- Beğeni sayısı
- 147
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Brock Lesnar
İnsanlar nasıl kalkar diye arama yapıyor tarayıcıya. Biz ise nasıl iner yazıyoruz. Hep kalkık bizimki PAŞADAAŞŞ.Gayet iyi biliyorsun!!!!
İnsanlar nasıl kalkar diye arama yapıyor tarayıcıya. Biz ise nasıl iner yazıyoruz. Hep kalkık bizimki PAŞADAAŞŞ.Gayet iyi biliyorsun!!!!
As paşadaş
Paşadaş seni görünce daha çok Roman Reigns konusu açmak istiyorum.As paşadaş
Canavar varken köpeği niye tercih ediyorsun paşadaş. Köpek dediğimde kaniş.Paşadaş seni görünce daha çok Roman Reigns konusu açmak istiyorum.
İyi yolculuklar paşadaş.Yarın memlekete dönmek için 20:00'de bineceğim otobüsle 12 - 13 saatlik bir yolculuk yapacağım. Otobüse ağır uykusuz halde binsem bile 2 saatten fazla uyuyamayan (o da bölünerek) biri olarak şu andan itibaren uyumayıp öyle bineceğim. Dünyanın en uzun günü olacak yarın akşam.
Sağ ol paşadaş. O yolculuk bitmeyecek ya. Daha önce rekorum 15 saat süren bir otobüs yolculuğuydu. Elde telefon, içinde internet olması bile kurtarmıyor. Bir süre sonra sıkıntıdan iç sesimle şarkı söylüyorum.İyi yolculuklar paşadaş.
Şimdiden iyi yolculuklar dosto. 6-7 saatlik otobüs yolculukları mükemmel oluyor ama 12-13 saati kafa asla kaldırmıyor.Yarın memlekete dönmek için 20:00'de bineceğim otobüsle 12 - 13 saatlik bir yolculuk yapacağım. Otobüse ağır uykusuz halde binsem bile 2 saatten fazla uyuyamayan (o da bölünerek) biri olarak şu andan itibaren uyumayıp öyle bineceğim. Dünyanın en uzun günü olacak yarın akşam.
Varınca haber edersin paşadaşım.Sağ ol paşadaş. O yolculuk bitmeyecek ya. Daha önce rekorum 15 saat süren bir otobüs yolculuğuydu. Elde telefon, içinde internet olması bile kurtarmıyor. Bir süre sonra sıkıntıdan iç sesimle şarkı söylüyorum.