RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟏 "𝐼̇𝑏𝑛𝑒 𝐴𝑣ı"

PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Daniels mentale fena oynamış şampiyonun. Şampiyon da tuş olarak karizmayı fena çizdirmiş. Şampiyon tuş edildiyse yarın öbür gün bir kemer maçı ister LA Knight herhalde.

Rehabilite tayfa ve seks delileri arasında geçen mevzudan çıkarımım buradan bir şekilde Otis'i şampiyon çıkarmak gerektiği. %100 rasyonel düşünce ürünüdür bu çıkarım.

Ziggler'ı yenip centilmen herif tribine girmişiz. Adam anamıza sövüyordu, ben de promoda aynı tonda karşılık vermiştim ama mevzuları geride bırakmışız. O kadar geçmişimiz var (:D).

Malakai Black'i Survivor Ogeday, Ospreay'i de Turabi olarak görmeye başladım. Acun hikaye konusunda kopya mı çekiyor diye bir iddia ortaya atalım. Stratton ile işler iyice renklenmiş.

Ciampa'ya tebrikler, güçlü isimlerin olduğu bir kadrodan sıyrılarak sağlam bir galibiyet almış. MITB bayağı çekişmeli olacak.

Kenny maalesef çok sağlam bir kayaya toslamış. Gacy ve Jones pek müsaade etmez gibi MITB işine.

Jey Uso galibiyeti şovun sonuna çok yakışmış. Diğer şovlara nispeten daha sakin ilerleyen bir şovun heyecanını tepeye çıkartmış. Ona da tebrikler, Breakker'ın haftalardır aldığı net galibiyetlerin ardından tüm momentumu Uso'ya devretmesiyle bayağı güçlü bir şampiyon izleyeceğiz gibi görünüyor.

Ellerinize sağlık, güzel bir şov olmuş yine.

Edit: Ziggler yazmaya çok alışmışım, Nemeth olacak tabii ki.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
1
- Del Rio babaya feci kumpas dönmüş de mistik takılan Daniels'a çok alışamadım ben ya. LA Knight'ın alması da iyi başlangıç olmuş onun adına dümenden de olsa. Maç sonrası Daniels'ın konuşmayı da beğendik.

- Mox'un satışı görmeyen var mı deriz... Aneliz kasıyor ağabey yanıbaşında. Otis'in atar da gümletti.

- Cody'nin galibiyeti bekliyorduk. MITB için güçlü adaylardan.

- Ospi kardeş biraz daha öğrenmemeye kararlıydı biz de zor yola başvurduk... Ergen gibi isme takılması da yordu bayağı. Tamam kanka çağırdıktan 3-5 dakika sonra geldin en cool sensin. Tiffany'i de Black'in yanına değil de başkasının yanında görmeyi tercih ederdim de buna da okeyiz. Gerçekteki Julia Hart gibi kullanılabilir duruyor. İki mind trickle de normal haline döndürmüşüz arkadaşı bundan sonrasını da keyifle izleriz.

- Dörtlü maçın kazananı da şu an için en uygun olan isim olmuş. Diğerlerinin kendilerine özel bir yol çizeceğini düşünüyorum zaten. Ciampa da dark horselardan...

- Uso'nun da net bir başarıya ihtiyacı vardı artık o kadar zaman sonra o da gelmiş sonunda. Hemşoya hayırlı olsun diyelim.
 
Üst
Click here to login using your socials account