PG.net Sohbet Konusu

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Herkese merhaba. Buraya bir süredir güncelleme yapamadım. Öncelikle kardiyoloji, psikolog, ilaç tedavisi döngüsünde hayatım devam ediyor maalesef onda bir değişiklik yok. Kilomu biraz azaltarak kendimi rahatlattım ama artık bazı sıkıntılardan ötürü kendi harçlığımla karşılamak zorundayım o biraz zorluyor. Neyse üstesinden gelirim umarım. Okul da erken başladı biraz zorlanıyoruz ama toparlayacağız umarım. Pistons'ın da iyi gitmesine yazar diyebilirim...

Bir de İstanbul'da yaşayan varsa bana mesaj atabilir mi acaba
Hala Pistons diyor Isiah Thomas'lar, Ben Wallace'lar Kamil Kürşat varken Pistons efsanesiyim diye dolaşmasın...

Yaş kaçtı hocam? Hala okuyorsan aileden aldığın harçlıkla geçinmen normal değil mi zaten?

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Herkese merhaba. Buraya bir süredir güncelleme yapamadım. Öncelikle kardiyoloji, psikolog, ilaç tedavisi döngüsünde hayatım devam ediyor maalesef onda bir değişiklik yok. Kilomu biraz azaltarak kendimi rahatlattım ama artık bazı sıkıntılardan ötürü kendi harçlığımla karşılamak zorundayım o biraz zorluyor. Neyse üstesinden gelirim umarım. Okul da erken başladı biraz zorlanıyoruz ama toparlayacağız umarım. Pistons'ın da iyi gitmesine yazar diyebilirim...

Geçmiş olsun dostum.

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1

Kamil hesabı bota mı bıraktın doğru söyle. Twitter'da gece 4'te tweet attığımda nasıl saniyesinde beğeniyorsun dayı.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Hala Pistons diyor Isiah Thomas'lar, Ben Wallace'lar Kamil Kürşat varken Pistons efsanesiyim diye dolaşmasın...

Yaş kaçtı hocam? Hala okuyorsan aileden aldığın harçlıkla geçinmen normal değil mi zaten?

26 olacağım ya biraz absürt eksiklikte yazmışım. En azından sağlık vs durumları ailem karşılıyordu harçlığımdan ziyade. Şimdi annem işyerindeki bir kazadan ötürü sırtıyla ilgili sıkıntı yaşadı babam da menisküsünü yırtmış. Bir nevi onlar da kendi sorunlarıyla ilgileniyor artık. Ben de bana ayırılan harçlıkla idare ediyorum. Yurdumun konumu vs sıkıntı olmasa işe girecektim ancak o da sıkıntı. Biraz bu durumdayken saçma bir yakınış ama ayda 10k civarıyla kendim için bir şeyler yapabiliyorken şimdi 3k falan anca kalıyor o da bir alışveriş lazım olsa bitiyor yani... Eskiden en azından kendim için bir şeyler alabiliyordum o biraz beni rahatlatıyordu inşallah hepimiz bir ara atlatacağız onların durumu da iyi şu an şükürler olsun benimki biraz zikzaklı ilerliyor.

Geçmiş olsun dostum.

Sağolasın hocam.

Kamil hesabı bota mı bıraktın doğru söyle. Twitter'da gece 4'te tweet attığımda nasıl saniyesinde beğeniyorsun dayı.

JKAWHKJHAEWKEAWJK abi yok ya bunu çok duyuyorum yanıtladığım tweet sana gelsin... Senin tw hesabın ne onu bile bilmiyorum bu arada :(

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
images

Astigmat olduğumu öğrendim. Herkesin soldaki gibi gördüğünü sanıyordum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi