Kendinizi Eleştirin


Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
214
Mesajlar
3,724
Beğeni sayısı
1,413
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Carlito
1
bir şeylerin farkındayım fakat konfor alanımdan çıkamıyorum, üşengecim ve bazen çok gereksiz meselelere bile aşırı sinirlenebiliyorum zaten öfke problemim var.
Şu paragrafın aynısı. Bu adam aynı ben...

Tembelim ve aşırı rahatıma düşkünüm ek olarak. Yapmam gereken en ufak şeyleri dahi yapmak istememeye, yapmamaya başladım artık. Çoğu şeyden soğuttu bu durum. Kıyıda köşede kalan birkaç arkadaşım arar ya da yazar dışarı çağırır mesela cevap bile vermem aynı zamanda bu 2023 senesi gönül mevzuları anlamında da garip geçti, bir ilişki istediğimi biliyorum fakat bu ruh haliyle de bir ilişkiye hazır değilim. Abuk subuk bir ikilem kısaca. Konuştuğum kaç kız olduysa belli bir aşamaya gelince, karşının adımlarını kestirince kaçarak uzaklaştık ki beni tanıyıp, bilenler böyle şeylerden pek hoşlanmadığımı bilirler. Kararsızlık ve kafamda oturtamadığım şeyleri oturtmam ve hayata dair çoğu hususta ona göre olumlu/olumsuz aksiyon almam gerektiğini doğal olarak çok iyi biliyorum fakat yine bir şeyler önüme engel olarak çıkıyor... Bu konuya benzeyen bir konuda da iş durumuyla alakalı çok uzun yazmıştım diye hatırlıyorum, bu kez oraya değinmek istemiyorum. Uzun lafın kısası bu geminin bu su üstünde ilerlemesi imkansız. En kısa zamanda ve olabildiğince seriden konfor alanından topuklamak gerekiyor, yeni bir hayat ve çevre bana ilaç gibi gelecektir ki daha önce de öyle oldu. (Bkz. şehir dışında üniversite okumak)

"Yeni bir göreve başlıyorsun, farklı bir görev; öleceksin, yeni bir yüz, yeni bir kimlik, geçmişin silinecek."
 

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Katılım
16 Eki 2023
Konular
0
Mesajlar
216
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Konum
İstanbul
Favori Güreşçi
Sting
Çok tembelim, çok çabuk yaptığım işten sıkılıyorum, maalesef hayal ettiğim uçuk şeyler için ömrüm yetmeyecek çünkü zamanımı asla doğru biçimde değerlendiremeyecek kadar düşüncelere dalıp gidiyorum.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,677
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Fazla iyi yönüm var. Kötü yönlerimi bulmam çok zor oluyor o yüzden.
Yorumları okurken farkettim. En çok hayiflandigim konu tembellik benimde. Hedeflerim var kendimce ama onları yapmak için çalışmıyorum. Gerekli ortamı hazırlıyorum ama yapamıyorum daha doğrusu yapmiyorum. Bunu yenersem eminim hayatım 3 4 kat daha iyi hale gelecek.
 

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
340
Mesajlar
2,911
Beğeni sayısı
611
PG Nakit
1,050
İnsanlarla yakınlaşmaktan, daha samimi olmaktan çekiniyorum. Herkesle iyi anlaşırım ama muhabbetimiz ayak üstü ne yaptın ne ettinden, veya paylaştığımız ortak alanla ilgili derslerdir okuldur vs. gibi konulardan öteye gitmez.

Bu biraz birisiyle daha samimi olmanın, o kişiye karşı bana getireceği sorumluluklardan çekindiğim için, biraz da averaj insanların genellikle yaptığı, her türlü konuda yüzeysellikten öteye gitmeyen, veya sadece kişiler ve olaylar hakkındaki muhabbetlerinin beni hiç sarmamasından kaynaklı.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: