock şeklinde kaldırıp bir anda Guillotine Choke bağlıyor! Jey pes mi edecek!? Jey kalkmayı başarıyor ve Bron'un karnına hızla yumruklar vuruyor! Bron bırakıyor. Jey iplerden sekiyor. Bron gelişine bir Sleeper Hold! Jey acı içinde kıvranıyor! Bron sıkmaya devam ediyor! Jey, Bron'un karın bölgesine üst üste dirsek darbeleri vurarak kurtulmayı başarıyor! Bron bir anda Jey'in üstüne koşuyor fakat Jey ipi çekiyor! Bron ring dışına düşüyor! Jey hızla iplerden sekiyor Suicide Dive! Fakat Bron bunu Belly To Belly Suplexle karşılayıp Jey'in bariyerlere doğru çakıyor! Jey acı içinde yerde kıvranıyor! Bron Jey'in kalkmasını bekliyor. Jey bariyerleri tutarak kalkıyor. Bron hızla bariyerlere doğru SPEAR! BU ÇOK SERT OLDU! Bron, Jey'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Hızla tuşa gidiyor. 1.. 2..

JEY'İN AYAĞI İPTE! Kalan Rope Break hakkı 2! Bron, Jey'i iplerden çekiyor. Tersine çeviriyor ve Steiner Recliner! Jey'i Steiner Recliner'la kitledi! Jey pes mi edecek!? Jey dayanmaya çalışıyor! Jey pes mi edecek!? Jey iplere doğru sürünüyor! Jey zorlanarakta olsa ipleri tutmayı başarıyor! Jey'in kalan Rope Break hakkı 1! Hakem sayıyor. 1.. 2.. 3.. 4.. Bron, Jey'i bırakıyor. Jey ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Bron ensesinden kavrıyor ve Jey'i ringin ortasına fırlatıyor! Ringin ortasında tekrar Steiner Recliner! Jey pes mi edecek!? Jey dayanmaya çalışıyor! Jey bir süre sonra ayaklanıyor ve hızla iplere sürünüyor! Zorlanarakta olsa ipleri tutmayı başarıyor! Jey Uso'nun rope break hakkı bitiyor! Hakem Bron'a bıraktırıyor! Bron sinirle Jey'in üstünden kalkıyor! Sonrasında psikopatça bir biçimde sırıtmaya başlıyor. Jey ipleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Kafasının arka kısmına aşağıylayıcı bir biçimde bir tokat atıyor. Sonrasında çevirip çenesinden tutarak iplere tutunarak zar zor ayakta kalan Jey'i kaldırıyor... Ve onun burnunun dibine doğru uzunca konuşmaya başlıyor! Bron ne yapıyor?

Bron-Breakker-October-23.jpg


Bron Breakker: Bu işler... (nefesini kontrol ediyor) tamamen gen meselesi! İkimizde güreşçi babaların çocuklarıyız... (nefes alıyor) Fakat... Sana baktığımda kökü verimsiz bir tohumdan ibaretsin... (bir süre bekleyip sesini yükseltiyor) Senin baban bir şaklabandı! Ringde güreşçilik yerine striptizcilik yapan... İbnenin tekiydi! Kıçını kullanarak bu sektörde kendisine yer buldu. Koca götlü baban kıçını kullanmak istiyorsa... Başka sektörlere bakmalıydı! Koca göbeğiyle gay heriflerin altına yatmalıydı! İşte sen böyle bir kökten çıkan tohumsun. Bu yüzden... Vaktin varken emekli ol ve.. İbnelere kıçını pazarla oğlum... Çünkü sen... Sen genetik bir ibnesin!

Bron çenesinden tutup kaldırdığı Jey'i bırakıp Spear için iplere doğru gidiyor!

jey-uso-superkick.gif


SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!

SUPERKICK! Bron yere yapışıyor! Jey öfkeyle köşeye geçiyor! Bron tekrar ayaklanıyor! Bir SUPERKICK daha! Çok sertti! Fakat Bron geri geri geliyor ve SPEAR! SPEAR! Bron kahkaha atarak yerden kalkıyor ve dalga geçerek gövde gösterisi yaptıktan sonra Jey'i tuş etmeye gidiyor. 1...................................2........................


fou8lgibomnwjks8taxu.gif
943824dc703fa2ebfe8357ebde36f74dbcd09b6e.gifv


KICKOUT! BRON ŞOKTA! BRON KUDURUYOR! BRON SİNİRLE KÖŞEYE GEÇİYOR! JEY YORGUNCA İPLERİ TUTARAK KALKIYOR! BRON HAZIR! BRON HIZLA KOŞUYOR! BİR SPEAR DAHA!

b2bf86ebf5ba99a396e3c8683d972a93c9f329a0.gif


FAKAT HAYIR! JEY ÜSTÜNDEN ZIPLIYOR! BRON BODOSLAMA RİNGPOSTA ÇARPIYOR! RİNGPOSTTAN ÇIKIYOR VE SENDELİYOR! JEY SAĞLAM BİR SUPERKICK DAHA! ÜÇÜNCÜYÜ DE VURUYOR! ŞİMDİ KÖŞEYE GİDİYOR... KÖŞEDE TAUNT ATMAYA BAŞLIYOR! JEY, BRON'UN KALKMASINI BEKLİYOR!

2023-07-30_15-18-08.gif


SPEAR! SPEAR! ÜÇ SUPERKICK'DEN SONRA BİR DE SPEAR VURUYOR JEY! BRON KARNINI TUTARAK KENDİNİ YERE BIRAKIRKEN JEY TUŞA GİDİYOR: 1..............2...................

3!

Kazanan ve Yeni PURE Şampiyonu: Jey Uso

Tazz: İŞTE BU!

Kevin Nash: SONUNDA USO'NUN GECESİ!

101590108.jpg


JEY USO BAŞARIYOR! DEFALARCA KEZ BU UNVANI EN DOMİNANT ŞEKİLDE SAVUNAN BRON BREAKKER'I ALT EDİYOR VE PURE ŞAMPİYONLUĞUNU İKİNCİ KEZ KALDIRAN İSİM OLUYOR! 7/24 ÖZELLİĞİNİN KALDIRILMASI SONRASI DEĞERE BİNEN PURE KEMERİNİN YENİ SAHİBİ OLUYOR! JEY TEK BAŞINA RİNGDE ÖYLECE GÖZLERİ DOLU ŞEKİLDE ETRAFA BAKARKEN KÖŞEYE ÇIKIP TAUNT ATMAYA BAŞLIYOR!

TNk2tm.gif


Seyircilerin hepsi bir ağızdan "SEED" diye defalarca bağırıp ritim tutarken, Jey en sonunda aşağı inip unvanını kaldırıyor... #21, bu görüntüyle son buluyor!

PGW PAYBACK #21
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Üst
Click here to login using your socials account