PG.net Sohbet Konusu

KAT

tsuji fan
Konular
195
Beğeni sayısı
444
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Abiler RPG tam olarak nedir nasıl katılınır birisi bana açıklarsa sevinirim.
Gerçekte güreşen bir ismi karakter olarak aldıktan sonra yaratılan evrene katılıyorsun, olayı kısaca böyle özetleyebilirim. Yani bir güreşçi oluyorsun ve onu kısmen yönetiyorsun. Katılmak için Karakter Alımı ve Şekillendirme bölümüne gittikten sonra Karakter Merkezi'ne girmelisin ve orada yazan listede olmayan, yani dolu olmayan bir isim için onay istemelisin. Örneğin konuya mesaj olarak Kyle O'Reilly istediğini yazıyorsun. Kısa bir süre içerisinde @Boss tarafından cevap geliyor ve oyuna katılıyorsun.

Oyunun içerisinde her Cuma günü haftalık şov olan PAYBACK şovu ve belli aralıklarla PPVler oluyor. Örneğin yakın bir zaman içerisinde önümüzde Survivor Series 2024 PPV'si var. Karakterinin pushlanması durumunu yaptığın konuşma gösterileri ve promoların yanında, şovları takip etmen ve attığın yorumların sayısı etkiliyor. Haricinde sorun varsa yardımcı olabilirim.

Huma

huma
Konular
39
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
150
Karakterinin pushlanması durumunu yaptığın konuşma gösterileri ve promoların yanında, şovları takip etmen ve attığın yorumlar etkiliyor. Haricinde sorun varsa yardımcı olabilirim.
Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam. Şu kısmı pek anlamadım. Promoyu hazırlarken promoyu kestiğim kişiyle beraber mi hazırlıyorum? Yoksa kafama göre seçtiğim güreşçiye uygun promoyu yazıp ilgili kişiye mi atıyorum?

KAT

tsuji fan
Konular
195
Beğeni sayısı
444
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam. Şu kısmı pek anlamadım. Promoyu hazırlarken promoyu kestiğim kişiyle beraber mi hazırlıyorum? Yoksa kafama göre seçtiğim güreşçiye uygun promoyu yazıp ilgili kişiye mi atıyorum?
Aldığın kişinin ağzından bir konuşma yazıyorsun. Örneğin Undertaker'i aldıktan sonra Undertaker olarak Undertaker'in gimmick'ine uygun olan bir konuşmalar yazıyorsun, onun rolünü yapıyorsun. Çünkü senin evrendeki karakterin en başta seçtiğin güreşçi oluyor. (değiştirmek de mümkün ama fazla değiştirmek iyi karşılanmıyor)

Huma

huma
Konular
39
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
150
Aldığın kişinin ağzından bir konuşma yazıyorsun. Örneğin Undertaker'i aldıktan sonra Undertaker olarak Undertaker'in gimmick'ine uygun olan bir konuşmalar yazıyorsun, onun rolünü yapıyorsun. Çünkü senin evrendeki karakterin en başta seçtiğin güreşçi oluyor.
Aktiflik zorunluluğu var mı hocam? Ve çok fazla vakit alıyor mu evrende bulunmak?

KAT

tsuji fan
Konular
195
Beğeni sayısı
444
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Aktiflik zorunluluğu var mı hocam? Ve çok fazla vakit alıyor mu evrende bulunmak?
Aktif olmanı tavsiye ederim çünkü üst üste aktif olmaman durumunda karakterin boşa çıkartılıyor. Zaman kullanımı konusunda da bunu yaparken çok vakit harcamayacağını söyleyebilirim. Sadece şovları canlı olarak takip etmek gerekir, o da haftalık şovlarda 2 saat; özel şovlarda 2.5-3 saat arası oluyor. Haftanın belli bir gününde 2-3 saatini ayırman gerekiyor yalnızca. Haricinde birkaç haftada bir Promo ya da konuşma gösterisi atarak güzel bir RPG deneyimi yaşayabilirsin. İstersen RPG bölümündeki şovları okuyabilirsin, promolar ve konuşma gösterileri kısmından örnekler okuyup fikir edinebilirsin.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: