"15 Yaşından Büyük Sandım"

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,476
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Tehlikeli olan bir şey yok ki. Herkesin kutsal savunma hakkı vardır, ben bir dosyayı asla kaybetmek için almam; eğer böyle bir dosyayı almışsam tabii ki elimden ne geliyorsa yaparım. Ama tabii hassas konular bunlar o açıdan haklısın.
Olm bu adam iyi adam la. Bi de şeytanın avukatı olanlar var. @GBB

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,037
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hoca biraz tehlikeli soru olacak ama ilerde meslek hayatında böyle bir kişiyi savunmak zorunda kalsan bu açıkların hepsinden faydalanır mıydın?
Ha ayrıca şunu da ekleyeyim, bu konudaki alt sınır muhabbeti kanuni bir açıklık değil. Çoğu suç tipinde bu tarz nitelendirmelere göre verilecek cezanın alt-üst sınırı değişiklik gösterir. Örneğin normal bir vatandaşı yaralamak yahu öldürmek ile görevi başındaki bir kamu görevlisine karşı bu suçları işlemek aynı mertebede bir yaptırıma tabii tutulmamalıdır. Cinsel istismardaki yaşa göre cezanın belirlenmesinde de aynı düstur var aslında.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Cinsel istismar suçuna verilen cezanın alt sınırı mağdurun 12 yaşından küçük olması halinde, 12-15 yaş aralığında olması halinde ve 15-18 yaş aralığında olması halinde farklılaşıyor. Sanığın avukatı, alınacak cezayı biraz daha hafifletebilmek için bu şekilde savunma verdirip şansını denemek istemiştir diye tahmin ediyorum.
Şeytanın Avukatı aka Dogi Yavuzer.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: