Türkler Yılbaşı Kutlamaz


Kamos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
205
Beğeni sayısı
130
PG Nakit
0
Malum, gavurun Noel’i başladı. Yılbaşı ve Noel farklı şeyler olsa da ikisini birleştirip beraber kutlayan aveller var. Şimdi bunlara iki kelam edeceğim. Yılbaşı kutlayanlar Batıyı kendine kıble edinmiş gayritürk artıklardır, bir Türkün yılbaşı kutlaması Batıya teslim olması demektir. Yılbaşı kutlamak Şarlken’in torunlarının yapacağı cinsten bir harekettir. Türk dediğin ota boka kutlama yapmaz, ama ülkeye bakıyoruz her yerden bir bayram bir tatil fışkırıyor. İşçiler, memurlar bundan memnun olabilir lakin bu durum ırkımızın benliğini eritiyor.

Eğer bir ülkede çocuklar Korkut Ata’yı bilmiyor da çatıdan eve girmeye çalışan hırsız Noel Baba’yı anıyorsa, babasına gidip bana Dede Korkut hikayesi anlat demiyor da Noel Baba ne zaman gelir diye soruyorsa evvela o avel babasının kafasını tepe taklak o bacaya sokmak lazımdır. Bu ne kepazelik böyle, kültürünüze sahip çıkın yoksa çocuğunuz diş perisi, noel baba falan derken transeksüel olur. Noel Baba dedikleri domuz da aslında bir papazdır. Bu papaz tıpkı diğer meslektaşları gibi pedofildir. Zaten adam olsa bacadan girmez, efendi efendi kapıyı çalardı. Sizin bildiğiniz o kırmızılı dombili tasviri de eski bir şey değildir ilk kez Coca Cola’nın reklam için böyle bir figür üretmesiyle ortaya çıkmıştır. Kültür emperyalizmin gücünü görüyorsunuz değil mi? Siz de kendi kültürünüzü yayacağınıza bu papazı baş tacı edin. Hadi baş tacı ettiniz neyse, kafanıza o aptal şapkayı ne diye takıyorsunuz ulan! Huni takan deli görseniz dalga geçersiniz soytarı gibi sağda solda geziyorsunuz.

Yılbaşı veya Noel kutlamak Türklere yasaktır! Böyle dedik diye İslamcılar da sevinmesin, onlar da tutmuşlar rekabet etmek için 1 Ocak Mekke’nin Fethidir diye bir şey çıkarmışlar. Hicri Takvime göre her sene o tarihin Miladi Takvime göre 10 gün geriye gitmesi lazım ama ne hikmetse her sene yılbaşına denk getiriyorlar. Neyse şimdi bir de onların avelliğine girersek konu başka yerlere gidecek.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
557
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Japonya'da falan böyle gerizekalı gruplar falan var mı acaba Japon Cadılar Bayramı kutlamaz tarzı falan istemsiz merak ettirdi şimdi.
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
49
Mesajlar
8,711
Beğeni sayısı
2,496
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Müslüman birinin kutlaması normaldir ama evet, popüler kültürle beraber olduğundan daha fazla değer görmüş bir gün.

Irktan önce inanç gelir Kamos hocam. Kimse ırkını seçemez ama inancını kendi oluşturur. Bunu da o küçücük beynine sok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: