Shawn Mı Yoksa Bret Mi?

Hangisi Daha İyi?

• Shawn Michaels

Oy: 10 58.8%
  • Bret Hart

Oy: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

Netuno

The Last World Beater
Konular
215
Beğeni sayısı
1,864
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Lobicilik gerçeği değiştirmiyor maalesef ama olsun, 43290482 mesajlı bir başlık daha olmuş olur forumda.
Lobicilik sırf ad olsun diye. Shawn yetenekli olsa bile kişiliği yüzünden bile seçmem yani. Ama yetenek ve promo olarak da Hitman daha üstün.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Lobicilik sırf ad olsun diye. Shawn yetenekli olsa bile kişiliği yüzünden bile seçmem yani. Ama yetenek ve promo olarak da Hitman daha üstün.
Hiç kişilikleri dahil etmeden, Shawn'ın ring içinde daha kapasiteli olduğunu ve her rakibe Bret'e kıyasla daha iyi ayak uyduracağını, daha iyi bir iş ortaya koyacağını düşünüyorum. Promo konusuna geldiğimizde Shawn/Bret daha iyi demeyeceğim. İkisi de oldukça iyi.

Kişilik meselesini hem buradan hem DC'den @Hacken ile de çok konuştuk zaten. Kişiliğini güreş kariyerinden ayrı tutarak değerlendirmek lazım bence. Tabi, kişiliğinin direkt olarak güreş sektörüne dahil olup meslektaşlarına çok zor zamanlar yaşattığı doğru. Yine de Shawn'ın, sonradan gelen jenerasyonlar üzerinde de daha büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum ve benim gözümde bu adamın yaptığı pisliklerden daha ağır basan bir durum.

Sizin lobiniz varsa benim de @The Lunatic Fringe kardeşim var.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Ne konuştuğumu bilmiyorum yani, eyvallah pepsi, eyvallah.
Ben genel konuştum. Senin gibi güreş duayenine, puroresu tarihçisinin güreş görüşünü sorgulamak yanlış olur da biraz sanki, Shawn'ın ağır yavşak olması düşüncelerini bulandırmış diyelim...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: