Geç cevap için kusura bakmayın buraya pek giremiyorum. Zaten rahatsızlığımın başlangıcından bu yana her fırsatta psikolojik destek alıyorum. Hala öğrenciyim ve paramın bir kısmını buna ayırıyorum ayrıca belirli aralıklarla fiziksel bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için kardiyolojiye de görünüyorum ve ilaç tedavisi alıyorum. Aslında Eylül ayına kadar pek sıkıntı yoktu ama ondan bu yana durumum hiç iyi değil ve stres yapacağım ciddi bir şey de olmadı hastalığımı tetikleyecek kadar. Sadece kendim için bir şey yapamıyor olmak ve arkadaşlık ilişkileri konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Kendimden umudu kesmeme ramak kaldı çok fazla şeyi kafaya takıyorum. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Burayı belki düzenli aralıklarla güncellerim. Sosyal medya hesaplarımda da arkadaşlarımla falan takılıp en azından sıkıntılarımı nötrlemeye çalışıyordum bunu başarıyordum hatta ama artık nötrlemeyi geçtim bazı şeyler beni daha da zarara uğratıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten baya bezmiş durumdayım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu arada cansınız