PG.com Üyelerinin Favori Müzik Janrı

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Her seferinde ortaya karışık bir şeyler dinliyorum, aklımda şu an dinlediğiniz müzikleri dinlemek var. Forum üyelerinin müzik kulağını test edelim.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Rock - Metal deyip geniş bir skala vermem daha doğru olur. Fakat favorilerim listesinde genelde psychedelic rock yapan gruplar tepededir.

Bunun dışında old school rap, gangsta rap tarafında da varım. Büyük bir Nas hayranıyım. Türkçe kısımda da Sago'yu saymasam olmaz Rap konuşuyorsam.

80'lerin pop müziklerini de çok severim.

ajkoy2j

bana kitap al
Konular
2
Beğeni sayısı
138
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
En sevdigim janra Post-Punk. Punk'in ortaya koyduklarinin uzerine ekleyip inanilmaz isler basarmis The Cure, Joy Division, Gang of Four, The Chameleons, Talking Heads, Wire, Public Image Ltd. gibi cok sevdigim bir suru grubu barindiriyor.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Halk ezgileri olan her şey hoşuma gidiyor genelde. Yerellik önemli değil. Türk müziğinde Anadolu Rock'ı tutarken ecnebilerde de Blues, Country, Folk kırması işler hoşuma gidiyor. O janrda da güncelde Shawn James dinlemek çok iyi hissettiriyor.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
Post Black, Atmospheric Black, Blackgaze, DSBM gibi Black metal türevleri ama son dönemlerde özellikle Post Metal'a kaydım.

Bunun dışında kendimi hiç Punkçı olarak nitelendirmesem de çok fazla Punk dinlediğimi fark ettim. Post, Classic fark etmiyor. Aynen CM Punk ben değilim aynen.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Post Black, Atmospheric Black, Blackgaze, DSBM gibi Black metal türevleri ama son dönemlerde özellikle Post Metal'a kaydım.

Bunun dışında kendimi hiç Punkçı olarak nitelendirmesem de çok fazla Punk dinlediğimi fark ettim. Post, Classic fark etmiyor. Aynen CM Punk ben değilim aynen.
O sırada seslide açtığı şarkılar

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi