BAB WWE 2004 > ROYAL RUMBLE


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
1,665
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock
5sr4dpg.jpg

Friday Night Smackdown
US Airways Center
2004 Ocak 4.Haftası Cuma

Şovun açılış introsundan sonra bizi Stephanie McMahon karşılıyor. RAW’da Shane ile birlikte yayınladıkları duyuruyu tekrarladıktan sonra Vince McMahon’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve CM Punk’ın ise hala arandığını öğreniyoruz. Steph’in duyurularından sonra reklamlara gidiyoruz.

*****

Austin Aries def. Sakoda
Şovun açılış maçında Aries’in momentum toplamasını izliyoruz. Zayıf rakibine acımıyor.

*****

Drew Galloway def. Matt Sydal
Şovun ikinci açılış maçında Drew, Sydal’ı zorlanmadan tuş ediyor. Drew maçtan sonra Royal Rumble’da kazanmasının sürpriz olmayacağını söyleyip rakiplerine kendince gözdağı veriyor.

*****


Shelton Benjamin ve Charlie Haas arka alanda hasbihal içindeler. Charlie Haas son haftalarda şanssız olduklarını ama inişli çıkışlı durumun üstesinden gelebileceklerini söyleyip Shelton’ın moralini yükseltmeye çalışıyor. Shelton da pek aldırış etmeden hadi maçımıza gidelim deyip oradan çıkıyor.

*****


AJ Styles&Alex Shelley def. Charlie Haas&Shelton Benjamin
Shelton Benjamin maçı takımı için tek başına taşımaya çalışıyor ama yeterli olmuyor. AJ Styles’ın Charlie’yi tuş etmesiyle maçı kaybediyorlar.


Maçtan sonra Charlie Shelton’dan özür dilemeye çalışıyor ama Shelton ona saldırıyor! Shelton “Senden bıktım!” diye bağırarak takım arkadaşını defalarca yumrukluyor. Charlie Haas yerde yatarken Shelton yuhalanarak ringden ayrılıyor.

*****

Hardcore Holly def. Kevin Steen
Holly için zor bir maç oluyor diyebiliriz. Steen’i temiz yollarla yenemeyeceğini anlayan Holly, rakibine bir low blow yapıyor hakemin görmediği anda ve ardından Hollycaust ile tuşu buluyor.

*****


Arka alandayız. Ron Simmons takım arkadaşı Bradshaw’u arıyor her yerde. En sonunda onu bir odada poker oynatırken buluyor. Simmons önce kızıyor Bradshaw’a yakalanırsak biteriz şeklinde sitemlerle. Bradshaw kazandığı paraları gösterince Simmons’dan klasik “DAMN!” lafını duyuyoruz ve segment bitiyor.

*****

Rhyno def. Paul London
Sakatlıktan dönen Rhyno’nun galibiyetini izliyoruz. İyi bir reaksiyon alıyor maç seyircilerden.

*****


AJ Styles arka alanda kameralarımızın karşısında. Royal Rumble’da Outsiders’ın gerçek liderinin kim olduğunu göreceğimizi söylüyor kendisi. CM Punk başından beri WWE evrenini kandırmış ama Royal Rumble’da gerçekler tamamen ortaya çıkacakmış.

*****

Eddie ve Benoit arka alanda yürüyorlar. Karşılarına Shawn Michaels çıkıyor. Michaels Eddie ve Benoit’e amaçsız mücadelelerinden vazgeçmeleri gerektiğinden bahsediyor. Eddie ve Benoit ona aldırış etmeden devam ediyorlar yollarına.

*****

Royal Rumble’daki Big Show vs Rey Mysterio maçının tanıtımını izliyoruz. Maçın türünün de merdiven maçı olduğunu öğreniyoruz aynı zamanda.

*****

Chris Benoit&Eddie Guerrero def. Kurt Angle&Billy Gunn
Geceyi bu mükemmel maçla bitiriyoruz. Eddie&Benoit, Eddie’nin klasik hile taktikleriyle maçı kazanmayı başarıyorlar.



Eddie ve Benoit ringde sevinirken bir müzik duyuluyor.




BROCK LESNAR! WWE ŞAMPİYONU RİNGE DALIYOR!

Ringe dalan Lesnar önce elindeki kemerle Benoit’in kafasına vuruyor ve onu yıkıyor ardından Eddie’ye bir German Suplex!

Ortalığın karıştığını gören Billy Gunn ben bu dünyadan değilim diyerek oradan kaçıyor ama Angle Lesnar’a karşı koymak isterken F5! Angle yerde! Benoit de kalkıyor şimdi bir F5 da ona! Bir tane de Eddie’ye! Lesnar Royal Rumble öncesi kim olduğunu bizlere hatırlatıyor derken Sweet Chin Music! Shawn Michaels birden ortaya çıkıyor ve şampiyonu yere yıkıyor! Michaels seyircilerin müthiş coşkusuyla beraber WWE Şampiyonluğunu havaya kaldırıyor ve şovu Michaels’ın gövde gösterisiyle kapatıyoruz!




brand.gif

Royal Rumble Maç Kartı

Women's Championship
(C)Lita vs Trish Stratus

World Tag Team Championship
(C)Batista&Flair vs The Dudley Boyz


WWE Tag Team Championship
(C)Basham Brothers vs APA

Ladder Match for United States Championship
(C)Big Show vs Rey Mysterio


Intercontinental Championship
(C)Randy Orton vs Chris Jericho

World Heavyweight Championship (Special Referee: Steve Austin)
(C)Triple H vs Goldberg


WWE Championship
(C)Brock Lesnar vs Shawn Michaels


30-Men Royal Rumble Match
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Bu BaB'ın 2002 Versiyonunda AAA'yi almıştım Journey of Wrestling'de. Şuan TNA-NWA battı satın aldım. AJPW Battı güreşçileri indylerde. AAA 9 milyon izleniyor. WWE 150-200k civarı takılıyor. O yüzden bu BaB'ı takip ediyorum.
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
116
Beğeni sayısı
31
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
AJ Styles'ın açıklamaları kafamda soru işareti oluşturdu. Bir şeyler olacak gibime geliyor.
Sonda Lesnar ortalığı iyi dağıtmış.
Bakalım Royal Rumble nasıl olacak?
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Galloway yüksek özgüveniyle tam gaz devam, gümbür gümbür geliyor Chosen One karakteri. Benjamin ile Haas'ın ayrılacağı da önceki şovlardan belliydi zaten. Benjamin'i çok seven biri olarak burada tatlı bir mid-card pushu almasını isterim. Outsiders içerisinde garip şeyler oluyor gibi, AJ Styles ilginç bir çıkış sergilemiş söyledikleriyle. Ana olaydaki kaos ise şahane. HBK'nin ani SCM'leri her zaman böyle olaylara renk katmıştır. Bundan sonra Rumble'ı beklemeye koyulduk, vallahi Rumble'ı kimin kazanacağına dair en ufak bir tahminim yok. Herkesin şansı var gibi çünkü, belki bir adım CM Punk önde olabilir.
 

Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
1,665
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
395
Favori Güreşçi
The Rock

brand.gif

WWE Royal Rumble
2004 Ocak 4.Hafta Pazar


Pyro şöleninin ardından spiker takımı bizleri karşılıyor. Şovun maçlarını hatırlıyoruz ve birkaç klip izletiliyor bizlere. Ardından gecenin ilk maçına geçiyoruz.

*****
Women’s Championship
(C)Lita def. Trish Stratus
Gecenin açılış maçında Lita, eski dostu Trish’i zorlansa da mağlup etmeyi başarıyor. Maçtan sonra Lita’nın sevinci eşliğinde ilk segmenti kapatıyoruz.

******
World Tag Team Championship
(C)Batista&Flair def. The Dudley Boyz
Evolution ekibi takım kemerlerini bırakmıyor. Rahatça kazanıyorlar.

*****

Paul Heyman ve Brock Lesnar’ı görüyoruz kameralar karşısında. Özet geçersek Heyman bu gece Lesnar’ın çok rahat kazanacağından bahsediyor. Michaels’ı emekli edecekmiş Lesnar.

*****
United States Championship – Ladder Match
Rey Mysterio def. (C)The Big Show
Mysterio çevikliğini de kullanarak Big Show’u rahat mağlup ediyor. Rey maçtan sonra sevinirken Drew Galloway dalıyor ringe ve Rey’e saldırıyor. Drew saldırısından sonra hiçbir şey söylemeden ringden ayrılıyor.

*****
WWE Tag Team Championship
APA def. (C)Basham Brothers
APA ekibi için rahat bir galibiyet oluyor.

*****
Intercontinental Championship
Chris Jericho def. (C)Randy Orton
Randy Orton denediği bütün hilelere rağmen maçı kazanmayı başaramıyor. Chris Jericho bu uzun maçın ardından şampiyonluğun sahibi oluyor.

*****

Maçtan sonra Orton soyunma odasına giriyor. Odada Triple H ve Batista var. Triple H Orton’a bağırıyor biraz kemeri kaybettiği için. Orton sinirlenip odayı terk ediyor.

*****
World Heavyweight Championship
(C)Triple H def. Goldberg
Goldberg kemeri kazanmaya çok yakından kenardan Batista ve Ric Flair çıkıyor ortaya. Yine Goldberg’in kemere ulaşmasını engelliyorlar. Triple H üst üste yaptığı 2 Pedigree sonucu kemerini korumayı başarıyor.

*****
WWE Championship
(C)Brock Lesnar def. Shawn Michaels

Michaels müthiş bir mücadele ortaya koyuyor ama nefesi bir yere kadar yetiyor. Lesnar yaptığı beşinci F5’dan sonra maçı kazanmayı başarıyor.

*****
30-Men Royal Rumble Match

Maçın sonundayız 30.Kişinin giriş yapmasını bekliyoruz. Ringde sadece The Rock, Chris Benoit, John Cena ve Kurt Angle var. 10 Saniyelik geri sayım tamamlanıyor ve 30.Kişi geliyor



CM PUNK?! CM PUNK GERİ DÖNÜYOR!

CM Punk inanılmaz bir seyirci desteğiyle ortaya çıkıyor! Punk elleriyle kelepçe işareti yaparak ringe geliyor ve ringdekilerin karşısına dikiliyor. Punk’ın dudaklarını okuduğumuzda “Yalnız değilim.” Dediğini anlayabiliyor. O sırada ringin diğer tarafından Outsiders ekibi giriyor! Saldırı başladı yine! Punk ve ekibi hemen üstünlük kuruyor ama o da ne?! Neredeyse WWE kadrosunun yarısı rampadan ringe koşmaya başlıyor! İki taraf karşı karşıya geliyor ve meydan muharebesi de başlıyor! Kimin kime vurduğu belli değil!

Kavga esnasında seyircilerin bir şeye büyük bir cheer attığını duyuyoruz. Kameralar sağa sola bakarken arenanın üst kısımlarında ringi izleyen bir figür görüyoruz. Kameralar oraya yaklaşıyor ve figürün kim olduğunu görüyoruz.



Ev7dDbrXAAEryy_


Michael Cole:AMAN TANRIM BU STING!! STING’IN BURADA NE İŞİ VAR?!

sting.gif


Ringdekiler de tepkinin geldiği şeye bakıyor ve herkes Sting’i görünce duruyor. Sting elinde sopasıyla ringe iniyor! Sting’in inişiyle herkes ringden çıkıyor. Ringde sadece son Royal Rumble beşlisi kaldı!

Sting uzun süre CM Punk’a baktıktan sonra hemen arkasında duran Rock’a sopayla vuruyor! Rock yerde! CM Punk hemen Rock’ı eliyor! Rock’ın elenişiyle herkes kaçışmaya başlıyor! CM Punk, Sting’in yardımıyla diğerlerini de eliyor ve PUNK KAZANIYOR! CM PUNK ROYAL RUMBLE’I KAZANIYOR!

Punk sevinirken ringe polis ordusu dalıyor! Outsiders tekrar ringde ve polisleri de bertaraf ediyorlar! Sting ve Outsiders ekibinin rampada duran WWE güreşçilerine bakışları ve CM Punk’ın sevinci ile Royal Rumble’ı kapatıyoruz.
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hoca nerelerdesin sen ya vallahi kuruduk Rumble'ı beklerken, hemen yorumlamaya geçelim.

Açılıştaki kadın maçı buram buram 2023 koktu deyip mizahımızı yaparak başlayalım... Evolution'ın kan kaybetmeyeceğinden emin olduğum tek yerdi, şaşırtmadı bu sonuç. Ooo Rey almış kemeri, derken Galloway saldırmış. Babayiğit biz seni hızlıca ana kemer potasına zıplarsın diye bekliyorduk, neyse böylesi daha makul. Ooo kemer değişiklikleri üst üste, önce APA sonra Jericho. Sonuçlar şimdiye kadar muhteşem gidiyor. Evolution burada da kan kaybetmemiş, güzel. Her ne kadar 2004 de olsa Goldberg nefretimiz baki. Ben HBK kazanır diyordum burada ama Lesnar yıkılmamış, RTWM girişinde şampiyon değişikliği olsun da istemezdim zaten.

LAN OHAAAA RUMBLE MAÇINDA OLANLAR GERÇEK Mİ? PUNK HAMLESİNİ ZATEN BEKLİYORDUK AMA STING BENİ FENA ŞOK ETTİ, BAYILIYORUZ ŞÖYLE BOL SÜRPRİZLİ KAOSLARA. TARİHİ BİR RUMBLE, TARİHİ BİR SONUÇ...

Sting'in de gelişiyle bambaşka bir RTWM'e giriyoruz, inanılmaz bir savaş başlıyor. Merakla bekliyorum kalan şovları, ellerine sağlık hoca.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
367
Mesajlar
3,276
Beğeni sayısı
617
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Daha yeni okudum ve inanılmaz şov olmuş. Jericho değişikliği ve diğer maçlar beklendiği gibiydi. Main event biraz daha detaylandırılabilirdi, Evolution maça dalabilirdi vs. ama buna da razıyız, zaten Sting sürprizine lafımız yok. Eline sağlık tekrardan hocam.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: