EURO 2032, Türkiye'den Alınabilir

marchafunebre

PG.com Kullanıcısı
Konular
435
Beğeni sayısı
273
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Umarım turnuva alınır. Ülkede güvenilir bir sistem oturtulmadığı sürece iş zor. Bundan sonra turnuva alırsak büyük mucize.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Ha bu arada İtalya'da o kadar güvenilir bir yer değil, özellikle futbol açısından. Hristiyan Türk olarak adlandırılabilecek boyuttalar.

Kero

tükendim ama nabız atıyo
Konular
427
Beğeni sayısı
717
PG Nakit
125
Ha bu arada İtalya'da o kadar güvenilir bir yer değil, özellikle futbol açısından. Hristiyan Türk olarak adlandırılabilecek boyuttalar.
Aynen öyle, özellikle Faşist Lazio, fakir kesim Torino, Milan, Roma, Mafya babalarıyla bilinen Napoli gibi bir sürü deli manyak taraftarları var, bunlardan daha fazlası da var akıllara ilk gelenler bunlar.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Aynen öyle, özellikle Faşist Lazio, fakir kesim Torino, Milan, Roma, Mafya babalarıyla bilinen Napoli gibi bir sürü deli manyak taraftarları var, bunlardan daha fazlası da var akıllara ilk gelenler bunlar.

Sadece taraftar grubu olsa neyse; hala aktif olan Camorra ve Ndrangetha'nın sahip olduğu futbol klüpleri, şike yapan başkanlar, şantaj ile gazeteci alıkoyanlar vs..

Bu arada Lazio'ya laf etmezsek..

Kero

tükendim ama nabız atıyo
Konular
427
Beğeni sayısı
717
PG Nakit
125
Sadece taraftar grubu olsa neyse; hala aktif olan Camorra ve Ndrangetha'nın sahip olduğu futbol klüpleri, şike yapan başkanlar, şantaj ile gazeteci alıkoyanlar vs..

Bu arada Lazio'ya laf etmezsek..
Yok yok Lazio eleştirmedim zaten, ama adamların grup basbaya Faşizm odaklı, ha ben seviyorum gruplarını orası ayrı konu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
images

ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ!!!

EURO 2032 Arabistan’da oynansın.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: