Hoca nerelerdesin sen ya vallahi kuruduk Rumble'ı beklerken, hemen yorumlamaya geçelim.
Açılıştaki kadın maçı buram buram 2023 koktu deyip mizahımızı yaparak başlayalım... Evolution'ın kan kaybetmeyeceğinden emin olduğum tek yerdi, şaşırtmadı bu sonuç. Ooo Rey almış kemeri, derken Galloway saldırmış. Babayiğit biz seni hızlıca ana kemer potasına zıplarsın diye bekliyorduk, neyse böylesi daha makul. Ooo kemer değişiklikleri üst üste, önce APA sonra Jericho. Sonuçlar şimdiye kadar muhteşem gidiyor. Evolution burada da kan kaybetmemiş, güzel. Her ne kadar 2004 de olsa Goldberg nefretimiz baki. Ben HBK kazanır diyordum burada ama Lesnar yıkılmamış, RTWM girişinde şampiyon değişikliği olsun da istemezdim zaten.
LAN OHAAAA RUMBLE MAÇINDA OLANLAR GERÇEK Mİ? PUNK HAMLESİNİ ZATEN BEKLİYORDUK AMA STING BENİ FENA ŞOK ETTİ, BAYILIYORUZ ŞÖYLE BOL SÜRPRİZLİ KAOSLARA. TARİHİ BİR RUMBLE, TARİHİ BİR SONUÇ...
Sting'in de gelişiyle bambaşka bir RTWM'e giriyoruz, inanılmaz bir savaş başlıyor. Merakla bekliyorum kalan şovları, ellerine sağlık hoca.