- Konular
- 1,820
- Beğeni sayısı
- 1,863
- PG Nakit
- 3,560
- Favori Güreşçi
- Esin Bahat
AC serisi - Rockstar
Metin2 +++++++++Metin2 - Riot Games'e veririm sövdürür falan ama en azından adam eder
FC 24 - EA'dan başka herhangi bir şirket
Topoşrant - Wolfteam'in şirkete vermek lazım ki oyun batsın
Eziksen eziksindir. Talebe bak.Devretmece işlerine hiç gerek yok, eski KONAMI geri gelsin yeter. Nedenini sormayın...
FIFA (Pardon EA FC zart zurt demeliydim) balonunun bu kadar yükselmesinin sebebi KONAMI'nin 2013'ten sonra büsbütün batırmasıdır, PES 13'ün gazıyla o oyunun üzerine eklemeler yapılarak devam edilseydi FIFA'nın bugün esamesi bile okunmazdı. Change my mind...Eziksen eziksindir. Talebe bak.
İmkanı yok. FIFA 14'te devrim yaptı EA zaten futbol oyunlarında farklı bir motora geçerek ve grafikleri, oynanışı başka noktaya çekerek. Sonrasında da aynı yıl zaten "Ultimate Team" dalgasıyla makası her sene gitgide açtı. En kötü FIFA oyununun şu an sadece bu mod sayesinde en çok satış yapan oyun olma şansı %99 çıktığı aylarda. Oyun içinde dönen paranın haddi hesabı da yok zaten paket açılım muhabbetine.FIFA (Pardon EA FC zart zurt demeliydim) balonunun bu kadar yükselmesinin sebebi KONAMI'nin 2013'ten sonra büsbütün batırmasıdır, PES 13'ün gazıyla o oyunun üzerine eklemeler yapılarak devam edilseydi FIFA'nın bugün esamesi bile okunmazdı. Change my mind...
PES de 14'te yerin dibine çakıldı zaten, aslında dediğimiz şeyler birbirini tutarlı gösteriyor. KONAMI oyun motoru ve grafiklerde siyah ve beyaz kadar bir fark açmasaydı ve FIFA'nın bu hamlelerine karşı farklı hamleler yapmayı düşünseydi bugün bu halde olmazdı diyorum ben de.İmkanı yok. FIFA 14'te devrim yaptı EA zaten futbol oyunlarında farklı bir motora geçerek ve grafikleri, oynanışı başka noktaya çekerek. Sonrasında da aynı yıl zaten "Ultimate Team" dalgasıyla makası her sene gitgide açtı. En kötü FIFA oyununun şu an sadece bu mod sayesinde en çok satış yapan oyun olma şansı %99 çıktığı aylarda. Oyun içinde dönen paranın haddi hesabı da yok zaten paket açılım muhabbetine.
FIFA (Pardon EA FC zart zurt demeliydim) balonunun bu kadar yükselmesinin sebebi KONAMI'nin 2013'ten sonra büsbütün batırmasıdır, PES 13'ün gazıyla o oyunun üzerine eklemeler yapılarak devam edilseydi FIFA'nın bugün esamesi bile okunmazdı. Change my mind...
PES 13 deriz mesela... @Bulletproof @Bulletproof BlondeDevretmece işlerine hiç gerek yok, eski KONAMI geri gelsin yeter. Nedenini sormayın...