PG.net Sohbet Konusu

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Bugün İstanbul'a geldim. Sadece ve sadece şunu diyebilirim ki İzmir gerçekten bir KÖY!
Benim gidip gezmek istediğim en merak ettiğim iki şehir biri Ankara biri de İzmirdi baya övüldüğü için merak ediyordum. Gerçekten öyle mi?

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Bugün İstanbul'a geldim. Sadece ve sadece şunu diyebilirim ki İzmir gerçekten bir KÖY!

İstanbul dışarıdan çok güzel geliyor insana.. İstanbul'da paran varsa kralsın, şehir o zaman güzel ama yoksa geçmiş olsun..

Abhaz

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
10
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kenny Omega
Yeni bir dalga dümen ortamı kurmak arzusundayım. Eski sesli sohbetleri özledim, varsa isteyen birkaç kişi arada bir sesli sohbet edelim. Bizi bilen bilir

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
İstanbulda yaşayıp istanbulu seven bir tek benim herhalde. Tabii yaşadığın konum da önemli, anadolu yakasında yaşayan biri olarak avrupa yakasında sabah 9'da işbaşı yapması gereken biri olsam muhtemelen şehirden ben de nefret ederdim. İstanbulun tüm güzellikleri de baktığında Avrupa yakasında.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,389
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
İnsan anca hakaret edebiliyorsun dediği adamın önceden ne yazdığını okuyacak - önceden kendisi de hakaret etmeyecek, bilgisiz dediği adamın sunduğu argümanları anlayacak, bir de cevap veremeyip karnından salladıktan sonra engel atıp bir taraflarını kaba etine vurup kaçmayacak. Şöyle dalga geçiyorduk böyle dalga geçiyorduk da cevap vereyim. Aynen kardeşim ya ne yazdığımı okuyamıyorsun cevap vereceksin sen. Sonra da çocuk çocuk emoji atacaksın engel basıp kaçacaksın. Benim bilgisiz olduğumu kanıtla kardeşim ben meydandayım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi