Kuryelerin Başıboş Olması


NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Katılım
16 Eki 2023
Konular
0
Mesajlar
216
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Konum
İstanbul
Favori Güreşçi
Sting
Bazı kuryeler yemek getirmeyi lütfetmek olarak görüyor. Yağmurda kuryelik yapamammm. Itfaiyeciler polisler askerler ne o zaman ulan dangalak. Senin işinin içinde hava koşulları otomatik olarak etken. Uzun yol şoförleri enayi mi? Çevre koşullarına uygun şekilde çıkacaksın siparişi getireceksin. Bu şımarıklığı kaldıramıyorum.
 

Money Makerz

trapstar
Katılım
27 Haz 2023
Konular
117
Mesajlar
890
Beğeni sayısı
617
PG Nakit
434
1 1
20-30 dakikaya okeyim ama 45 dakika 1 saat ve daha üstüne değilim. 2-3 KM ileriden yemeği 1 saatte getiriyorsa s. gitsin başka iş yapsın. Bir tek senin mi siparişin var diyen çıkabilir, eğer ki işletme o kadar iş yapıyorsa yeni kurye alacak bu kadar basit.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Olay çoğunlukla kuryelerde değil. Kendi kuryesi olmayan yerlerden sipariş veriyorsanız 4-5 restoranın 2-3 kuryeye endekslendiği yerde siparişleriniz de doğal olarak geç geliyor. Market alışverişlerindeki trick kapanmaya yarım saat kalayken sipariş etmek genelde. Zaten son turları attıkları için sipariş verdiğiniz saatle geldiği saat arası çok uçurum olmuyor. Bu kurye gömme işi gücü kuryeye yeten tayfanın inatla pompaladığı saçma sapan bir nefretten ibaret. Git restoranı organize şekilde servis hizmeti kötü diyerek bir şekilde puanını düşür daha faydalı. Herhalde ülkede en anlamsız linç yiyip nefret edilen iş kolu kuryelik.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: