İzmir'de Bir Okulun İsminin Değiştirilmesi Hakkında İşlem Başlatıldı

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Yanlış anlamazsam İnsan haklarını yedim. İşkencecilere kendi ilacını tattıran şerefli bir Türk subayına saygı duyarım sadece. PKK, PKK ismini almadan önce Apocular olarak 80lerden önce de eylem yapıyordu. Bunların hiçbirisi yok yere yapılmadı.
Zaten bu örgütü o yarattı demiyorum ama bu işkencelerin PKK'ya zarardan çok yarar sağladığı çok açık. Birçok cezaevinde olan bu işkence olayları devletin adının lekelenmesine sebep olacak işler ve bunları savunmanın mantığı ve gereği asla yok. Vatansever ve temiz onlarca yüzlerce askerimiz, komutanımız varken Türkiye'nin aşamadığı bazı şeyleri kaşıyıp kanatmanın anlamı yok, onlardan birinin adı verilsin.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Zaten bu örgütü o yarattı demiyorum ama bu işkencelerin PKK'ya zarardan çok yarar sağladığı çok açık. Birçok cezaevinde olan bu işkence olayları devletin adının lekelenmesine sebep olacak işler ve bunları savunmanın mantığı ve gereği asla yok. Vatansever ve temiz onlarca yüzlerce askerimiz, komutanımız varken Türkiye'nin aşamadığı bazı şeyleri kaşıyıp kanatmanın anlamı yok, onlardan birinin adı verilsin.
I respectfully disagree, ya.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Masum vatandaşlara hayatı zehir eden teröristlerin haklarını önemseyecek durumda değilim. İstiklal mahkemeleri döneminde yaşasalardı sonları daha farklı olurdu.
"Masum vatandaşlara hayatı zehir eden teröristler" o dönem o masum halk tarafından solcu oldukları için her yerde sıkıştırılıyordu. Ülkü Ocakları'nın o zamanki skandalları hala daha hepimizin kalbinde yaradır. Sadece ✌🏿 yani evrensel özgürlük işaretini yaptıkları için hiç kimse belli bir çetenin veya kişinin düzenli saldırısına uğramamalıdır.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
PKK terörü başımıza belaysa bunda kendisinin de dolaylı yönden payı var bana göre kahramanlaştırılmasına hiç gerek yok bu kişinin.
Oktay Yıldıran'ın PKK terörünün oluşumunda %0,01 bile payı yoktur. Tarihte Oktay Yıldıran diye biri olmasa bile bu örgüt kurulacak ve bugüne kadar yaptığı her eylemi yine yapacaktı. PKK dediğin oluşum 7 Eylül 1980'de bir askeri okula Türk bayrağı çektirdiği için kaçırıp organlarını keserek işkenceyle öldürürken daha ortada Oktay Yıldıran'ın ismi yoktu. Çoluk çocuk, yaşlı, hamile ayırt etmeden binlerce kişiyi öldüren oluşumda Esat Yıldıran'ın da payı var demek "onlarında acılarını anlamamız lazım" demek. Yazdığınız şeyleri ölçüp tartın.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
"Masum vatandaşlara hayatı zehir eden teröristler" o dönem o masum halk tarafından solcu oldukları için her yerde sıkıştırılıyordu. Ülkü Ocakları'nın o zamanki skandalları hala daha hepimizin kalbinde yaradır. Sadece ✌🏿 yani evrensel özgürlük işaretini yaptıkları için hiç kimse belli bir çetenin veya kişinin düzenli saldırısına uğramamalıdır.
Oktay Yıldıran hiçbir solcuya işkence yapmadı. İşkence yaptığı kişiler teröristlerdir. Seni de herhalde ıslak havluyla dövdüler.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Oktay Yıldıran hiçbir solcuya işkence yapmadı. İşkence yaptığı kişiler teröristlerdir. Seni de herhalde ıslak havluyla dövdüler.
Kürt olan herkes terörist değildir. Şu an FETÖMETRE diye birşey var o dönemde de kolaylıkla apometre yapılabilirdi halkın ayırt edilmesi için. Ama bu şahıs ayırt etmeden herkese işkence uyguladı.

Mesela bu kişinin komşusu da mı terörist?

Badger

kralkaya
Konular
493
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Aga sen hem solcusun hem de teröristleri "solcu" diye nitelendirerek solculuğa leke sürüyorsun. Abi ben anlamadım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: