Grand Theft Auto VI 1.Resmi Fragman


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,079
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
190
Konum
Nişantaşı
Favori Güreşçi
The Undertaker


Dost Kayaoğlu gibi bir....(tanım bulamadım) herif bile Rockstar supremacy diyorsa bu Rockstar'ın büyüklüğündendir hocam. Lütfen Rockstar haterları özür dilesin.
 

Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
296
Mesajlar
1,732
Beğeni sayısı
279
PG Nakit
545
Favori Güreşçi
The Rock
Ben genelde teori meori işlerine pek takılmam ama fragmanda kullanılan müzikle ilgili tespitler hoşuma gitti. Ben de senaryo ile ilgili benzer tahminlerde bulunmuştum.

Şarkının özellikle Lucia’nın karakterine atıfta bulunduğunu düşünülüyor. Sözlerdeki “Tehlikeli bir kızın bir adamla oynaması” temasının, Lucia’nın Jason karakterini etkileyerek karanlık bir yola sürükleyebileceği şeklinde yorumlanıyor. Lucia, Jason’ı karanlık yola sürükleyebilir ve sonunda ya ölür ya da ondan vazgeçer. Şarkının açılış sözleri şu satırları içeriyor: “Tanıdığım bir kız vardı, bana değer verdiğini söyledi, dünyamı olması gerektiğini düşündüğü şekilde yapmaya çalıştı.” Bu, hakkında çok az şey bildiğimiz ve serinin kadın başrol oyuncusu olan Lucia’dır. Şarkı sözlerinin ona gönderme yaptığı açık görünüyor ancak GTA Forum kullanıcısı VercettiGuy bu fikri biraz daha ileri götürdü. “Bunun daha önce söylenip söylenmediğini bilmiyorum ama fragman Lucia’yı vurgulasa da Tom Petty’nin çalan ‘Love is a Long Road’ şarkısı pekala Jason’ın bakış açısından olabilir. Çünkü Petty, bir kız hakkında şarkı söylüyor.”

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: