İzmir'de Bir Okulun İsminin Değiştirilmesi Hakkında İşlem Başlatıldı

Badger

kralkaya
Konular
493
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Kürt olan herkes terörist değildir. Şu an FETÖMETRE diye birşey var o dönemde de kolaylıkla apometre yapılabilirdi halkın ayırt edilmesi için. Ama bu şahıs ayırt etmeden herkese işkence uyguladı.

Mesela bu kişinin komşusu da mı terörist?

O kişinin komşusu terörist mi değil mi bilemem ama eğer şahıs hala yaşıyorsa ve 2023 seçiminde oy kullandıysa şu anda sol popülizmi bir örtü olarak kullanıp terörü lanetleyemeyen, PKK ve onun gibi örgütleri "terör örgütü" olarak tanımlayamayan hatta tam tersine "özgürlük savaşçısı, gerilla" olarak tanımlayan, "kürt sorunu var ağa bu böyle olmaz" diye sağda solda yalan yanlış atıp tutan, Emek ve Özgürlük İttifakı'nda bulunan bir partiye oy vermiştir. Hatta ismi "Barış Atay Gergerlioğlu" falan olabilir. Tahmin sadece. 🙂

Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
Kürt olan herkes terörist değildir. Şu an FETÖMETRE diye birşey var o dönemde de kolaylıkla apometre yapılabilirdi halkın ayırt edilmesi için. Ama bu şahıs ayırt etmeden herkese işkence uyguladı.

Mesela bu kişinin komşusu da mı terörist?

Islak havlu ile dövüldüğüne ikna oldum şu an.

Oktay Yildiranın en meşhur mahkumu "Laz Kemal" olarak bilinen Kemal Pir'idi. Bu laz denilen şerefsiz Kürt olmamasına rağmen PKK'nın kurucu üyelerindendi. Ve PKK'nin kuruluş günlerinde çocuklara işkence yapan biriydi.

Oktay Yildiran tabiki masum birisi değil fakat alıştığımız "solcu" abartılarına kurban gitmiş birisi olduğu kesin. İşkence iddialarını ortaya atan Sakine Cansız ve Mehmet Şener (Abdi İpekçi Suikasti faili) denen şerefsizler. Şenel, Apo tarafından 93’te öldürüldü. Cansız ise Fransa’da infaz edildi.

Dediğim gibi Oktay Yıldıran masum birisi değil ve bence de birçok kürdün terör örgütlerine katılmasına dolaylı yoldan etkisi olmuştur fakat, sen ve senin o "solcu" arkadaşlarının anlattığı gibi bir adam da değil. Ve ayrıca ne Kemal Pir ne Mehmet Hayri Durmuş ne de Mazlum Doğan solcu değildi apaçık teröristlerdi. Umarım bu üçünün başına anlatılanların daha ağırı gelmiştir.

Son düzenleme:

Badger

kralkaya
Konular
493
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H

Oktay Yildiranın en meşhur mahkumu "Laz Kemal" olarak bilinen Kemal Pir'idi. Bu laz denilen şerefsiz Kürt olmamasına rağmen PKK'nın kurucu üyelerindendi. Ve PKK'nin kuruluş günlerinde çocuklara işkence yapan biriydi.

Oktay Yildiran tabiki masum birisi değil fakat alıştığımız "solcu" abartılarına kurban gitmiş birisi olduğu kesin. İşkence iddialarını ortaya atan Sakine Cansız ve Mehmet Şenel (Abdi İpekçi Suikasti faili) denen şerefsizler. Şenel, Apo tarafından 93’te öldürüldü. Cansız ise Fransa’da infaz edildi.

Dediğim gibi Oktay Yıldıran masum birisi değil ve bence de birçok kürdün terör örgütlerine katılmasına dolaylı yoldan etkisi olmuştur fakat, sen ve senin o "solcu" arkadaşlarının anlattığı gibi bir adam da değil. Ve ayrıca ne Kemal Pir ne Mehmet Hayri Durmuş ne de Mazlum Doğan solcu değildi apaçık teröristlerdi. Umarım bu üçünün başına anlatılanların daha ağırı gelmiştir.
14 Temmuz filmini izleyip gaza gelen tayfa. Yorar.

Badger

kralkaya
Konular
493
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Masum Kürt çocuklarını PKK'ya katılmaya reddettikleri için öldüren çocuk katili Kemal Pir'i cezaevinden sağ çıkarmayan Esat Oktay Yıldıran'dan Allah razı olsun.
Aga 1 ayda 6 kg almışım ya. Kemal Pir diyeti mi yapsam acaba ne diyorsun?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Oktay Yıldıran'ın PKK terörünün oluşumunda %0,01 bile payı yoktur. Tarihte Oktay Yıldıran diye biri olmasa bile bu örgüt kurulacak ve bugüne kadar yaptığı her eylemi yine yapacaktı. PKK dediğin oluşum 7 Eylül 1980'de bir askeri okula Türk bayrağı çektirdiği için kaçırıp organlarını keserek işkenceyle öldürürken daha ortada Oktay Yıldıran'ın ismi yoktu. Çoluk çocuk, yaşlı, hamile ayırt etmeden binlerce kişiyi öldüren oluşumda Esat Yıldıran'ın da payı var demek "onlarında acılarını anlamamız lazım" demek. Yazdığınız şeyleri ölçüp tartın.
PKK terörünün palazlanmasını önlemesinde olumlu bir katkısının olmadığı gayet açık ve net. Ve cezaevinde yaşanan olaylardan sonra terör örgütüne gittikçe artan katılım da ortada. Benim "onlarında acılarını anlamamız lazım" gibi bir şey anlatmak istemediğimin de gayet açık olduğunu düşünüyorum. Adıyla işkencelerin beraber anıldığı birinin adını bir okula koymaya gerek yok. Bir gün şeyh said bir gün Yıldıran'ın adını bir yere koymaya karar veriyorlar, sonra vatandaş bunları tartışırken, 50 senedir 100 senedir tartışa tartışa bitiremediği şeyleri tekrar tartışırken çoğu konu halının altına süpürülüyor. Bu halkı ikiye ayırmaya yarayan konuları kaşımanın da anlamı yok şu zamanda şu isimleri bir yerlerin adı yapmaya çalışmak doğru değil.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1

Oktay Yildiran tabiki masum birisi değil fakat alıştığımız "solcu" abartılarına kurban gitmiş birisi olduğu kesin. İşkence iddialarını ortaya atan Sakine Cansız ve Mehmet Şener (Abdi İpekçi Suikasti faili) denen şerefsizler. Şenel, Apo tarafından 93’te öldürüldü. Cansız ise Fransa’da infaz edildi.

Sabah erken uyanacağımdan bakamadım buraya. Ağzına sağlık Murat’ım.
Aga sen hem solcusun hem de teröristleri "solcu" diye nitelendirerek solculuğa leke sürüyorsun. Abi ben anlamadım.
Usta bu çocuk, başka konuda yazdığım gibi, Post Truth örneği. PKK propagandasını öyle güzel yemiş ki “Hewal Dersim harekatı soykırımdı yaw”(!) demeyen herkesi AKP’li olmakla falan suçlayacak kafada.

Badger

kralkaya
Konular
493
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Sabah erken uyanacağımdan bakamadım buraya. Ağzına sağlık Murat’ım.

Usta bu çocuk, başka konuda yazdığım gibi, Post Truth örneği. PKK propagandasını öyle güzel yemiş ki “Hewal Dersim harekatı soykırımdı yaw”(!) demeyen herkesi AKP’li olmakla falan suçlayacak kafada.
Bunlar hep o Oğuzhan Uğur'un programında "polisler benim sütümü sümüğümü dövdü yoldaşlar yaw hüüüü" diye duygu sömürüsü yapan Barış Atay yüzünden.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: