JBL'in limuzuni girişte görünüyor! Limuzinden JBL klasik kovboy şapkasıyla birlikte çıkıyor ve ringe doğru geliyor. Bazı hayranlar onu ölümüne desteklerken bazıları ise booluyor. JBL bir hayranın önünde duruyor. Hayranın elinde "JBL Irkçı" pankartı var. JBL pankartı alıyor ve gülerek yırtıyor. Ardından da hayranın yüzüne küçümseyici bir şekilde dokunup ringin yolunu tutuyor. JBL ringe girip mikrofon alıyor.
"Aziz PGW seyircileri ya da kısaca Amerika halkı mı demeliyim! Bugün burada tarihi bir geceye tanıklık ediyoruz. PGW ilk şovu ile başladı! Büyük bir heyecan! Profesyonel güreş yeniden eski altın günlerine dönüyor. Evet bu bir gerçek! Profesyonel güreş yeniden mükemmel bir hale geliyor. Bunu yoğun etkileşimden yola çıkarak söyleyebilirim. Twitter, Instagram, Tiktok ve Threads bizi konuşuyor. Fakat bu PGW yönetiminin ya da arka alandaki herhangi birisinin başarısı değil. Hayır bu tüm çalışanların da bir başarısı değil! Bu BENİM BAŞARIM! Evet benim başarım. JBL olarak ülkemizi kaçak yollarla dolduran ne kadar vasıfsız çöp güreşçi varsa hepsine savaş açtım. Çünkü bu sektörü dibe çeken bu tip adamlardı. Andrade El Idolo dediğimiz adamın İngilizcesi berbat ve konuşmaları ilgi çekmiyor. Güreş stili ise berbat. Bu gece bunu gördük. Bunun gibi sığıntılar yüzünden güreş her geçen gün kan kaybedip duruyordu. Fakat benim yaktığım meşale ateşi tüm PGW ve profesyonel güreş alemine umut oldu. İnanıyorum ki bu kaçakları tamamen ülkelerine geri döndürdüğümüzde profesyonel güreş Pazartesi Savaşları'nın olduğu dönemden çok çok daha ilgi çekici hale gelecektir. O zamana kadar Amerikalı dostlarıma çağrım şudur görevimi tamamlayana kadar birbirimize karışmayalım. Görevimi tamamladığımda ise hepimize çok daha iyi bir PGW ortamı kalmış olacak. Bu süre içerisinde birbiriniz ile de kavga etmeyin! Gelin birlik olalım ve eski güzel günlerimize kavuşalım!"
Seyircilerin bir kısmı JBL'i desteklerken bir kısmı "Irkçı" tezahüratları atıyor.
"Hayır ben ırkçı birisi değilim. Benim ırkçı olduğumu iddia edenler ise düpedüz salaktır. Evet salak diyorum çünkü ben salağa salak diyen bir adamım! Salaksınız!Lüks dairelerinizde yüksek güvenlikli sitelerinizde oturup şirketimizin ve ülkemizin düpedüz kartellerle, şeriatçılarla dolmasını istiyorsunuz. Bu vatan kolay kazanılmadı! kolay kolay da kaybetmeyiz! Ben bütün sığıntı kaçaklara buradan apaçık meydan okuyorum! Hepinizi tek tek göndereceğim! Bugün Andrade'ye yaptıklarım bu uğurda olan kararlılığımı net bir şekilde göstermiştir. Benim zayıf yönlerimi bulup oradan yürümeye çalıştı ama az kalsın canından oluyordu. Evet gözümü o kadar kararttım! Ben sözümün eri bir adamım! Gerekirse zorla demiştim! Evet bu da onun bir göstergesi. Ya destekleyin ya da yolumdan çekilin! Yoksa olacaklara karışmam! Burası vatan kardeşim! Tatil köyü değil! Ben istiyorum ki Meksikalı Meksika'da Arap da Orta Doğu'da olsun. Benim güzel ülkemden gitsinler! Bu insanlar tehlike saçıyorlar. Bugün yolumu kesen Hunico eşgal bir tip. Adamın polis departmanında birçok suçtan dosyası var! Bu adamın maksadı güreşmek değil. Bu gibi insanlar televizyonda süre almayı hak etmiyor. Ailenizle bir televizyon şovu izliyorsunuz ve Hunico gibi bir adam önünüze çıkıyor. Bu bu (ellerini oynatır) kabul edilebilir bir şey değil. İşin daha da kötüsü Hunico'nun yaptığı eylemler birçok sığıntı kaçağı da cesaretlendiriyor. Eğer bugün bunlara dur demezsek yarın daha tehlikeli insanlarla uğraşırız! Ancak sakın ola ki kendinizi çaresiz hissetmeyin! Ben buradayım! Son kaçak gidene kadar mücadele edeceğim! JBL GELECEK KAÇAK..."
JBL'in sözleri kesiliyor...