- Konular
- 153
- Beğeni sayısı
- 1,868
- PG Nakit
- 1,115
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
- RPG Karakteri
- Wes Lee
?
Şeytan mesleği yeminle.Cinsel istismar suçuna verilen cezanın alt sınırı mağdurun 12 yaşından küçük olması halinde, 12-15 yaş aralığında olması halinde ve 15-18 yaş aralığında olması halinde farklılaşıyor. Sanığın avukatı, alınacak cezayı biraz daha hafifletebilmek için bu şekilde savunma verdirip şansını denemek istemiştir diye tahmin ediyorum.
Cinsel istismar suçuna verilen cezanın alt sınırı mağdurun 12 yaşından küçük olması halinde, 12-15 yaş aralığında olması halinde ve 15-18 yaş aralığında olması halinde farklılaşıyor. Sanığın avukatı, alınacak cezayı biraz daha hafifletebilmek için bu şekilde savunma verdirip şansını denemek istemiştir diye tahmin ediyorum.

Kanun koyucu da iblis mi oluyor şimdi bu hikayede?Şeytan mesleği yeminle.
Sef’im getir bana oradan bi Destiny Udogie ya biraz da biz tokatlanalım.DogiChampion
Hoca biraz tehlikeli soru olacak ama ilerde meslek hayatında böyle bir kişiyi savunmak zorunda kalsan bu açıkların hepsinden faydalanır mıydın?Cinsel istismar suçuna verilen cezanın alt sınırı mağdurun 12 yaşından küçük olması halinde, 12-15 yaş aralığında olması halinde ve 15-18 yaş aralığında olması halinde farklılaşıyor. Sanığın avukatı, alınacak cezayı biraz daha hafifletebilmek için bu şekilde savunma verdirip şansını denemek istemiştir diye tahmin ediyorum.
Tehlikeli olan bir şey yok ki. Herkesin kutsal savunma hakkı vardır, ben bir dosyayı asla kaybetmek için almam; eğer böyle bir dosyayı almışsam tabii ki elimden ne geliyorsa yaparım. Ama tabii hassas konular bunlar o açıdan haklısın.Hoca biraz tehlikeli soru olacak ama ilerde meslek hayatında böyle bir kişiyi savunmak zorunda kalsan bu açıkların hepsinden faydalanır mıydın?