- Beğeni sayısı
- 2,123
- PG Nakit
- 1,850
- Favori Güreşçi
- Jon Moxley
Çok sağlam bir şiir yazdık. Nazım Hikmet olduk aniden.Akrostiş konusunu uplamak için şu şekle büründük.
![]()
Çok sağlam bir şiir yazdık. Nazım Hikmet olduk aniden.Akrostiş konusunu uplamak için şu şekle büründük.
![]()
Haydaaaa
Oylama başlamadan yenildim maalesef.Çok sağlam bir şiir yazdık. Nazım Hikmet olduk aniden.
Adını bilmiyorum ama buna o kadar çok küfür ettim ki. Akşam yatıyordum babam bunu açıyordu. Ya yarışmacılar bu kadar yaygara çıkartmıyordu anasını satayım.Akrostiş konusunu uplamak için şu şekle büründük.
![]()
Yarışmayı izleyince daha da küfür ettiriyor da ciddiye almamak lazım. Özünde iyi adam. Bay Tahmin'deyken de severdik.Adını bilmiyorum ama buna o kadar çok küfür ettim ki. Akşam yatıyordum babam bunu açıyordu. Ya yarışmacılar bu kadar yaygara çıkartmıyordu anasını satayım.
Sınıf başkanı Ali. Fotokopi diye onu çekecekler şimdi.Yarışmayı izleyince daha da küfür ettiriyor da ciddiye almamak lazım. Özünde iyi adam. Bay Tahmin'deyken de severdik.
Yani ben de bazen sevdiğim şeyleri savunurken heyecanlanıyorum da, babacım gece gece o kadar bağırmayı kafa kaldırmıyor ya. Bir de kaç yaşında adam. Biraz kendisine hakim olmayı başarsa iyiydi.Yarışmayı izleyince daha da küfür ettiriyor da ciddiye almamak lazım. Özünde iyi adam. Bay Tahmin'deyken de severdik.
Tüm parayı Arsenal'e bastığını düşününce, şu an pek iyi yerlere gelememiştir diye düşünüyorum.Sınıf başkanı Ali. Fotokopi diye onu çekecekler şimdi.
O böyle davranmasa da program daha az izlenir ya. İşin şovunda.Yani ben de bazen sevdiğim şeyleri savunurken heyecanlanıyorum da, babacım gece gece o kadar bağırmayı kafa kaldırmıyor ya. Bir de kaç yaşında adam. Biraz kendisine hakim olmayı başarsa iyiydi.
Bana Chelsea'den 5 tane topçu sayar mısın?Tüm parayı Arsenal'e bastığını düşününce, şu an pek iyi yerlere gelememiştir diye düşünüyorum.
O böyle davranmasa da program daha az izlenir ya. İşin şovunda.