PG.net Sohbet Konusu

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
14
Beğeni sayısı
62
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Reis çok geçmiş olsun, psikolojik bi destek almış mıydın stres konusuyla ilgili

Bir süredir senin bu konuya ara ara attığın mesajlara dikkat ediyorum. Umarım aradığın desteği, tedaviyi bulabiliyorsundur hocam.

Geç cevap için kusura bakmayın buraya pek giremiyorum. Zaten rahatsızlığımın başlangıcından bu yana her fırsatta psikolojik destek alıyorum. Hala öğrenciyim ve paramın bir kısmını buna ayırıyorum ayrıca belirli aralıklarla fiziksel bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için kardiyolojiye de görünüyorum ve ilaç tedavisi alıyorum. Aslında Eylül ayına kadar pek sıkıntı yoktu ama ondan bu yana durumum hiç iyi değil ve stres yapacağım ciddi bir şey de olmadı hastalığımı tetikleyecek kadar. Sadece kendim için bir şey yapamıyor olmak ve arkadaşlık ilişkileri konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Kendimden umudu kesmeme ramak kaldı çok fazla şeyi kafaya takıyorum. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Burayı belki düzenli aralıklarla güncellerim. Sosyal medya hesaplarımda da arkadaşlarımla falan takılıp en azından sıkıntılarımı nötrlemeye çalışıyordum bunu başarıyordum hatta ama artık nötrlemeyi geçtim bazı şeyler beni daha da zarara uğratıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten baya bezmiş durumdayım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu arada cansınız

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
641
Beğeni sayısı
1,258
PG Nakit
1,995
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Geç cevap için kusura bakmayın buraya pek giremiyorum. Zaten rahatsızlığımın başlangıcından bu yana her fırsatta psikolojik destek alıyorum. Hala öğrenciyim ve paramın bir kısmını buna ayırıyorum ayrıca belirli aralıklarla fiziksel bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için kardiyolojiye de görünüyorum ve ilaç tedavisi alıyorum. Aslında Eylül ayına kadar pek sıkıntı yoktu ama ondan bu yana durumum hiç iyi değil ve stres yapacağım ciddi bir şey de olmadı hastalığımı tetikleyecek kadar. Sadece kendim için bir şey yapamıyor olmak ve arkadaşlık ilişkileri konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Kendimden umudu kesmeme ramak kaldı çok fazla şeyi kafaya takıyorum. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Burayı belki düzenli aralıklarla güncellerim. Sosyal medya hesaplarımda da arkadaşlarımla falan takılıp en azından sıkıntılarımı nötrlemeye çalışıyordum bunu başarıyordum hatta ama artık nötrlemeyi geçtim bazı şeyler beni daha da zarara uğratıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten baya bezmiş durumdayım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu arada cansınız
Reis lütfen kendine dikkat et, hayat yaşamaya değer gerekirse zamanını burada geçir yalnız kalma.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
20
Beğeni sayısı
61
PG Nakit
110
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Agam dikkat et kendine. Umarım problemlerin bir an önce düzelir.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
14
Beğeni sayısı
62
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Reis lütfen kendine dikkat et, hayat yaşamaya değer gerekirse zamanını burada geçir yalnız kalma.

Hocam sosyal medyada bir şekil vakit geçiriyorum konuşuyorum arada falso elemanlar oluyor ama uğraşıyorum. Ama bunu reel hayatıma taşıyamıyorum. Dışarıya çıksam tek başıma takılıyorum. Reel arkadaşlarımla vakit geçiremiyorum çekingenlik ve stres yüzünden. Sosyal medyadakilerle de görüşemiyorum. Bir şehre gitsem kalacak yer bulamıyorum bulsam da müsait olamıyorlar veya plansız gidince görüşemiyorum ya da ekiliyorum falan yani. Mesela İstanbul'a airbnb falan ayarlayıp gittim resmen boşa masraf oldu. Arkadaşlarımla beraberken rahatlıyorum sadece ama o da çok seyrek görüştüğüm için belli bir yere kadar kurtarıyor. Çoğu insanla en son geçen sene Kasım ayında falan görüştüm yani. Kendime bi hobi de bulamıyorum. Spor da yapamıyorum. Nereye kadar dişimi sıkacağım bilmiyorum. Teşekkürler yazdığın için...

Agam dikkat et kendine. Umarım problemlerin bir an önce düzelir.

Umarım hocam teşekkürler güzel dileklerin için.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
20
Beğeni sayısı
61
PG Nakit
110
Favori Güreşçi
Sami Zayn
yarın...

200w.gif