RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟐𝟎𝟚𝟜 "𝘙𝘦𝘩𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘦 𝘣𝘪𝘳 𝘴𝘦𝘯𝘦"


PGW: Son Eklenen Parta Git

RpgKaplani888

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Ocak 2024
Konular
1
Mesajlar
19
Beğeni sayısı
48
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Great Khali
KAŞARLI TOST nasıl yapılır?

Önce, bir KAŞAR bulmalısınız. İyi bir KAŞARIN, paketi oldukça şeffaftır, her yerini gösterir. Daha ona dokunmadan, her türlü inceleyebilirsiniz.

Hiç bir KAŞAR, bedava olmaz. Onu satın almanız gerekir. KAŞAR ne kadar kaliteliyse, fiyatı da o kadar fazla olacaktır. Parayı sorun etmeyin. Karşılığını VERECEKTİR.

ESKİ KAŞARLAR da pahalı olur, ama aldanmayın. Bunlar sert olur. İhtişamlı görüntülerinin aksine, size lezzet vermezler ve tosta uygun değillerdir. ESKİ KAŞARLAR, genellikle ŞARAP ile tüketilirler. Yerleri TOST değildir. TAZE KAŞAR tercih ederseniz, kesinlikle memnun kalırsınız.

KAŞARI aldınız, eve getirdiniz. Öncelikle, onu yatıracağınız ekmek, ne çok yumuşak, ne çok sert olmalı; ama yoğun ve diri olmalıdır ki, KAŞAR her türlü pozisyonda rahat etsin.

Ekmeği önce güzelce yağlamalısınız. Tavsiyem, katkısız BEYAZ TEREYAĞIDIR. KAŞARA bunu güzelce yedirmeniz lazım ki, daha iyi erisin.

Tostu yaparken, aşırı ateş, KAŞARI sertleştirir. Bunun yerine, hafif ateşte, KAŞARI uzun süre eritmeniz, onu daha lezzetli yapacaktır. Ne kadar uzun pişerse, sizin de tat alma duygunuzu o kadar BOŞALTACAKTIR.

KAŞAR ve KETÇAP çok iyi gider. Her KAŞARIN üretiminde, bir defaya mahsus, KAŞAR KETÇAPI elde edilir, ancak buna genelde siz erişemezsiniz. Dolayısıyla, bunun fantezisini yapmak istiyorsanız, KETÇAPI kendiniz ekleyeceksiniz. Elbette, KAŞARI az pişirirseniz, KETÇAP sertleşmez ve KAŞARIN KETÇAPINI uzun uzun yalayarak, fantezi yapabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Unutmayın, gerçek bir TOST sadece KAŞARLA yapılır!
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: