PG.net Sohbet Konusu

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
X hesabım hacklenmiş, hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Şifrem değiştirilmiş, e-postam değiştirilmiş ve de telefon numaram hesaptan kaldırılmış. Yardım merkezine yazıyorum ama bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz şeklinde otomatik mesaj gönderip duruyorlar. Alternatif olarak ne deneyebilirim, daha önce başına böyle bir şey gelmiş birisi var mı?
Bugün benim kuzenimin başına da geldi bu olay birebir. O da çaresiz kaldı aynı şekilde.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,218
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Boş hesaptı abi kuzenin. Direkt yeni hesap açtık uğraşmadık bile twitter maalesef böyle.
Ya benim de hesapta önemli bir şey yok aslında abi. Şu anda postları falan silse, her şeyi değiştirse falan okeyim ama hesap adımla öylece duruyor. Dolandırıcılık vs. yapılmasından çekiniyorum. Biraz daha hesabı geri almak için uğraşacağım, olmazsa da beni taklit ediyor diye şikayet edeceğim.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,121
Beğeni sayısı
2,099
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ya benim de hesapta önemli bir şey yok aslında abi. Şu anda postları falan silse, her şeyi değiştirse falan okeyim ama hesap adımla öylece duruyor. Dolandırıcılık vs. yapılmasından çekiniyorum. Biraz daha hesabı geri almak için uğraşacağım, olmazsa da beni taklit ediyor diye şikayet edeceğim.
Aynı şekil bizim de hiçbir şeyi değiştirmemiş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi