DUYURU Yasaklanan Üyeler Hakkında Bilgilendirme Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Akashi kullanıcı adlı üyemiz, halihazırda engellediğini beyan ettiği bir üyeye yönelik ısrarla saldırgan üslupta mesajlar attığı için 2 günlüğüne uzaklaştırılmıştır. Cezası sistem tarafından otomatik olarak verildi.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Brave Dragon nickli üye kişiyi tiye alacak mesaj sebebi ile sistem tarafından 3 günlüğüne yasaklanmıştır.
75c89442-c9df-47a1-b127-1b51e415dee5.jpeg
Ufak bir ekleme;

Yasaklama işlemi, üyelerin birikmiş ceza puanlarına göre forum sistemi tarafından otomatik olarak yapılır. Elle yasaklama işlemini ise yönetim ekibi kararıyla olağanüstü durumlar haricinde yapmıyoruz. Zeka küpü arkadaşlarımız bilsin diye anlatmak istedim. Bizim adalet terazimizi bizden başka kimse sorgulayamaz. Sözüm ona, ceza puanı bakımından sicili kabarık olan kim varsa o dikkat etsin yani biz kolay kolay puan da atmıyoruz oradan pay biçin. Bugün söylediğiniz lafın yarın kendi hayatınızda nasıl tezahür ettiğiyle karşılaşabilirsiniz aksi halde, tabii yine ceza puanı kabarık olanlar için geçerli bu. :D

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
muad'dib kullanıcı adlı üye, küfür söylemlerinden ötürü 2 günlüğüne uzaklaştırılmıştır. Cezası sistem tarafından daha uzun süreli verilmişti fakat maç konusunda edilmiş genel bir küfür olduğu için stres haddini de göze alarak kendi elimle 2 güne düşürdüm cezayı, yani ban sistem tarafından atıldı ama süresi manuel olarak belirlendi. Yine de forum içerisinde küfür etmekten kaçınalım, iyi geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi