RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟎𝟚𝟜 "𝘙𝘦𝘩𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘦 𝘣𝘪𝘳 𝘴𝘦𝘯𝘦"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
l8e3bok.png


PAYBACK #20
5 Ocak Cuma, 21.00 - CANLI
Legacy Arena
Birmingham, AL

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

Alberto El Patron, emaneti olan World Heavyweight Şampiyonluğunu geri aldı!
Bron Breakker doymadı. PURE Championship için Open Challenge yapıyor!
Joe Gacy her zaman bir yolunu bulur.
Jey Uso vs. Tommaso Ciampa vs. Ludwig Kaiser vs. Christian Cage
Malakai Black için yeni durak?
V2lv2t22n Dr2am
ANA OLAY: The SEX (c) vs. Rehabilitation - PGW Tag Team Championship

E X C L U S I V E

p.jpg


Mr. O'Neil'ı lüks bir villanın içinde yürürken görüyoruz. Kendisi epey bir yürüdükten sonra villanın havuz kenarına doğru geliyor. Burada uzanarak purosunu içen, eski ve tanıdık bir sima görüyoruz.

chavo.jpg


Chavo Guerrero: Hoş geldin ese!

O'Neil çok mütevazi olmayan bir şekilde ona kafasını sallıyor ve karşısına oturuyor.

Chavo Guerrero: Umarım uçuşun rahat geçmiştir O'Neil. Senin gibi değerli bir adamı patronun evinde ağırlamak benim için ayrı bir şereftir. Bu konuşma sizin ülkede de geçebilirdi ancak artık o ülkenin yakınından bile geçeceğimi düşünmüyorum. İşleri buradan halletmeye devam edeceğim gibi duruyor. Anlarsın ya.

Mr. O'Neil: Bu davetin amacı ne Chavo?

Chavo Guerrero: Bazı şeyleri sonlandırmak diyebiliriz. Hani sizin oradakilerin dediği şekilde "derin Meksika lobisi" artık savaş istemiyor.

Mr. O'Neil: Ne saçmalı-

patron.jpg


Alberto El Patron: MR. O'NEIL! HOŞ GELDİNİZ.

El Patron belindeki World Heavyweight şampiyonluğuyla içerden çıkıyor ve havuzun kenarındaki masanın en baş koltuğuna geçiyor.

Alberto El Patron: Geçtiğimiz şov yaşanan talihsizlik... Zavallı çocuk. Böyle olmasını istemezdim. Tıpkı Angel'ın başına gelenler gibi. Fakat kaderin önünde durmayı seven birisi değilim. Aslında en büyük dileklerimden birisi Garza'larla bütün olmaktı. Chavo'ya ilk tembihimin bu olduğunu biliyor muydun? Maalesef Meksika'daki işlerimden dolayı PGW partisine biraz geç katılmıştım ama Chavo büyük planın parçası olarak PGW'nun ilk şovundan buraya adımını atmıştı. Büyük bir amacımız vardı. Tüm her şeyi üstümüze yapacaktık. O, ilk iş olarak çocukları yanına aldı. Summerslam'de şirketin tepesine beraber çıktılar. 3 kemer birden! İnanabiliyor musun amigo? 3 kemer elimizdeydi. Sıra bendeydi. Doktoru öldürdüm ve şu an belimde duran kemer için hazırlanıyordum. Planımızın en keyifli kısmı burası olacaktı. Ta ki çocuklar kudurana kadar... Chavo'yu suçlamıyorum, onları tutamamak onun hatası değildi. Ona bu görevi yüklemek ve onların eğitilebileceğini sanmak benim hatamdı. Amcalarından farklı olabileceklerini düşünmüştüm.

El Patron hayal kırıklığıyla bakıyor.

Alberto El Patron: En kurnaz olanı beni bir çöle kaçırdığında tüm planlarım suya düştü. O zamandan itibaren bütünlük yoktu, sadece kaos vardı. Ta ki Angel'a hak ettiği cezayı 2 ay sonra verene dek. O, Patron'a karşı yaptığı saygısızlığın cezasını şirketteki en zeki adam olarak anılırken en saf olana dönüşerek aldı. İşte tam orada her şeyin bittiğini sandım. Şu an oturduğum bu koltuğa oturup gerçekten huzura ereceğimi sandım. Fakat bu sefer de sen, Mr. O'Neil... Diğer Garza'yı yanına çekerek tüm planımı parçaladın. Fakat unuttuğun bir şey vardı ki Humberto güçlü birisi değildi. O sadece kuzenine karşı kullanılabilecek bir silahtı. Bana karşı ise sadece geçici bir engel... Ben de bunu kanıtladım. Birkaç tekmeyle onun boynunun nasıl ince ve kırılgan olduğunu gösterdim. İkisi de bir daha güreşemeyecek. İşin trajikomik yanı bunların hiçbirinin olmasını istemedim. Kendileri bunu istedi. Sonuçlarına da katlandılar.

El Patron soluklanıyor.

Alberto El Patron: Ben affedici bir adamımdır Titus. Tıpkı senin gibi. Şimdi o çocukları bile affedebiliyorum. Keşke her şey benim en başta istediğim gibi olsaydı. Keşke bir bütün olmayı başarabilseydik... Fakat zararın neresinden dönsek kardır. İşte seni bugün buraya çağırdım. Çünkü seninle savaşmak istemiyorum. PGW'ya gerçek bir ana kemer şampiyonunun nasıl olması gerektiğini göstermek istiyorum. Güreşerek.

El Patron şimdi elini uzatıyor O'Neil'a. O'Neil bir süre duraklasa da en sonunda o eli sıkıyor. Patron'un keyfi hiç olmadığı kadar yerindeyken O'Neil'ın da bu durumdan hoşnut olduğunu duyuyoruz. Patron adamlarına müzik açmalarını söylerken havuzun kenarına bir sürü kadın da gelmeye başlıyor. Bu görüntülerle kayıt sonlanıyor.

9puq4fz.gif




PYRO.jpg


PYRO'LAR PATLIYOR VE 2024 YILININ İLK PAYBACK ŞOVU BAŞLIYOR!

Tazz: Bayanlar ve baylar, yılın ilk PAYBACK şovuna hoş geldiniz! Sürpriz dolu bir şov olan yılın son şovu Double or Nothing'i geride bıraktık ve yeni yıl, yeni umutlar, yeni yüzler ve yeni anlar için buradayız Nash. Neler hissediyorsun? 2024 senin yılın mı?

Kevin Nash: Neler his-

Fakat Nash daha mutluluğunu ifade edemeden bir müzik duyuluyor!



tumblr_mslqfybtmH1rkf4k0o1_1280.jpg


ALBERTOOO ELLL PAAAATROOOOOON! Humberto Garza'yı mağlup ettikten sonra PGW World Heavyweight Championship'i kazanan kişi tam olarak burada! Kendisinin stage'de belirmesiyle birlikte Legacy Arena'daki yuhalamalar dinmiyor. Kendisi yoğun bir biçimde ''Boo'' alıyor! Şampiyon, Alberto bu olanları yalnızca sırıtarak izliyor. Kendisinin keyfi oldukça yerinde olmalı ki neredeyse başına yıkılacak bu arenada olan bitenleri sırıtarak takip ediyor!

Belli bir müddetin ardından stage'deki hareketsizliğini bozuyor ve kendinden emin, ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Kısa bir süre içerisinde ringe varmasıyla birlikte çelik basamaklara yöneliyor, çelik basamakları kullanarak apron'a çıktıktan hemen sonra iplerin arasından ringin içerisine giriyor. Köşeye doğru hareketleniyor, second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor orada! Anlamsız bir gerginlik hakim arenada! Herkes çıldırmış durumda! Alberto, herkesi kudurtuyor! Ringin dışındaki bir görevli, iplerin arasından mikrofon uzatıyor. Alberto biraz eğilerek mikrofonu aldıktan sonra konuşmasına başlıyor.

maxresdefault.jpg


Alberto El Patron: Şu anda nasıl bir karmaşanın içerisinde yer aldığını anlayabiliyorum. Bu kemerin tekrardan sahibi olmamın karmaşasını yaşıyorsunuz. Buradan görüldüğü kadarıyla olan biteni pek de sindirememiş gibisiniz. Bakıyorum da, hepiniz bana karşı yapılanları unutmuşsunuz. Yöneticilerin talimatı üzerine karşıma dikilen güvenlik bozuntuları ve skandal yaşatan o Japon Maymunu'nu unutmuşsunuz. Humberto Garza'nın ilerlemesine olanak sağlamayacak kadar hırslanmış olabilirim. O adam benden kolayca (ironi yapıyor) aldığı kemeri daha kolay bir biçimde kaybetti! Üstelik kariyerinden eksilen bir parça ile bedel ödedi! Beni zor duruma sokmanın cezasını çok ciddi bir şekilde çekiyor, CABRON (kahkaha atıyor ve arena yıkılıyor)! Kendisi artık aramızda değil fakat ben sadece benim olanı geri aldım! Bu kemerin Humberto'nun omzunda durması bir yanlıştı ve ben bu yanlışı düzelttim. Bu kemer her zaman benimdi ve ben de bana ait olanı aldım! Şimdi ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz, yuhalamaya ve hatta küfür etmeye. Beni caydırmaya çalışma sürecinizde size bol şanslar diliyorum çünkü işiniz hiç de kolay değil. İnanın hiç sikimde değilsiniz! Ben şampiyonum, ben şampiyonum, ben şampiyonum! Beni ilgilendiren şey yalnızca bu! Şampiyon olarak yoluma devam etmeyi sürdüreceğim!

Kendisine gittikçe yükselen bir şekilde negatif reaksiyonlar geliyor. O ise konuşmasını sürdürüyor.

bertandernie_crop_north.jpg


Alberto El Patron: Ne yani, benimle kozlarını paylaşmayı kolay mı zannettiniz? Benimle yüzleşmek, acıyı ve yenilgiyi tatmak anlamını ifade ediyor. İtiraf etmek zorundayım, Double or Nothing'de; sizlerin gözlerindeki özgüven dolu gülücükleri almak ve yerine yükü ağır bir hayal kırıklığı yerleştirmek mükemmeldi. Bunu sizlere hatırlatmaktan hiçbir zaman geri durmayacağım: bu oyunun kurallarını ben koyarım! Karşıma çıkmış olan ve çıkan herkes benim ritmim ile dans etmek zorunda kaldı ve kalmaya devam edecekler. Bu dans onların kabusu olacak! Alberto, bu arenanın PATRON'udur ve onların tamamını yok etmek; benim için sadece oyunun başlangıcıdır!

Alberto mikrofonu sert bir biçimde yere fırlatmasının ardından omzundaki kemeri eline alıyor. Kendisine uzunca baktıktan sonra onu öpüyor. Sonrasında onu havaya kaldırıyor! Arenamız aşırı yoğun! Aşırı yoğun! Alberto insanları çılgına döndürüyor! Sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi ringi terk etmek üzere hareketleniyor. Kendisi iplerin arasından çıkarak apron'a geçmek üzere eğiliyor ki...

BU BÖLÜNÜYOR!



kior4ly.jpg


Girişte beliren isim Christopher Daniels! Wes Lee ile oldukça çetin bir maç geçiren ve maçı kazanan Christopher burada! Kendisinin kafası son maçından ötürü sarılmış durumda. Her neyse, kendisi bu şekilde stage'de beliriyor, elinde bir mikrofon bulunmakta. Christopher elini havaya kaldırdıktan sonra şarkı kesiliyor. Kendisi hemen sonrasında konuşmasına başlıyor, bir taraftan da ringe doğru ilerliyor.

image.png


Christopher Daniels: (kamera tam karşısından çekiyor) Duyduklarıma inanmakta zorluk çekiyorum. Tanrı aşkına, World Heavyweight Championship'i ikinci kez kazanmış olan... İkinci kez kazanmış olan bir ahmak şu anda binlerce ve hatta milyonlarca insanın karşısında yenmiş olduğu rakibinin kariyerine etkisinden mi bahsediyor, içerisinde bulunduğu duygudan bahsetmek yerine? Senin için zafer kemeri kazanman mıydı yoksa Humberto'nun sakatlanması mıydı? Bunu merak ediyorum... O kemeri kazanarak şampiyon olmuş olabilirsin Alberto, ama sen asla bir profesyonel değilsin! O kemeri yeni kazandın ve şu anda stres hali içerisinde olduğunu biliyorum. Ringe sahte gülücükler atmayı kes çünkü benim burada belirmemle birlikte ciddi bir rakip karşında belirdi, bunu sen de biliyorsun. Üstelik kırılmış kanatları artık sargı bezleriyle sarılı. Bunun sıkıntısını yaşıyorsun çünkü Christopher, o parlak çocuğu alt ettikten sonra ne kadar aç olduğunu ve işleri ne kadar ileriye götürebileceğini milyonların gözü önünde bir kez daha hatırlattı. Ben bu ringin ruhuyum Alberto! Bu ringi hissediyorum! Artık zamanı geldi! Bu yolculuğu bir adım daha ileriye götürmemin zamanı geldi, beni anlıyorsundur herhalde.

Christopher ringe varmış oluyor, kendisi direkt çelik basamaklara doğru yöneliyor ve basamakları teker teker çıktıktan sonra apron'a varıyor. Orada hiç vakit kaybetmiyor ve iplerin arasından ringin içine giriyor. Alberto kendisine kaşları çatık ve dişleri sıkık bir şekilde bakıyor. Christopher yerdeki mikrofonu ayağıyla ringin dışına attıktan sonra elindeki mikrofona doğru konuşmasına devam ediyor.

image.png


Christopher Daniels: Jack Swagger... Goldberg... Velveteen... Wes Lee... Hepsi geride kaldılar. Hepsi benim için bitti. Bunların hepsi geçmişte kaldı ve hepsiyle olan işim bitti. İnanın bu saatten sonra ne durumda olacaklarıyla ilgili en ufak bir ilgim yok. Çünkü onların tamamı Baba'ma (Tanrı) kavuşma sürecimdeki engellerdi ve onların tamamını ekarte ederek isteklerimi sürdürme hakkımı sürdürüyorum. Gözü yukarı dikmeyi sürdürüyorum. Evet, bunun devamında da neyle ilgilendiğimi açık bir şekilde söylemem gerekiyor sanırım. Öyle gözüküyor ki konuşmam bu şekilde devam etmeli ve insanlar neden burada olduğuma dair olan meraklarını bir an önce gidermeli. Pekala, söyleyeyim o halde; benim istediğim tam olarak sensin! Seni istiyorum Alberto! Senin ile aynı ringi paylaşmak istiyorum! Bunu ister bir maç teklifi istersen de bir ültimatom olarak gör!

SENİ İSTİYORUM! OMZUNDAKİ WORLD HEAVYWEIGHT KEMERİNİ İSTİYORUM!

maxresdefault_1.jpg


ARENA YANKILANIYOR! SEYİRCİLERİN ŞAŞIRMALARINDAN ÇIKAN SESLER... BU GERÇEKTEN İNANILMAZ BİR ŞEY! AMA AYNI ZAMANDA ALBERTO İÇİN DE BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLUYOR. NEDEN Mİ? KONUŞMA SIRASINDA KIPKIRMIZI OLAN VE DİŞLERİNİ SIKMAKTAN NEREDEYSE BÜTÜN DİŞLERİNİ KIRMAK ÜZERE OLAN ALBERTO SALDIRIYA GEÇİYOR! OMZUNDAKİ KEMERİ HIZLA ELİNE ALARAK ONU CHRISTOPHER'IN YÜZÜNE ÇARPARAK BAŞLIYOR HEM DE!

CHRISTOPHER'IN ALNINDAKİ AÇIKLIK HİÇBİR ZAMAN İYİLEŞMEYECEK GİBİ ÇÜNKÜ HERKES ONUN O BÖLGESİNİ HEDEF ALIYOR. ALBERTO'NUN KEMERİ VURMASIYLA BİRLİKTE CHRISTOPHER'IN SARGI BEZİ KANLANIYOR. ALBERTO KEMERİNİ HIRÇINLIKLA YERE ATTIKTAN SONRA CEKETİNİ ALIYOR VE YERDE OTURUR POZİSYONDAKİ CHRISTOPHER'IN BOĞAZINA DOLUYOR! ONU BU ŞEKİLDE BOĞUYOR! CHRISTOPHER'IN KIPKIRMIZI KESİLDİĞİNİ VE NEFES ALMAKTA ZORLANDIĞINI GÖRÜYORUZ. ALBERTO KAFAYI YEMİŞ DURUMDA! BUNA SON VERDİKTEN SONRA CHRISTOPHER'IN SARGISINI AÇIYOR VE BİR KENARA FIRLATIYOR! DEVAMINDA NE Mİ YAPIYOR, ÜZERİNE ÇIKTIĞI CHRISTOPHER'I ACIMASIZCA YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR!


image.png


ALBERTO'NUN ELİ KANLAR İÇERİSİNDE, CHRISTOPHER'IN BÜTÜN YÜZÜ KANLAR İÇERİSİNDE! İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR! ALBERTO ÖFKESİNİ YETERİNCE KUSABİLMİŞ DEĞİL! RAKİBİNİ AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONU İPLERİN ARASINDAN RİNGİN DIŞINA GÖNDERİYOR, CHRISTOPHER RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR. ALBERTO HIZLA ORAYA GİTTİKTEN SONRA RAKİBİNİ KALDIRIYOR VE ONU ÇELİK BASAMAKLARA DOĞRU GÖNDERİYOR! CHRISTOPHER ÇELİK BASAMAKLARA ÇARPIYOR VE ÇELİK BASAMAKLAR DAĞILIYOR. ALBERTO RAKİBİNİN DİNLENMESİNE FIRSAT TANIMIYOR VE ONU KALDIRDIKTAN SONRA BİR DE BARİYERLERE GÖNDERİYOR! BARİYERLERE SIRTINI ÇARPAN VE YÜZÜ KANLAR İÇERİSİNDE KALAN CHRISTOPHER, SIRTINI BARİYERLERE YASLAYARAK KALAKALIYOR SADECE!

sd684_orton_delrio_exclu_092712_2--9486acecb3cb5486894fed76c962c82b.jpg


ALBERTO LANET EDE EDE, KÜFÜR EDE EDE SALDIRMAYI SÜRDÜRÜYOR. RAKİBİNİ AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONUN KAFASINI RING-POST'UNA VURUYOR! BİR DAHA! BİR DAHA! BİR DAHA! BİR DAHA! KAFASININ ARKASINDAN TUTTUĞU CHRISTOPHER'IN KAFASINI DEFALARCA RING-POST'UNA VURUYOR. CHRISTOPHER'IN KANAMASI İYİCE ARTMIŞ DURUMDA! O KADAR Kİ, KAN RING-POST'UNA BİLE BULAŞIYOR! ALBERTO DOYGUNLUĞA ULAŞMIŞ DEĞİL. RİNGİN ALTINI KAMUFLE EDEN ÖRTÜYÜ KALDIRDIKTAN SONRA ONUN KAFASINI RİNGİN ALTINA SOKUYOR. ARDINDAN İKİ BACAĞINI TUTTUKTAN SONRA ONU ONU YUKARI KALDIRIYOR! RİNGİN ALTINDAKİ DEMİRLER, TAM BOĞAZINA! HAKEMLER YIĞILIYOR ALBERTO'NUN ÖNÜNE. KENDİSİ DE UFAK UFAK UZAKLAŞIYOR ARTIK.

ALBERTO TAM DA GİDERMİŞ GİBİ OLUYOR Kİ, ANİ BİR DÖNÜŞ YAPIYOR! CHRISTOPHER'I KALDIRIYOR VE ONU SPİKER MASASINA ATIYOR. CHRISTOPHER ÖYLE BİR GÜÇ KAYBI YAŞAMIŞ Kİ, SPİKER MASASININ ÜSTÜNDE TUTUNAMIYOR VE SPİKERLERİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. ACI İÇİNDE YERDE. ALBERTO SPİKER MASASININ ÜSTÜNE ÇIKIYOR, KAMERALARIMIZ İSE YAKLAŞIYOR. ALBERTO BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR, YAKIN ÇEKİM KAMERALARIMIZ SAYESİNDE BİZ DE BUNLARI ANLAYABİLİYORUZ.


intro-1690990793.jpg


Alberto El Patron: Benden bunu istiyorsun ha? Bunun için neler çektiğimi biliyor musun da bu kadar bir şekilde bu kemere ortak olmak istiyorsun? O kadar basit mi? Gelip istiyorum demek ha? Orospu çocuğu!

Arka alandan bir sürü sağlık görevlisi olay yerine intikal ediyor. Alberto ise sinirli bir biçimde Christopher'ı izliyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.


9puq4fz.gif


dark-bar-olde-english-pub_899894-68605.jpg


Kameralarımızı bir barda açıyoruz. Tek başına oturan bir kadının meraklı gözlerle birini beklediğini görüyoruz. Bu sırada sonunda beklediği kişi geliyor ve karşısında duruyor.

Wes Lee: Aster. Nasılsın?

Aster: İyiyim. Benimle görüşmek istediğini söylediğinde çok şaşırdım.

Wes Lee: Neden?

Aster: Bir nedeni yok. Açıkçası bunu beklemiyordum.

wes2.jpg


Aster: Sorun değil. Eline ne oldu?

Wes Lee: Bir kaza. Bundan bahsetmek istemiyorum.

Aster: Şu bandı çıkar.

Wes Lee: Aster! Bunu görmeni, karşında zayıf düşmeni istemiyorum! Anlıyor musun? Seninle bunun için görüşmek istemedim.

Aster: Peki, dinliyorum.

Wes Lee: Ben...

Aster, Wes'e dönünce Wes afallıyor.

Wes Lee: Nasıl denir? Bilmiyorum. Oh. Her şey bir anda yok oldu. KAFAM BİRBİRİNE GİRİYOR! Buraya gelmeden önce her şeyi hazırlamıştım. Çok planladım! Ama şu an... Kahretsin! Aster ben... Bunca zamandır düşündüğüm tek şey... Kusura bakma, bundan rahatsız oluyor musun bilmiyorum ama... Sonuçta uzun süredir hayatında yokum ve... Aslında hiç olmadım ama yine de... Oh... Nefesim yok. Seni gördüğümde her şeyi unuttum ve-

Aster: Wes ben evlendim.

wes3.jpg


Bir süre Aster'in suratına bakakalan Wes, dudağını büzüp gözlerini boşluğa odaklıyor. İkisi de hiçbir şey demeden önlerine bakıyorlar. Biraz zaman böyle durduktan sonra Wes sessizliği bozuyor.

Wes Lee: Ben... B- Tebrik ed-... Nasıl oldu? (zorlukla, kibarlık olsun diye sırıtıyor ama şaşkın)

Aster: Bilirsin... Klasik. Bir kütüphanede oturuyordum ve kahvesiyle yanıma oturup bana da uzattı. Konuştuk ve... Zaman geçirdik. Açıkçası çok etkileyici bir tanışma hikayemiz yok! Zaten bu genelde filmlerde olur... Onu çok severek bunu kabul ettim ama şimdi... Doğrusunu yaptığımdan emin değilim.

Bunları dinlerken Wes Lee'nin güldüğünü gören Aster ona soruyor.

Aster: Neden böyle gülüyorsun (gözleri dolu, hafifçe sırıtarak)

Wes Lee: Garip geldi... Bilirsin.

Aster: Ne garip geldi? (gülerek)

Wes Lee: Kimsenin kız arkadaşı bile olmak istemiyordun ama şimdi birisinin karısısın.

Aster: Haklısın. Bazen bana da garip geliyor.

Wes Lee: Bunu hep düşüneceğim ama asla anlayamayacağım.

Aster: Her şey bir anda oluverdi işte.

Wes Lee: Benim de anlayamadığım tam olarak bu! Bir anda ne oluverdi?

Aster: Bir sabah kalktığımda emindim.

Wes Lee: Neyden emindin?

Aster: Seninleyken asla emin olamadığım şeyden.

Wes Lee, bir süre geçmişteki aşkının suratına bakıyor. Ardından ona manalı bir şekilde gülümsedikten sonra kafasını sallıyor.

wes.jpg


Aster'in üzgün bakışları arasında oradan kalkan Wes Lee'nin elindeki bandajı çıkardığını ve Daniels'ın Double or Nothing 2023'deki No DQ maçında onun eline çizdiği küçük yıldızı görüyoruz. Öfkeyle bandajı çıkarıp yere atan Wes Lee barın dışına çıkmış sokağın karanlığında ilerlerken bandajın üzerindeki "Fallenstarboy" yazısına odaklanıyoruz ve kameralar kapanıyor.

9puq4fz.gif


Kameralar açıldığında PURE şampiyonu Bron Breakker'ı görüyoruz.

intro-1663963794.jpg


Bron Breakker: Yormadan, kısa ve öz. Ben yaptığımda en iyisini yaparım. O yüzden bu PURE saltanatı da bu şekilde olacak. Şimdi ve bundan sonrasında hiçbir haftayı boş geçmeyip arka alandaki cesaretli lavuklara bu unvan için şanslar vereceğim. Herhangi bir orospu evladı gelebilir. Nasıl olsa hayal kırıklığına uğrayacak.

Bron mikrofonu atıp omzundaki kemerini düzeltiyor ve bir giriş müziği beklemeye başlıyor.



Entrance.gif


BATTLE CRY! Kenny Omega, Breakker'ın Challenge'ına cevap veren isim oluyor.

PURE KURALLARI

1- Şampiyonluk diskalifiye ve count-out yolu ile el değiştirebilir.
2- Dışarıdan müdahale, müdahale eden güreşçinin otomatik olarak kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanacaktır.
3- Her güreşçinin submission hold ve pinfall'ları durdurmak için üç rope break hakkı vardır.
4- Bel altı vuruşlar hariç olmak üzere vücudun geri kalanına yumruk atılmasına izin verilir.
5- Yüze kapalı yumruk atılmasına izin verilmez.
6- Yüze açık elle tokat veya chop atılmasına izin verilir.
7- Yüze ilk kez kapalı yumruk kullanıldığında uyarı verilir.
8- Yüze ikinci kez kapalı yumruk kullanılması diskalifiye ile sonuçlanır.

9- Eğer maça verilen süre (her maçtan önce maç şartlarına bağlı olarak yönetim tarafından farklı sürelere karar verilir) zaman sınırına ulaşırsa gerçekleşen maç sonuçsuz olarak sonuçlanır ve sonuçsuz biten maç bir sonraki şov tekrardan yapılmak zorundadır.

Hakem maçtan önce katılımcılara kuralları hatırlatırken bu maçın süresinin "20 dakika" olduğunu duyuruyor. Son kontroller de yapıldıktan sonra zil çalıyor ve maç başlıyor.

PGW PURE Championship
Bron Breakker (c) vs. Kenny Omega

bron-breakker.png


İki isim de birbirine doğru yaklaşıyorlar şimdi. Omega elini uzatıyor. Breakker bir süre onu ciddiye almıyorcasına bakıyor ancak sonrasında elini tutuyor ve sıkıyor. Omega istediğini almış bir şekilde geri çekilmek istiyor ancak Breakker onun elini bırakmıyor! Omega'yı sert bir şekilde kendine doğru çekiyor ve CLOTHESLINE! Omega zemine yapışırken Breakker kahkaha atarak gülüyor. Şimdi onu kaldırıyor ve iplere atıyor gelince de Scoop Powerslam! Breakker bugün fazlasıyla modunda. Tekrar Omega'yı saçından tutarak kaldırmak istiyor ancak Omega'dan Breakker'ın kafasına sert bir diz darbesi geliyor. Breakker sersemliyor! Şimdi Omega iplere gidiyor ancak aynı anda Breakker da iplere gidiyor Rebound Mutual Crossbody! İKİ İSİM DE YERDE! Bu sırada reklamlara gideceğimizin haberi geliyor.

Rebound%2BMutual%2BCrossbody.gif


Tazz: Sene 2024 oldu artık haftalık şovlarda kesintisiz maç izlemeyelim.

Kevin Nash: Zaten ilk 3 paragrafı maç bitmeyecek diye kimse okumuyor Tazz bence böyle daha iyi.
6a69d7ac39224bf3d584507b939fbe99.jpg


SADECE MAÇ ELEŞTİRİSİ YAPAN ELEŞTİRMENLERDEN SIKILDINIZ MI?
O ZAMAN DOĞRU YERDESİNİZ
SİZE GÜREŞİN VE GÜREŞİN ARKASINDA DÖNEN PİS İŞLERİN GERÇEKLERİNİ ANLATACAĞIM
YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY BENİ TAKİP ETMEK
ARTIK ALTTA KALAN DEĞİL ÜSTTE OLAN OLACAKSINIZ

@RpgKaplani888

Reklamlardan döndüğümüzde kavganın ringin dışına döndüğünü görüyoruz. Breakker, Omega'yı bariyerlere fırlattıktan sonra tekrardan ringe sokuyor. Omega'yı aşağılarcasına ringe sokuyor şimdi ve German Suplex pozisyonuna alıyor. Bron Breakker'dan GERMAN SUPLEX!

Stands%2BOn%2BFoot%2BAfter%2BA%2BGerman%2BSuplex%2B%252B%2BDiscus%2BElbow%2BSmash.gif


German Suplex'den fırlayıp iki ayağının üstüne düşmeyi başarıyor Omega! Breakker hiçbir şeyin farkında değilken Omega'dan Discus Elbow Smash! Breakker'ın dengesi bozuldu! Omega hemen köşelere gidiyor ve tüm gücüyle koşuyor!

Running%2BKnee%2BStrike%2BTo%2BKneeling%2BOpponent.gif


V- TRIGGER! OMEGA TUŞA GİDİYOR 1................ 2................

3!

Olacakken son anda atıyor Breakker! Omega şok içinde. Tekrardan köşelere gidiyor ve ikinci V- Trigger'ı vurmak için deli gibi tempo tutuyor. Tüm seyirciler Omega'nın lehine tezahüratlar ediyor. Breakker zar zor dizlerinin üstünde dururken OMEGA 2. V-TRIGGER İÇİN KOŞUYOR!

AMA BREAKKER YANINDAKİ HAKEMİ KENDİ ÖNÜNE ÇEKİYOR - OMEGA SON ANDA DURUYOR! Az daha hakemi çiğneyecekti. Omega öfkeli bir şekilde kalakalırken hakem yana doğru çekiliyor...

Bron-Breakker-Seth-Rollins.jpg


ANCAK SPEAR' BREAKKER ÇOKTAN KENDİNİ TOPLAMIŞ BİR ŞEKİLDE HAKEM ÇEKİLİR ÇEKİLMEZ SPEAR'I VURUYOR OMEGA'YA. TUŞA GİDİYOR 1...........2........

3!

Kazanan ve Halen PGW PURE Şampiyonu: Bron Breakker

maxresdefault.jpg


Breakker kurnazlığını kullanarak kemerini yine koruyor! Omega yerde yatarken hakem onunla ilgileniyor. Breakker yüzündeki pis gülümsemeyle kemerini kaldırmaya devam ediyorken...

bron-breakker-3.jpg


SEYİRCİLERİN ARASINDAN GELEN O İSİM SIRTINA SANDALYEYİ GÖMÜYOR!

angelico-aew-1.jpg


BU ANGELICO! ANGELICO PGW'DA!

huyiiit.gif


SANDALYEYİ BIRAKIP DELİ GİBİ DANS EDİYOR. SEYİRCİLERDEN FECİ BİR DESTEK VAR. BREAKKER AYAKLANACAKKEN ANGELICO HEMEN RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR. Breakker öfkeyle ona bakarken Angelico ona bakarak el sallıyor. Bu görüntülerle arka alana dönüyoruz.

9puq4fz.gif


mqdefault.jpg


Arka alanda Bryan Danielson'ı az önceki olayları izlerken buluyoruz.

???: Bryan Danielson!...

Bryan Danielson sesin geldiği tarafa yöneliyor ve objektifimiz sesin sahibini çekiyor. Joe Gacy! Joe Gacy suratındaki gülümseyi eksik etmiyor.

Bryan Danielson: Ne istiyorsun?

AVvXsEi6h-8zhoE1lKa7wIDov9O1ObWVpWschX21uCZoUtbPJRdcwKFVBcMSBCLj7AXVdJGCN04-CUChxtxDKYm35d9igJTilGbLEr06vItghLUEktyqUz337MoSy4-z77TAeeTQmVzHy0PxYyisJk_P-PhriVXkbUhkWvFO8Nc2vfG_O6MVtuVn2CUSvEAKCg=s320


Joe Gacy: Double or Nothing'de yapmış olduğun şey... Tam manasıyla büyüleyiciydi. Ekran başında seni izlerken adeta hayran kaldım. Ringe gerçekten çok yakışıyorsun ve eminim PURE Şampiyonluğu'na da çok yakışırdın. "SAF GÜREŞ" denilince senden başkasının akla gelmesi olası olmuyor. Seni takdir ediyorum. Bu işe ruhunu adıyorsun.

Bryan Danielson, Joe Gacy'nin övgü dolu sözlerine pek anlam verememiş gibi ona bakıyor.

Joe Gacy: Senin gibi mücadeleci bir adamın gelecek hafta Payback şovunda benim adıma güreşmesini çok isterim. Bu ikimiz için de mükemmel olacak.

Bryan Danielson: Bak Gacy öncelikle övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim. Ancak senin adına neden güreşeyim ki? 20 küsur yıllık kariyerimde kimse için güreşmedim. Buraya gelişin benim için sarf ettiğin sözler ve sunduğun teklif sence de biraz tuhaf değil mi? Neyi amaçlıyorsun?

Joe Gacy derin bir nefes alıp gülümsemesini eksik etmeden konuşmaya başlıyor.

Joe Gacy: Peki öyle olsun. Anlaşılan Bryan Danielson'ın gününde değiliz. Problem değil. Belki ikinci teklifim sana cazip gelebilir. Nasıl derler bilirsin ya benimlesindir ya da bana karşı. Sen tercihini bana karşı olmakla kullandın. O zaman kendini gelecek Payback şovuna iyi hazırla. Çünkü sana karşı benim adıma güreşecek birisini bulacağım.

Joe Gacy zafer işareti yapıp gülümseyerek oradan ayrılıyor. Bryan Danielson ise Joe Gacy'nin gizemli havasını çözmeye çalışıyor. Ardından ringe dönüyoruz...

9puq4fz.gif


pc-skS.gif


Bayanlar ve baylar... Bu bir Money in the Bank eleme maçıdır! Kazanan güreşçi çanta maçına girecek ilk isim olacaktır. Fakat kaybeden güreşçiler Money in the Bank maçına girmek için olacak bir sonraki maçları beklemelidir!



Entrance%2B1.gif


Takeover! Reklamlardan dönerken müziği eşliğinde Christian Cage girişte girişte bizi karşılıyor. Yavaş adımlarla ringe doğru ilerleyen Christian, çelik merdivenlere vurarak ringe doğru çıkıyor, köşesine de geçiş yapan Christian rakiplerini beklemeye başlıyor.



f396371972fa9b6c199544d06015b5d32754655a.gifv


Main Event Ish! Jey Uso mutlu ve hareketli bir şekilde girişte gözüküyor. Şarkıya ritim uydurarak ringe doğru yürürken seyircileri de selamlamayı ihmal etmiyor. Jey Uso hızlıca ringe girdikten sonra ikinci iplere çıkarak seyircilerin cheer'larına ayak uydururcasına dans ediyor.



Entrance.gif


Symphony No. 9! Dvorak'ın mükemmel senfonisi eşliğinde Ludwig Kaiser girişte gözüküyor. Girişte yürürken gözlüğünü çıkaran Ludwig Kaiser seyircileri iyice süzdükten sonra gözlüğünü öylesine yere bırakırken ringe girip rakiplerini beklemeye başlıyor.



Entrance.gif


No One Will Survive! Tommaso Ciampa müziği eşliğinde girişte gözüküyor. Tommaso Ciampa ağır ve yavaş takılarak ringe doğru geliyor, ringe gelirken demin Kaiser'in yere bıraktığı gözlüğü de eziyor. Ringe girdikten sonra Tommaso Ciampa ringten bazı seyircilere seslendikten sonra köşesine geçiyor. Ringdeki 4 güreşçi de ringde dört bir yana ayrılmış durumda, hepsi farklı köşelerdeyken hakem hepsini birer birer kontrol ediyor ve en son kontrolü bittiğinde ise zili çaldırıyor. Maç başlıyor.

Money in the Bank Qualifying Match
Christian Cage vs. Jey Uso vs. Ludwig Kaiser vs. Tommaso Ciampa


Maça önce herkes temkinli başlayıp birbirini süzüyor, ilk adımı Christian Cage atıyor ve kendini öne atarak tam karşısındaki köşede olan Jey Uso'ya doğru yaklaşıyor. İkili Collar and Elbow Tie Up için hazırlık yaparken Christian Cage bir anda rakibinin karın boşluğuna tokat atıyor. Jey Uso müdahale etmek için eğilince de sırtına bir Double Axe Handle yapıştırıyor. Jey Uso yere yığılırken diğer tarafta ise Ludwig Kaiser ile Tommaso Ciampa ikilisi Collar and Elbow Tie Up pozisyonunda... Tommaso Ciampa rakibini bir Headlock'a alıyor ve köşeye doğru ilerledikten sonra rakibini köşeye yaslıyor. Şimdi ise köşedeki Ludwig Kaiser'e acımasızca tekmeler savuran Tommaso Ciampa rakibinin dilinden konuşarak ona Chop darbeleri vuruyor. Diğer tarafta ise Christian Cage rakibini Cloverleaf yapacakmış gibi yere yatırıyor fakat sonrasında rakibinin tam karnına tekmeyi koyuyor. Diğer tarafta Ludwig Kaiser kurtulup rakibine karşılık verirken Christian Cage en üst iplere tırmanıyor ve Jey Uso'ya Frog Splash!

GssSNG1_-_Imgur.gif


KICKOUT! Jey Uso maçtaki diğer isimlerin yardımına ihtiyaç olmadan maça iyi başlayan Christian Cage'in maçı bitirmesine izin vermiyor. Diğer tarafta Ludwig Kaiser ile Tommaso Ciampa karşılıklı hareketler ile güzel bir sekans çıkarıyorlar. Ludwig Kaiser'in Enzuigiri Kick'ine karşı Tommaso Ciampa iplerden sektikten sonra Bicycle Kick ile karşılık veriyor. Bu sefer iplerden seken Ludwig Kaiser oluyor ve rakibine European Uppercut yapıyor, bu hareketle sarsılan Tommaso Ciampa'dan da Discus Clothesline geliyor. Discus Clothesline ile birlikte Ludwig Kaiser ringin dışına yuvarlanırken Christian Cage ise rakibi Tommaso Ciampa'nın hiç beklemediği bir anda Hurricanrana yapıyor ve Tommaso Ciampa kafasını köşeye çarpıyor. Tommaso Ciampa'da kafasını tutarak ringin dışına doğru düşerken Jey Uso ayaklanıyor, Jey Uso rakibine doğru koşarken Christian Cage onu Spinebuster için kaldırıyor fakat Jey Uso rakibinin sırtını dirsek darbeleri ile hırpalayarak kurtuluyor. Sarsılan Christian Cage ringin ortasına doğru gerilerken Jey Uso'dan SUPERKICK!

8fkYsuj_-_Imgur.gif


Jey Uso şimdi hemen tuşa giderek maçı bitirmek istiyor fakat Tommaso Ciampa ringe giriyor! Jey Uso rakibine doğru koşuyor ama Tommaso Ciampa'dan bir Lariat geliyor, şimdi Tommaso Ciampa rakibini hemen kaldırıyor ve PROJECT CIAMPA!

Lariat_To_Running_Opponent__Project_Ciampa.gif


Bu sefer de Tommaso Ciampa tuşa giderek maçı bitirmek istiyor.. Ludwig Kaiser rakibinin ensesine doğru European Uppercut yapıştırıyor, European Uppercut sonrası yere düşen Tommaso Ciampa'yı da kaldırarak ringin dışına atıyor ve Ludwig Kaiser kendini Jey Uso'nun üstüne atarak tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!

Kazanan ve Money in the Bank Maçına Katılan: Ludwig Kaiser

0c1424914eca2fc1294c378ea8a64594c3500b04.gifv


Tazz: Çanta için iddialı bir isim!

Kevin Nash: Jey Uso veya Tommaso Ciampa'nın çanta maçına girmesini beklerdim!

Tazz: Elemeler henüz bitmedi. Ve güreşçiler kaybetseler de bir sonraki eleme maçında bulunabilirler!

Maçı Ludwig Kaiser kazanıyor ve çanta maçına adını yazdıran ilk isim oluyor! Hemen kendini ringin dışına atıyor ve ringin dışında galibiyetini kutlayarak arka alana doğru ilerliyor. Ringin dışındaki Tommaso Ciampa ile ringin içindeki Christian Cage ve Jey Uso yeni yeni ne olduğunun farkına varırken şaşkın şaşkın arka alana galibiyetini kutlayarak giden Ludwig Kaiser'e bakarken reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif


pexels-marcelo-jaboo-696407.jpg


Reklamların sona ermesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların görüntülediği kadrajda ringimiz yok. Burası şovun gerçekleştiği alan değil. Arka alana da benzememekte. Peki biz neredeyiz, karşımızdaki bu karanlık oda neresi? Bu oda oldukça karanlık bir durumda çünkü yalnızca bir tane küçük bir ışık kaynağı odayı aydınlatmakta. Parke zeminin üstünde yalnızca bir ahşap sandalye bulunmakta. Pekala, neden buradayız? Neden bu ıssız, izbe ve karanlık olan ortamdayız. Eskimiş ahşap parkelerin üstünde yürümenin çıkarttığı çıtırdamalar... Burası kimsesiz değil elbette!

Aradan belli bir müddet geçtikten sonra odanın ortasında yer alan o sandalyede birisinin oturduğunu görüyoruz. Kameranın karşısındaki isim...

VELVETEEN!

Omzunda kemer, üstünde de sıradan kıyafetler bulunmakta. Gözlüğünü eksik etmemiş tabii ki. Kendisi biraz yaylanarak oturduğu sandalyenin üzerinde oturmakta. Kemerini düzelttikten sonra boğazındaki gıcığı temizliyor. Omzundaki kemeri eline alıyor ve ona manalı manalı bakıyor. Sonrasında da gözlerini kemerinden ayırmadan konuşmasına başlıyor.

20200930_NXT_Vid_VelveDream_Clean__c84fa818ee3fe1ffb607d5597288943d.jpg


Velveteen: Sensiz geçen gecelerin ne kadar zor olduğunu biliyor musun? İnan, Hobbs'un ellerindeyken zaman benim için çok zor bir şekilde ilerledi. Sensizlik beni derinden yaraladı. Şu anda ise iyileşiyorum. Bazı anlarda o boktan zamanlarıma geri döneceğimi kendime inandırmaya başlamıştım! Sen benim enerjimsin, sen beni ileriye götürensin. Algıladığım bütün renkleri anlamlandıran sensin. Bu zavallı adam, sensiz kaybolmaya yakınlaştı fakat sana tekrardan kavuştu. Seni başkasına yâr edeceğime ihtimal vermedin, değil mi? Benim dışımda gittiğin her yerde emanet durumundasın. Şimdi ise başkasının eline geçen emanetime tekrardan kavuştum. Başardım, inan bu çok acı verici bir imtihana dönüştü fakat başardım. Tekrardan benimlesin! Benimlesin! Benim bedenimden bir daha ayrılmana izin vermeyeceğim!

Velveteen'in duygusal anlamda yoğunlaştığını fakat kendisini tuttuğunu ve kısa süre içerisinde toparlandığını görüyoruz. Konuşmasının ardından derin bir soluk alıyor ve bunu veriyor. Sonrasında da konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

Velveteen: Eskisi kadar güzel, eskisi kadar güzelsin. Zaman aşımına uğramayacak bir harikalığa ve eşsizliğe sahipsin. Senin sonun yok, sensizliğin bir anlamı da. Hobbs’un seni hoş olmayan bir rotada ilerlettiğini biliyorum. O mahalle serserisi sana ancak böyle bir yol açabilirdi! Senin itibarını zedelediğinin de farkındayım. O piç seni ancak aşağıya çekebilirdi! Sanırım senin için de yeni bir sayfa açmanın vakti geldi. Seni eskisinden daha büyük, daha iyi ve daha büyük bir hale getirmek için elimden gelenin de fazlasını yapacağım. PGW ile sözleşmesi bulunan bütün profesyonellerin ağzındaki salyalarını tutamalarına neden olan bu kemeri tekrardan muhteşem bir biçime getirene kadar mücadelemi sürdüreceğim. PGW World Television Championship'i... Tekrardan hak ettiği yere getireceğime dair söz veriyorum! Söz!

İyice yükselen ve iyice parlayan Velveteen, kemerini omzuna attıktan sonra yaylanarak oturduğu sandalyedeki duruşunu düzeltiyor. Dik bir pozisyona geçmesiyle birlikte konuşmasını kaldığı yerden sürdürmek üzere konuşmaya devam ediyor.

Velveteen-Dream.jpg


Velveteen: Gücüme tekrardan kavuşmuşken, beni bir daha zayıf yakalayabileceğinize inanıyor musunuz? Eksik parçamı kaybetmemin yarattığı bilinç halinin yerini tekrardan rehavete bırakır mı sizce? Tabii de bırakmaz, bırakmayacak. Artık şampiyon olmanın yarattığı sorumlulukların daha da farkındayım. Velveteen bu kemeri bir kez daha kazanmanın yarattığı bilinç halinin içerisinde. Velveteen bu kemeri bir kez daha kazanarak gerçek bir şampiyon formuna girdi. Artık daha bilinçli, artık daha sabırlı ve artık daha mantıklı. Karşıma kim çıkarsa çıksın ve hangi entrikalar ile beni yıldırmaya çalışırsa çalışsın, bu değişmeyecek. Ben bu kemerin daimi sahibiyim ve bunu kimse değiştiremeyecek! Kemerimi benden koparmak üzere çeşitli eylemlerde bulunan herkesin boğazındaki bademcikleri teker teker alacağım! Şampiyon benim! Bunu hiç kimse değiştiremez, değiştiremeyecek!

Velveteen oturduğu sandalyeden kalkıyor ve ilerlemeye başlıyor. Kameralarımız onun üzerinde oturduğu sandalyeyi görüntülemeye devam ediyor. Bu kadraj hiç değişmiyor. Kendisinin yürümesinden kaynaklanan ahşap çıtırdama seslerini işitiyoruz. En sonunda gıcırdayan eski bir kapının açılma sesini ve sert bir biçimde çarpmasının sesini işitiyoruz. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

9puq4fz.gif


Arka alana döndüğümüzde loş bir ortamda gerçekleşen röportaja tanık oluyoruz. Bizi karşılayan isim Bryon Saxton oluyor. Yanında ise...

intro-1663088197.jpg


Bryon Saxton: Doğrusu, ilk kez birinin karizması altında bu kadar eziliyorum Black. Karşımda olman özgüvenimi düşürüyor. Burada çoğu kişiyle röportaj içinde bulundum bir ilk oldu ve bunu söylemek istedim. Şimdi, bana bakışlarından anladığım kadarıyla kısa kesmemi söylüyorsun. Bunu yapacağım. Kısa ve öz bir soru, buradan itibaren rotan nedir?

Malakai Black: Rota? (sırıtıyor) Hiçbir zaman bir rota yoktur Bryon. Öğrenilmiş çaresizlik içine girenler kendine bir rota çizer. Bunu başaracağım, şunun üstesinden geleceğim... Bunlarla vakit kaybetmek yapacağınız en kötü şey olur. Ben? Ben sadece peşinden gideceğim. Benden alınan şeyleri unutmayı sevmem ve bu Battle Royal benden alındı. Orada birçok adamın hayallerini suya düşürdüm. Aşağı düşmeden önce gördükleri son şey ben oldum. Bunun üstesinden gelmek kolay değil. Ama onlar bunu düşünerek, dünü yaşayarak devam ederken ben sadece gerekeni yapacağım.

Bryon Saxton: Peki... Gereken ne?

Malakai Black: Gereken şey, öğretmek. Sadece bu. Bunun için buradayım. Ve ilk öğrencimi söylememi ister misin? William Ospreay. Bir öğretmen ne tahtaya ne de bir sunuma ihtiyaç duyar. Her koşulda ders vermek mümkündür. Ve ortada bir ödül olması gerekmez. Anlatabiliyor muyum? PGW şampiyonu olamamış olabilirim. Aptal Otis'e bir tişört alamayıp jokerden girip orada arkamı kollayacak bir dostum olmadığı için. Buna ihtiyacım var mı? Hiç sanmıyorum. William'a bir şeyler öğretmek için ihtiyaç duyduğum tek şey beni dinlemesi. Onu bu içinde bulunduğu durumdan kurtaracak olan benim. Dolayısıyla burada, PGW'deki ilk öğreti vereceğim kişinin yapması gereken tek şey haftaya benimle o ringde yüzleşmek olacak. Bu bir dövüş çağrısı değil, sadece bir randevu. William orada olursa ve ona bahsedeceğim şeyleri dinlemeyi tercih ederse içine girdiği bu buhrandan onu çıkaracağım. Belki de onu tekrardan PGW şampiyonu yapacağım. Dinlemek Bryon, bazen çok şey ifade eder. Ve kazandırır.

Bryon Saxton: Peki seni dinlemezse, Black? Bu ihtimal de var biliyorsun.

e31a5-16271617293533-800.jpg


Bu sorunun karşısında Black bir süre durup boşluğu süzüyor. Ardından ağır bir halde lafa giriyor.

Malakai Black: O zaman kafasına vura vura öğretmek tek çare olur.

Cevabı alan Bryon tedirgin şekilde Malakai Black'e bakarken kameralarımız kapanıyor.

9puq4fz.gif


Ring-Announcer%2B1.gif


Bayanlar ve baylar... Sıradaki maçımız bir PGW Tag Team Şampiyonluğu maçıdır!



Give%2Bhis%2BGlasses%2Bto%2Ba%2Bfan.gif
Entrance%2Bwith%2BTowel%2Band%2BTitle%2B1.gif


The Sex! Takımlar Şampiyonları girişte ilk gözükenler! Johnny Mayhem ve Val Venis birlikte ringe doğru yürüyorlar. Taunt atıp rakiplerini beklemeye başlıyorlar.



Entrance%2Bwith%2BTitle%2B2.gif
Entrance%2B2.gif
Entrance%2B1.gif


Rehabilitation! PGW Şampiyonu Jeff Hardy ve yanında Jon Moxley! En arkalarında ise Rehabilite Otis var! Birlikte ringe ilerliyorlar! İki takımın da seyirciyle etkileşimi güzel. İkisi de yoğun destek alıyorlar.

Face%2Bto%2BFace.gif


Jon Moxley, tişörtünü çıkardıktan sonra Johnny Mayhem'in karşısına dikiliyor ve onun burnunun dibine giriyor...

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6e767532527338627347416c63673d3d2d3735303035383339302e313561626133663531356638636664363330323531383433373335392e676966


Fakat bir süre sonra Jeff Hardy onu oradan almaya gelince ona dönüp "ben iyiyim" tarzında bir işaret yapıyor. Mox'u çok kısa süre gergin görüyoruz. Sonrasında hemen nabzı düşürüyor. Ringde şampiyon ve Johnny Mayhem kalıyorken hakem zili çaldırıyor.

The Sex (c) vs. Rehabilitation - PGW Tag Team Championship

Outside%2BPoetry%2Bin%2BMotion%2Bto%2Bthe%2BBarricade%2Busing%2Bthe%2BSteel%2BSteps.gif


Maç başladı. Jeff ve JoMa içeride başlıyor. İkili lock upa girişiyorlar. Jeff aniden headlocka alıyor. JoMa bundan kurtulup Jeff'i üstünden fırlatıyor. Jeff gelişine bir shoulder blocku koyuyor. Ardından JoMa ayaklanıyor. Jeff iplerden sekiyor. JoMa yere yatıyor. Jeff üstünden zıplıyor. JoMa gelişine bir arm drag. Ardından kolunu kavrıyor ve sıkıyor. Fakat Jeff bundan kurtuluyor ve kalkıp kolunu çevirip bir Arm Drag yapıyor. Sonrasında JoMa sersemleyerek kalkıyor bir Arm Drag daha. JoMa tekrar kalkıyor fakat gelişine Dropkicki yapıştırıyor. Jeff sersemleyerek ring dışına düşüyor. JoMa hızla top rope'a koşuyor. Oradan Jeff'in üstüne Moonsault'la uçuyor fakat Jeff bundan kurtularak ringe giriyor. JoMa ayakta kalıyor! Jeff ipi tutarak üstüne Crossbodyle uçuyor. Sonrasında Jeff, JoMa'yı kolundan tutarak bariyerlere doğru fırlatıyor. Ardından çelik merdiveni önüne çekiyor ve koşarak Poetry in Motion! Jeff, JoMa'yı kaldırırken reklamlara gidiyoruz.

Reklam arası...

Forearm%2BSmash%2BTo%2BThe%2BApron.gif


Reklamdan döndüğümüzde Val ringde. Jeff'i yerde chinlockla kitlemiş durumda görüyoruz. Jeff kalkmaya çalışıyor fakat Val diz darbeleriyle Jeff'in kalkmasını engelliyor. O sırada reklam arasında olan bir anın replayini görüyoruz. Jeff, JoMa'nın üstüne aprondan uçarken JoMa yanındaki Otis'in arkasına geçip saklanıyor ve Jeff yanlışlıkla Otis'in üstüne uçuyor. JoMa'da Jeffi kaldırıyor ve ringposta doğru fırlatıyor. Bu replay gösterimi bittiğinde en sonunda Jeff ayaklanıyor. Üst üste dirsek darbeleri vuruyor. Kurtulmayı başarıyor. Ardından iplerden sekiyor ve crossbodyle Val'ın üstüne uçuyor fakat Val onu Powerslam şeklinde tutuyor kaldıracakken Jeff bir anda arkasına geçiyor. Val arkasını dönüyor. Jeff, Val'a hızla bir Mule Kick atıyor! Val yerde Jeff hızla sürünerek Mox'a tag veriyor. Mox ringe dalıyor. Val kalktı. Mox hızla bir Clothesline. Ardından bir tane daha. Sonrasında iplere dayıyor ve Irish Whipe yolluyor fakat Val tersine çeviriyor ve Spinebuster! Hayır Mox bunu Small Package'e çeviriyor. 1.. 2.. Kickout!

Flying%2BChuck%2B2.gif


İkili kalkıyorlar. Val, Mox'a bir High Knee vuruyor. Mox sersemleyerek iplere çekiliyor. Val üstüne koşuyor. Mox bunu dodgelayıp Val'ı ring dışına postalıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ring kenarındaki Otis'le High five yapıyor. Ardından Val'ı kaldırarak ringe atıyor. Sonrasında top rope'a çıkıyor ve Val'ın kalkmasını bekliyor. Mox bir Elbow Dropla uçuyor. Fakat Val bunu bir tekmeyle karşılıyor ve Piledriver! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Val hızla Top Rope'a çıkıyor. Cum Shot için hazırlık yapıyor. Fakat Mox bir anda ayaklanıyor ve bir yumruk atıyor. Sonrasında üst üste yumruklarla devam ediyor. Ardından Superplex'e alıyor ve Superplex! İkisi de yerde! JoMa ve Jeff tag istiyor! Val'da Mox'ta vermeyi başardı! İkili bir anda ringe dalıyor! Jeff bir Sleeper Slam'le yatırıyor. Ardından hızla Top Rope'a çıkıp Whisper in The Wind yapıyor fakat JoMa bundan kaçıyor! Jeff sırtını tutarak kalkıyor. JoMa hızla bir Flying Chuck! Tuşa gidiyor. 1.. 2..

Starship%2BPain%2Bfrom%2Bthe%2BApron.gif


Kickout! JoMa hızla Starship Pain hazırlığı yapıyor ve Starship Pain! Fakat Jeff bundan kaçıyor. Kalkıyor ve hızla Twist Of Fate! Tuş deniyor! 1.. 2.. Kickout! JoMa'da atıyor. Jeff Top Rope'a çıkıyor. Swanton Bomb! Fakat JoMa da bundan kaçıyor! Maçın başından beri ikiliden inanılmaz counterlar izliyoruz! JoMa aprona geçiyor. Apronda ayaklanıyor. Arkasında ona tip tip bakan Otis'i görüyor. Aprondan Otis'in kafasına koşarak bir Penalty kick vuruyor! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor! Top Rope'tan Shooting Star Press'le atlıyor! Tuşa gidiyor. 1.. 2.. Kickout! Jeff bu tuşu rahatça atıyor. JoMa tekrar Starship Pain'e gidecekken Otis bir anda aprona çıkıyor ve JoMa ile tartışmaya başlıyor!

intro-import.jpg


Otis: Hey! Rehabilite Otis'in kafasına vuramazsın! Bunun bir bedeli olacak!

Johnny Mayhem: Ağzını kapat obez! Dikkatimi dağıtıyorsun!

Otis: Sen başarısız olmaya mahkumsun!

Otis ringe girmeye çalışıyor fakat Mox bir anda bacağından kavrayarak ring dışına çekiyor. Otis'i tutuyor ve sakinleştirmeye çalışıyor. Otis ringe girmeye çalışıyor. Hakem, JoMa ve Jeff onları izlediği sırada Val ringin altından bir muşta çıkartıyor! JoMa'yı çaktırmadan dürtüp muştayı veriyor. JoMa bu muştayla Jeff'in arkasından LOW BLOW! Ardından muştayı ring dışına atıyor. Ardından Jeff'i yere çekip iplerden sekiyor ve bir Running Knee Smash! Ardından köşeye götürüyor ve Starship Pain! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!

Celebration%2B1.gif
Celebration%2Bwith%2BTitle.gif


Kazanan ve halen PGW Tag Team Şampiyonları: The Sex

Kısa bir zafer kutlamasından sonra Johnny ve Val, yerdeki Jeff Hardy'e bakıyorlar ve ikisi de onu işaret edip üstüne yürüyorlar! Val Venis yerde onu tekmelerken Johnny ayakta tekmeliyor! Jeff Hardy'i fena şekilde kıskaca alıyorlar! Ardından Johnny, yerdeki muştayı alıyor ve eline takıyor...

Jon Moxley ringe giriyor ve direkt olarak Johnny'nin eline takmak üzere olduğu muştaya tekmeyi savuruyor! Ardından Johnny'e yumruk darbeleri vuruyor fakat Val Venis! Bir Big Boot ile Mox'u yere seriyor! Otis dışarıdan ringe doğru giriyor fakat eline muştayı takan Val Venis ona çok sert bir yumruk darbesi vuruyor ve Otis yere düşüyor! The Sex'in gözü kararmış durumda! Rehabilitation ve Otis yerdeler! Johnny ve Val, kenarda öylece duran PGW Championship'e gözlerini deviriyorlar...

Johnny Mayhem, PGW şampiyonluğuna elini uzatıyor...

Fakat Val Venis'de çömeliyor ve o da elini uzatıyor! İKİSİ DE PGW ŞAMPİYONLUĞUNA DOKUNUYORLAR! VE ŞİMDİ TUTUP HAVAYA KALDIRIYORLAR! KEMER İKİSİNİN DE GÖĞSÜNÜN ORTASINDA!

val.jpg
sss.jpg


Johnny ve Val, göğüs hizasında aynı anda ortaklaşa tuttukları PGW şampiyonluğuna bakıyorlar... Şimdi ise birbirlerine bakıyorlar. Karşı karşıyalar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Sadece birbirlerinin burnunun dibine girmiş halde öylece duruyorlar. En azından şimdilik... Bu görüntüyle birlikte şovun sonuna geliyoruz.

PGW PAYBACK #20
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: