Daniels'ın bu potaya çıkması çok yerinde bir karar olmuş. DoN şovundaki maçı kazandıktan sonra yapacak daha iyi bir şeyi yoktu. Del Rio'nun saldırısının şiddeti hikayenin Wes Lee ile olan maçtan çok farklı geçmeyeceğinin sinyalini veriyor. Hikaye derinleştikçe şiddetin dozu da artacaktır sanırım.
"Seninleyken asla emin olamadığım şeyden" kısmı paramparça etti. Bir beş saniye falan duvara bakma ihtiyacı hissettim. Adam yine PURE Roderick Strong benzeri derdo bir şey olmuş.
Her debut yapanın Bron Breakker'a dadanması patlatıyor. Angelico'dan da iyi güreştiği ama Breakker'ı deviremediği bir PURE Rules maçı gelecek herhalde.
Gacy'nin kiralık katili kim olacak sorusu güzel takip sebebi olmuş. Bekliyor olacağız.
Kaybeden güreşçilerin tekrar eleme maçına girebildiği bir MITB eleme sistemi kadro darlığından dolayı makul ve mecbur görünüyor ama ilk maçını kazanıp girenler daha büyük racon kesmiş oluyor tabii. Kaiser psikolojik üstünlüğü almış o konuda. Güzel maç olmuş.
Velveteen'in promosunun satır aralarında bir şeyler aradım ama bulamayınca fazla da uğraşmamak gerektiğine karar verip saldım. Oturduk rakibini bekliyoruz onun da.
Malakai Black'in bir şeyler öğretme hevesi PURE'da ilk WM şovunun ana olayına giden Sabre-Wyatt-McIntyre hikayesinin bir kısmını anımsattı. Bayağı keyif aldığım bir işti o. İki iyi oyuncunun üzerinden benzer bir şey görmek keyifli olacak gibi.
Hardy'nin çifte bayramı yalan olmuş. Kemer için birbirine düşecek gibi görünen arkadaşların hikayeleri genelde bayağı hoş oluyor. Şovun son anı bayağı sardı beni o yüzden. Hardy buradan bir şekilde yolunu bulup çıkar gibi geliyor ama belli de olmaz tabii, her şey bir anda değişebiliyor.
Bu kadar konuşuyorsun sen neredesin diyenler de çok sevinmesin, onlar mutlu olsun diye Superstars şovunu hazırlıyoruz...
Mesaide olduğum için takip edemedim yine canlı olarak, eve gelince okuyabildim şovu. PPV sonrası gayet dolu dolu, yeni hikayelerin bayağı sağlam başladığı güzel bir şov olmuş. Bütün olaylar bir sonraki şov için merak uyandırdı bende, bekliyor olacağım. Promo kesmek için de karakterin gidişatını bekliyorum, biraz malzeme biriksin diye kesmedim bu haftalık. O açığı da kapatırım. Elinize sağlık.