Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En sevdigim janra Post-Punk. Punk'in ortaya koyduklarinin uzerine ekleyip inanilmaz isler basarmis The Cure, Joy Division, Gang of Four, The Chameleons, Talking Heads, Wire, Public Image Ltd. gibi cok sevdigim bir suru grubu barindiriyor.
Halk ezgileri olan her şey hoşuma gidiyor genelde. Yerellik önemli değil. Türk müziğinde Anadolu Rock'ı tutarken ecnebilerde de Blues, Country, Folk kırması işler hoşuma gidiyor. O janrda da güncelde Shawn James dinlemek çok iyi hissettiriyor.
Post Black, Atmospheric Black, Blackgaze, DSBM gibi Black metal türevleri ama son dönemlerde özellikle Post Metal'a kaydım.
Bunun dışında kendimi hiç Punkçı olarak nitelendirmesem de çok fazla Punk dinlediğimi fark ettim. Post, Classic fark etmiyor. Aynen CM Punk ben değilim aynen.
Post Black, Atmospheric Black, Blackgaze, DSBM gibi Black metal türevleri ama son dönemlerde özellikle Post Metal'a kaydım.
Bunun dışında kendimi hiç Punkçı olarak nitelendirmesem de çok fazla Punk dinlediğimi fark ettim. Post, Classic fark etmiyor. Aynen CM Punk ben değilim aynen.