Bu adamın dolabında cesetler var. Benim dolabımda ki ceset bizzat benim, naçizane. Hayırlı geceler.Aga bu adam bir de ünlü, zengin, yakışıklı, popüler... Aliy baba sama hazretleri ne yapsın a bu böyleyse?
Hayırlı geceler GOAT. Biz kahbe hayatla vs ye bu gece de devam.Bu adamın dolabında cesetler var. Benim dolabımda ki ceset bizzat benim, naçizane. Hayırlı geceler.
Bende o versusu sonlandıracağım bir gün. Kim kimi yutarsa GOAT.Hayırlı geceler GOAT. Biz kahbe hayatla vs ye bu gece de devam.![]()
Yenmen yok mu ya kahbeyi, hepimizi kurtarırsın valla. Destekçiniz babo ok.Bende o versusu sonlandıracağım bir gün. Kim kimi yutarsa GOAT.
Senelerdir aralıksız tokatlıyor beni ama hala indiremedi.Yenmen yok mu ya kahbeyi, hepimizi kurtarırsın valla. Destekçiniz babo ok.
Sen iner misin ya. İndiremez de daha.Senelerdir aralıksız tokatlıyor beni ama hala indiremedi.![]()
Benden alabileceği bir şey var o da canım değil.Sen iner misin ya. İndiremez de daha.
Alacağı bi canımız kaldı bizim de, o zamana kadar da yapmadık kahbelik bırakmayacak belli oldu.