Ara sıra aklıma gelip bir farkındalık uyandırıp gidiyor seri gerçekten. Son 1 haftadır seride çalan parçaları dinler oldum. Hafızam silinse de tekrar izlesem keşke.
O zaman izlediğimde de vurmuştu da, bu seriyi şu an izlesem şundan sonra krize girerdim;
Hala ağlamaklı olurum her dinlediğimde.
ÖLÜMDEN MUTLU SON ÇIKAR MI LAN HA ÇIKAR MI
Clannad'ı bu sebeple izleyemiyom.
Kısaca konusunu ve seri hakkındaki düşünce ve yorumlarını anlatır mısın? Hep başlamayı düşündüğüm bir seri de ondan sordum.
Konusu şu: Büyünün hüküm sürdüğü bir evrende, kendine lonca arayan 17 yaşındaki Lucy, şans eseri tanıştığı Natsu ile Perilere; yani büyücü loncaları arasında en çılgın ve kötü şöhretli olan Fairy Tail'e katılır. Erza ve Gray ile beraber görevden göreve koşarlar.
Şahsi görüşüm: Beyni kapatıp izlemen ya da okuman lazım. Çok üstüne düşünüp kafa yoracak bir şey yok. Nakama power'ın zirve yaptığı seri, arkadaşlığın gücü dalgasına yapamayacağın şey yok.
Meme ve kalça var bolca ve serinin en iyi yaptığı şey bu. Bolca müthiş kadın karakter var.
Sevilesi çok karakter var ama işlenişler meh.
Evren güzel ama işleniş meh. Klasik Mashima serisi.
Ben çocukken izlediğimden yeri ayrı. Tuhaf bi cazibesi var ama aslında çekilecek çile de değil.