RPG Double or Nothing 2023

PGW: Son Eklenen Parta Git

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Temiz yendik, ağır ama güzel başladık. Ben artık şov yazmak istemiyorum ama karaktere iletemedik durumu galiba. İş başa düşer.

Battle Royal'da Otis spotuna iyi güldüm. Hardy'nin kazanmasına sevindim. Kimin oynadığını ezberleyebildiğim 3-5 karakterden biri ve AGAM olduğu için mutlu ayrıldık bu maçtan.

Bron Breakker'a çok sağlam sınav sorusu gelmiş ama iyi kurtarmış mevzuyu. Danielson'a hoş geldin diyelim. Yeni debut yapıp önemli güreşçiyi zorlayan adam olarak başlamış. Ben Superstars GM olarak başladım farkı koymuşuz diyelim. 🤲

Latinlerin arasında dönen senaryoya hiç hakim değilim, en alevli mevzular da orada döndü gibi duruyor uzun bir süre ama aradaki mevzuyu anlamadığım için mal gibi bakmakla yetinebiliyorum. Orayı yakalasak iyi olurdu. Chairman olacak adamın Latinlere takıklık olmasa güreş forumlarında RPG kalmayacak.

Süloakdemir yenildiği için sevindim, doğru karar. 👍 Çok ateşli bir segment ile buraya taşınıp o segmentin de hakkını veren bir maç olmuş gibi görünüyor baktığım kadarıyla. Daniels'a tebrikler, promo kalitesi maçın sonucuna da yansımış. Süloakdemir'e koyandan Allah razı olsun.

Abi Mamy D Way RPG'de ana kemer alıyor patlarız ya. Git ofiste maçını coverla oğlum. Şaka bir yana şova çok güzel bir kapanış olmuş. Ospreay'in yılın güreşçisi seçildikten sonraki ilk sınavında kemeri devretmesi bayağı bir derde sokmuştur onu ama Jeff Hardy görünce mutlu kapatıyoruz geceyi.

Elinize sağlık. Şov saatleri mesai saatlerime denk geldiği ve ertesi gün yine mesai olduğu için hızlıca okuyup yorumlamak zorunda kalıyorum. PPV'ye özel biraz daha uzun tutmaya çalıştım. Ofiste fırsat buldukça takip de etmeye çalışıyorum ama zor oluyor. Bugün takip edecektik, saat 10'da işim çıktı maalesef. Promolarla destek atmaya çalışacağım bu boşluğa. Şov oldukça güzel görünüyor, tekrardan elinize sağlık diyeyim.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Part 1: Bu maçta olması gerektiği gibi ring içinden çok hikayeye odaklanılmış ve maç hızlı geçmiş. Kick-Off olduğu için insanları şova güzel hazırlamış ve de yerinde olmuş. Bu Miz'in GM olduğu olayları kaçırsam da O'Neil'ın anlattığı kendini farklı gösterdin vs. laflarını anlayabiliyorum çünkü onu yapan arkadaş Discord gibi çeşitli mecralarda da aynısını yapıyor. O evreden sonra GM oluşunu da tahmin etmek pek zor değil. Cody'nin mektup promolarını okumuştum, konuşmamasına rağmen damardan girdiği promolardı, Cody'i tebrik ediyorum. Çok keyifli bir maç olmuş, ilk kez bir RPG'de böyle bir Battle Royal karşılaşmasını izleyeceğim için heyecanlıydım. Gayet de beklentimi karşıladı, Moxley'nin Otis'in Joker'ini alması çok güzel bir detay olmuş. Bu olayların devamında Otis, The Sex ile devam mı edecek veya Hardy & Mox ikilisine yanaşıp onlarla mı gitmek isteyecek merakla bekliyoruz. Bu arada kendimizi zorlayıp en azından ufak bir konuşma gösterisi falan yapsak dümenden merdiven maçına kalıyormuşuz. Battle Royal'den sonraki merdiven maçı da gayet keyifliydi, fakat ben Jeff Hardy'nin ana kemeri alacağını düşünmüyorum. Açıkçası maç çok güzeldi, fakat bunu söylemeden edemeyeceğim birkaç şovdur gözüme çarpan resim olayları en fazla bu maçta tat kaçırdı. Bence bir yere resim koyuluyorsa bu parttan önce değil, parttan sonra olmalı. Mesela bir partı Velveteen üstün kapatıyor, ne yapacak diye bekliyorum. Bir bakıyorum Hobbs'un tuşa gittiği bir resim var, bu tabii ki spoiler gibi olduğu için tat kaçırıyor ve dikkatim dağılıyor. Fakat bunun haricinde içinde çok ters köşe bulunduran bir maçtı, Hobbs'un Oklahama Stampade'i ve sonrasındaki her partta aha bu sefer maç bitti dedim ama maçın sonuna kadar hepsi beni ters köşeye yatırdı. Bu feud zaten RPG'ye geri döndüğümden beri en ayrıntılı takip ettiğim feud oldu, hem hikaye ilgi çekici oldu. Onun dışında da ilk kez bu şekilde Will Hobbs oynanıldığını görüyorum. Zaten Hobbs'a bir sempatim varken oynayan da @Nature Boy olunca en başından beri takip ettim Hobbs'u, ama bence bu seriyi Velveteen'in bitirmesi daha mantıklı ve iyi oldu.

Şovu buraya kadar okudum, işim çıktığı için kalan kısmını part 2 olarak atmaya çalışırım.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
Şov günü otobüs yolculuğunda olduğum için takip edemedim, daha sonrasında okusam da detaylı yorumuma saklamak için bir şey yazmadım. O zaman başlayalım...

Cody'in kazanması zaten açık araydı, hiç şaşırtmadı. Miz'in sahibi zaten soru işaretli, Cody'de iyi hypelı girdi epey. Sonuç memnun etti beni yani ama bundan sonra Cody ne yapacak, Superstars nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Çok merak ettiğim konulardan birisi, umarım şovun adı Asyalogic olarak değişmez. @pontiac bandit

Valla açıkçası Battle Royal konseptlerini çok severim ama ben maçın 5'li gruplar halinde ilerlediğinden haberim yoktu, ben direkt aynı anda 20 kişiyi atarlar, sonuncu da herkes ringde beklerken gelir sanıyordum. Neyse, böylesi daha çok hoşuma gitti açıkçası gerçekte de böyle mi bilmiyorum. Bence en sürpriz kısım Mayhem'in erken elenişi olmuş devamında da Jey'in elenişi. Niye öyle bir sekans oldu anlayamadım, ikisi de benim sonlara kalabilecek adaylarım içindeydi. Devamındaki Moxley sekansına da bayıldım, herif kafayı o kadar toplamış ki manipülasyon yapmaya başlamış a*k. Venis'lerin ekip çatır çatır çatırdayacak zaten belli oldu o da, ilk kurşunun Otis'le olması da güzel bir başlangıç olmuş. Açıkçası bu girişten sonra favorim Moxley olurdu da bir de Ladder Match çıktı başımıza oglum bu nasıl konsept laaaan. Valla kalan ekipten Black ile Jon Moxley 1 ay önce başlasalar çok farklı sonuçlar konuşulurdu diye düşünüyorum rekabet açısından, bu şekilde Moxley ile Hardy'in arasından geçeceği belliydi bence biraz. Sonuç üzmezdi kim kazanırsa kazansın, Hardy kazanmış hayırlı olsun. Venis'in hikayesinin daha ilgi çekici bir hale glemesini bekliyorum bu haftalık şovdaki takımlar şampiyonluğu maçıyla ilgili. Bence ucu en açık adam rosterdaki, her yere gidebilir şu an.

Ulan Onur Kafadar yaaaa, ben açıkçası Velveteen'in kemeri alması gerektiğini düşünüyordum. Bir anda kaybetti çünkü, Taylan'da çok aktif olamayınca sonuç kaçınılmaz oldu ama bence iyi de oldu. Hobbs'un da o etkisi kaybolmuştu çünkü o kendini biraz daha Bronn Breaker'in tarafına atabilir gibi bir hissiyat ver niyeyse ama şirketin başından beri en iyi işleyen birkaç şampiyonluktan birisi bence. Ben çok keyif alıyorum, Televizyon Şampiyonluğunun etrafında dönenleri okurken. Onur Kafadar'ı tebrik ediyorum, Taylan'a da iyi şanslar diliyorum çünkü ilk performansına dönerse çok açıkta kalmayacaktır uzun süre.

KRİZE SOKARSIN BİLLY. Sen ne iş kanka ama Danielson falan yaaaa offffff. Bronn Breaker abinin karşısında debut yapmak şanssız olmuş, aktif rosterda Bronn'a karşı galip gelebilecek bir adam bile yok maalesef. İnanılmaz ilerliyor, böyle de gidecek gibi duruyor. Maç içinde zorlasa da Danielson, Bronn bir şekilde kazanmayı başarmış. Zaten maç içi ve önündeki yorumlardan da işin Hobbs vs. Breakker'e gideceği belli ama Breakker'i durdurabilecek herhangi bir adam yok benim gözümde. Bambaşka geliyor herif bambaşka, Özgür'de inanılmaz oynuyor bence açık ara en keyif aldığım karakter şu an.

Bizim maçta gecenin kalanına uymuş, sürprizlerle dolu bir maç olmuş. Açıkçası kazanmayı hiç beklemiyordum ben ama sanırım zaten Barış karaktere ara verdiği için böyle oldu, bir senaryo var mı bilmiyorum ama yoksa Humberto'nun bu şekilde kaybetmesi garip olurdu bu kadar hype üstüne. Ben Meksika ekibinin üçlü bir şekilde güzel şeyler izletebileceğini düşünüyordum Humberto şampiyonken ama ne hayellerimiz vardı hepsi yalan oldu abi. Birer birer eksiliyor masadan Garza'lar. Onun dışında karakterimin ring içi yazımını beğeniyorum baya, sertliği çok hoşuma gidiyor. Angel'de de böyle bir durum yaşanmıştı, Humberto'da da aynısı oldu ekmeğimizi çıkartacağız promolarda buradan. Humberto eğer karakteri bırakmadıysa dönüp bir şekilde kemeri kazanabilir diye bekliyorum ilerleyen haftalarda/aylarda. Eğer bıraktıysa, orası Ospreay/Garza/Humberto'dan farklı bir adam görecek uzun bir süre sonra, beklemedeyiz. Humberto'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Maç çok çok iyi olmuş, ama kaybedenin kazandığı bir maçta olabilir bu gibime geliyor. Epey vahşi geçmiş maç, Wes Lee elinden geleni yapsa da dayanamamış. Sondaki sekans acaba Wes Lee'de mi karakteri bırakıyor diye düşündürtmüyor olmadı ama emin de değilim. Daniels muhtemelen bundan sonra ana kemerlerden birisine oynayacaktır, bize karşı denk gelebilir diye düşünüyorum. Onun da Velveteen olaylarından sonra Wes Lee işi de ilgi çekici olsa da, şovların canlı olmaması bazen falan hype'ı düşürdü bende biraz. Ama maçın sonucu ne olursa olsun, iki isminde çıkış yaptığı bir feud olacak gibi zaten PPV'ün esas maçı olarak da bu maç seçilmişti başından beri. İki ismi de tebrik ediyorum.

Bu da gecenin sonuna yakışır bir maç olmuş, tüm sürprizlerin ötesinde bir sürprizlik. Hardy'in önce Battle Royal'i, ardından da bu maçı kazanması çok şaşırttı beni. Battle Royal'i kazananın kemeri bu maç alacağını değil de, MITB'e kadar olan haftalık şovlardan birinde alacağını düşünüyordum. Moxley ile Hardy'in dinamiği çok iyi işlenmiş, Mamy'in big-goldbelt de geldiğine göre eksikler azalıyor eyvah eyvah. Ben ama en iyi yazımın Moxley'de olduğunu düşünüyorum, garip bir aurası var son gelişinden beri. İyi yerlere gidecek gibi sonu Lakot devam ederse, takımın çok kolay dağılacağını düşünmüyorum ama herkese bir destek atışı hoşumuza gitti yalan mı söyleyelim. Mami'yi tebrik ediyorum, Netuno'ya da helal olsun diyorum. Neredeyse RPG açıldı açılalı ana kemer şampiyonu hatta bir dönem ikisini birden de tuttu. Karakter eskidikçe insanlar onun pek oynamadığını düşündü ama oyunun başından beri en aktif oynayan birkaç adamdan birisi zaten yaptıkları da ortada. Her şey için teşekkürler diyoruz, bence gitmeden önce gireceği sağlam birkaç tekli feud hem onu rahatlatır hem de Ospreay'i biraz daha ilgi çekici hale getirir bunca serüvenin ardından. Ona da geçmiş olsun deyip, baştan sona tüm şampiyonları tebrik ediyorum. Yazanların eline sağlık, çok iyi şovlardan birisi olmuş.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
BU ESNADA KAMERAMIZ RİNGİN DIŞINDA SIRTINI BARİYERLERE YASLAYARAK KENDİSİNE ÖFKEYLE BAKAN HOBBS'U ÇEKİYOR. VELVETEEN'İN ZAFERİNİ KUTLAMASINDAN OLDUKÇA RAHATSIZ DURUMDA! KAMERALAR SECOND-ROPE'DEYKEN KEMERİNİ HAVAYA KALDIRAN VELVETEEN İLE ONA NEFRETLE BAKAN HOBBS'U AYNI ANDA GÖRÜNTÜLERKEN KARARIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.
 
Üst
Click here to login using your socials account