PG.net Sohbet Konusu

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
2 çalışıyorum hemen ter iniyor vücuduma öyle böyle bitirebildim.
Aga çok alakasız da sen temizlik diyince aklıma geldi. Bundan 3 sene önce 2022 yazında Cole Kyle Fish, Bucks'a ihanet etmişti. Canlı izlemiştim şovu. O kadar sevindim ki olan olaya uyuyamadım annem de evde yoktu 1-2 haftadır, komple temizledim evi o gazla hiç uyumadan. Direkt onu getirdin aklıma.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Aga çok alakasız da sen temizlik diyince aklıma geldi. Bundan 3 sene önce 2022 yazında Cole Kyle Fish, Bucks'a ihanet etmişti. Canlı izlemiştim şovu. O kadar sevindim ki olan olaya uyuyamadım annem de evde yoktu 1-2 haftadır, komple temizledim evi o gazla hiç uyumadan. Direkt onu getirdin aklıma.
Anlık gazlarla olabiliyor o tip şeyler doğrudur ya, ben de genellikle dışarıda boş boş yürürüm anlamsızca, Bir gün anlık bir sevinç ile 10 km yürümüştükm doğaldır.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Anlık gazlarla olabiliyor o tip şeyler doğrudur ya, ben de genellikle dışarıda boş boş yürürüm anlamsızca, Bir gün anlık bir sevinç ile 10 km yürümüştükm doğaldır.
Baba biz her izin gününde evi çiçek gibi yapıyoruz ev hanımı stili. Bizde niye böyle gaz yok? Bize bu ev hanımlığı nerede bulaştı nerede?

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso