PG.net Sohbet Konusu

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Baba biz her izin gününde evi çiçek gibi yapıyoruz ev hanımı stili. Bizde niye böyle gaz yok? Bize bu ev hanımlığı nerede bulaştı nerede?
Adam haftanın 6 günü alevler arasında yağcılık kalan 1 günü evde temizlik + güreş yapıyor yemin ediyorum güreşe adanmış bir ömür.

Şaka bir yana yemek yapmak bile zor geliyor bana, Birbirimizi sevdiğimiz bir hanım bulduğum an direkt evlilik hayatına gelerim ben böyle yaşayamam. Tabii bizi de seven birisi çıkarsa.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Adam haftanın 6 günü alevler arasında yağcılık kalan 1 günü evde temizlik + güreş yapıyor yemin ediyorum güreşe adanmış bir ömür.

Şaka bir yana yemek yapmak bile zor geliyor bana, Birbirimizi sevdiğimiz bir hanım bulduğum an direkt evlilik hayatına gelerim ben böyle yaşayamam. Tabii bizi de seven birisi çıkarsa.
Yemek yapmaktan ve güreş ile alakalı herhangi bir şey yapmaktan zevk almıyor olsam benim hayatım 4 yıl önce zaten sona ermişti.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Sağlık yönetimi kazanabiliyormuşum EA puanından seçersek bokun içinde yüzmeye benziyor. Her şeyin torpille ilerlediği bir yerde debelenmeye benziyor.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
GwONuinWwAIP2-_

DİL OKUMAYIN OKUTTURMAYIN (İYİYSEN VE BAŞARILIYSAN SANA LAFIM YOK GÜZEL İNSAN)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi